Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Uutiset > Uutuussarjat

Uutiset

Vuoden 2014 uutuussarjat Suomessa

Tänäkin vuonna aloittaa useita uusia amerikkalaisia sarjoja Suomen tv-kanavilla. Osa alkaa pian USA:n ensiesityksen jälkeen, toisia taas on ehditty odottaa muutama vuosi. Katsottavaa löytyy laidasta laitaan. Olen kuitenkin innokkaiden katsojien tiedoksi laittanut, miten sarja on USA:ssa menestynyt. Suomen tv-kanavilla on tapana hehkuttaa suuresti ohjelmistonsa uusia sarjoja, vaikka niitä olisi tehty vain 1 kausi.

Tammikuu-maaliskuu

Under the Dome

Chester's Millin pikkukaupunki joutuu eristykseen muusta maailmasta läpinäkyvän kuvun laskeuduttua kaupungin ylle. Resurssit käyvät vähiin ja tunnelma kiristyy, kun ihmiset yrittävät selvitä uudessa tilanteessa. Sarjassa näyttelee mm. The Secret Circlesta tuttu Britt Robertson. Perustuu Stephen Kingin romaaniin. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi Nelosella 1.1.2014 klo 21.00.

Rikoksista pahin (Major Crimes)

Sharon Raydor (Mary McDonnell) valitaan Major Crimes -yksikön johtoon. Hän yrittää ansaita alaistensa luottamuksen ja kunnioituksen. Ratkaisija-sarjan spin-off. USA:ssa sarjaan on tilattu 3. kausi.
Alkoi MTV3:lla 1.1.2014 klo 22.35.

Kultapoika (Golden Boy)

Juuri ylennyksen etsiväksi saanut Walter Clark (Theo James) tulee olemaan kaikkien aikojen nuorin New York Cityn poliisipäällikkö. Hänen elämäänsä seurataan seuraavan 7 vuoden aikana. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 2.1.2014 klo 22.45.

Löytäjä (The Finder)

Walter Sherman (October Roadista tuttu Geoff Stults) taisteli Irakissa ja sai siellä aivovamman, minkä vuoksi hän on vainoharhainen. Hän sai kuitenkin myös lahjan löytää ihmisiä. Walterin apuna on manageri Leo Knox (Michael Clarke Duncan). USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi. Sarja jäi näyttelijä Michael Clarke Duncanin viimeiseksi työksi, sillä hän menehtyi syyskuussa 2012.
Alkoi MTV3:lla 2.1.2014 klo 23.40.

Salattu sisar (The Lying Game)

Emma Becker (Alexandra Chando) saa tietää, että hänellä on identtinen kaksoissisar Sutton Mercer. Sutton adoptoitiin rikkaaseen perheeseen, kun taas Emma elää vaatimattomissa oloissa. Sutton pyytää Emmaa esittämään häntä hetken ajan, mutta ei palaakaan sovittuna aikana. Emma jatkaa salattua elämäänsä ja yrittää selvittää, miksi sisaret aikoinaan erotettiin toisistaan. Sarja perustuu Valehtelevat viettelijät -kirjailija Sara Shepardin kirjasarjaan. USA:ssa sarjaa tehtiin 2 kautta.
Alkoi Subilla 5.1.2014 klo 17.00.

Sydänmailla (Hart of Dixie)

Vastavalmistunut lääkäri Zoe Hart (Rachel Bilson) päätyy työskentelemään pikkuklinikalle Bluebelliin, Alabamaan. Hän joutuu ottamaan yksin kaiken vastuun, kun klinikan omistaja menehtyy. USA:ssa on meneillään 3. kausi.
Alkoi MTV3:lla 7.1.2014 klo 8.55.

Mutsi (Mom)

Yksinhuoltaja Christy (Anna Faris) yrittää aloittaa elämänsä alusta päihdesotkujen jälkeen. Mukana menossa on myös Christyn äiti, toipuva alkoholisti Bonnie (Allison Janney) ja Christyn 16-vuotias tytär Violet (Sadie Calvano), joka on raskaana. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi Subilla 7.1.2014 klo 19.30.

Sleepy Hollow

Abbie Mills (Nicole Beharie) alkaa tutkia Päättömän ratsumiehen tarunaa, kun hänen oppi-isänsä August Corbin murhataan. Tappamista jatkava ratsumies saa Millsin liittoutumaan henkiin heränneen, 1700-luvulla eläneen sotilaan Ichabod Cranen (Tom Mison) kanssa. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi Subilla 7.1.2014 klo 22.00.

Luuserit (Legit)

Stand-up koomikko Jim Jefferies tekee läpimurtoa Amerikassa. Tukenaan hänellä on paras kaveri Steve (Dan Bakkedahl) ja tämän veli Billy (DJ Qualls). USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi MTV3:lla 8.1.2014 klo 00.35.

Revolution

Maailma on ollut 15 vuotta ilman sähköä. Valtioiden johdossa on sotaherroja ja armeijoita. Mathesonin perheellä on kuitenkin avain ratkaisuun sähkön palauttamiseksi. USA:ssa sarjaa tehtiin 2 kautta.
Alkoi Subilla 9.1.2014 klo 22.00.

Valtiatar (Reign)

Skotlannin kuningatar Mary Stuart (Adelaide Kane) on menossa naimisiin Ranskan tulevan kuninkaan Francisin (Toby Regbo) kanssa. Hovissa Maryn täytyy selvitellä poliittisia tilanteita ja salaliittoja häntä vastaan. USA:ssa on tilattu sarjaan 2. kausi.
Alkoi AVA:lla 19.1.2014 klo 20.00.

Kerran lapsi, aina lapsi (How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life))

Polly (Ensisilmäyksellä-sarjassa vieraillut Sarah Chalke) eroaa miehestään ja muuttaa tyttärensä kanssa vanhempiensa Elainen (Weedsistä tuttu Elizabeth Perkins) ja Maxin (Brad Garrett) luokse lama-ajan vuoksi. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 21.1.2014 klo 15.45.

Pukumiehet (Suits)

Mike Ross (Patrick J. Adams) tekee kokeita opiskelijoiden puolesta, mutta ei ole itse valmistunut edes lukiosta. Hän törmää sattumalta Harvey Specteriin (Gabriel Macht), joka etsii työntekijää firmaansa New York Cityssä. Työntekijän tulisi olla Harvardin käynyt, mutta uskomattoman muistin omaava Mike onnistuu todistamaan taitonsa ja saa paikan. USA:ssa on meneillään 3. kausi.
Alkoi MTV3:lla 28.1.2014 klo 22.35.

Criminal Minds: Epäilyksen alla (Criminal Minds: Suspect Behaviour)

Sam Cooper (Forest Whitaker) johtaa erikoisagenttien joukkoa FBI:ssa. He tutkivat sarjarikoksia ja analysoivat epäiltyjä. Criminal Mindsin spin-off ja siinä näyttelee siitä tuttu Kirsten Vangsness. USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi Nelosella 4.2.2014 klo 22.00.

666 Park Avenue

Henry ja Jane (Perhesiteiden Dave Annable ja Greyn anatomiasta tuttu Rachael Taylor) pääsevät isännöitsijöiksi Upper East Sidella sijaitsevaan kerrostaloon. He eivät tiedä, että kaikki asukkaat ovat tehneet sopimuksen paholaisen kanssa saadakseen toiveensa toteen. Sarjassa näyttelevät myös Lostin Terry O'Quinn ja Täydellisten naisten Vanessa Williams. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 6.2.2014 klo 23.35.

Americans

Elizabeth (Keri Russell) ja Philip Jennings (Perhesiteet-sarjan Matthew Rhys) esittävät amerikkalaista avioparia, mutta ovat oikeasti KGB:n agentteja. Heidän lapsensa (Holly Taylor ja Keidrich Sellati) eivät tiedä totuutta. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi MTV3:lla 9.2.2014 klo 22.35.

Blacklist (The Blacklist)

Raymond "Red" Reddington (James Spader), yksi FBI:n etsityimmistä rikollisistä antautuu Washingtonissa. Red väittää pystyvänsä auttamaan FBI:ta vaarallisten terroristien kiinni saamisessa. Hän tekee FBI:n kanssa sopimuksen, jonka ehtona hän työskentelee vain aloittelevan profiloijan Elizabeth Keenin (Megan Boone) kanssa. Red kutsuu keräämäänsä rikollisten listaa "Blacklistiksi". USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi TV5:llä 4.3.2014 klo 21.00

Red Widow

Kotiäiti Marta Walraven (Radha Mitchell) joutuu tottumaan elämään ilman miestään, joka murhattiin. Martan täytyy jatkaa miehensä työtä pelastaakseen perheensä. USA:ssa sarjaa tehtiin 8 jaksoa.
Alkoi Nelosella 10.3.2014 klo 22.00.

S.H.I.E.L.D. Agentit (Agents of S.H.I.E.L.D.)

Agentti Phil Coulson (Edessä uusi elämä -sarjasta tuttu Clark Gregg) kokoaa pienen tiimin selvittämään erikoisia tapauksia. Jokainen tapaus testaa tiimin kykyä työskennellä yhdessä. He yrittävät pelastaa maailman uhkaavilta, yliluonnollisilta voimilta.
Alkoi FOXilla 9.3.2014 klo 21.00.

Huhtikuu-kesäkuu

Noitapiiri (The Secret Circle)

Teini-ikäinen Cassie (Britt Robertson) muuttaa äitinsä kuoltua isoäitinsä luokse Chance Harboriin. Pian hän saa tietää kuuluvansa noitien sukuun, kuten muutkin paikallisen koulun oppilaat. Cassie ihastuu Adamiin (Heroesista tuttu Thomas Dekker), mutta poika on jo varattu Dianalle (Shelley Hennig). Sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 10.4.2014 klo 00.05.

Goldbergit (The Goldbergs)

Goldbergin perheeseen kuuluvat isä Murray (Jeff Garlin), äiti Beverly (Wendi McLendon-Covey) ja lapset Adam (Sean Giambrone), Barry (Troy Gentile) ja Erica (Hayley Orrantia). Adam dokumentoi perheen elämää 1980-luvulla videokameralla. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi TV5:llä 7.4.2014 klo 19.30.

Kyllä isi hoitaa (Guys with Kids)

Kolmekymppiset kaverikset Gary (Anthony Anderson), Chris (Jesse Bradford) ja Nick (Zach Cregger) viettävät perhe-elämää, vaikka eivät ole itsekään vielä kasvaneet aikuisiksi. Sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi TV5:llä 9.4.2014 klo 19.30.

Muistin vanki (Unforgettable)

Carrie Wells (Ilman johtolankaa -sarjasta tuttu Poppy Montgomery) on saanut kyvyn muistaa elävästi kaikki tapahtumat elämässään. Hän liittyy New Yorkin poliisivoimiin ex-poikaystävänsä Al Burnsin pyynnöstä (Muodon vuoksi -sarjan Dylan Walsh). Samallöa Carrie yrittää selvittää, kuka murhasi hänen sisarensa. USA:ssa sarjaan on tilattu 3. kausi.
Alkoi Yle TV2:ssa 18.4.2014 klo 22.05.

Bestikset (Partners)

Arkkitehdit ja parhaat ystävät Louis ja Joe pyörittävät omaa firmaa ja ihmissuhteitaan tässä komediasarjassa. Sarjassa näyttelevät mm. Tunteet pelissä -tähti Sophia Bush, Ruma Bettyn Michael Urie ja Num3rot-sarjasta tuttu David Krumholtz. USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi Subilla 26.4.2014 klo 15.00.

Chicago Fire

Sarjassa kuvataan palomiesten elämää. Kollegan kuolema saa työtoverit riitelemään keskenään ja syyttelemään toisiaan. Sarjassa näyttelevät mm. Housesta tuttu Jesse Spencer ja Vampyyripäiväkirjoissa vieraillut Taylor Kinney. USA:ssa sarjaan on tilattu 3. kausi.
Alkoi TV Viidellä 6.5.2014 klo 21.00.

Petolliset enkelit (GCB)

Sarja perustuu Kim Gatlinin kirjaan Good Christian Bitches. Amanda Vaughn (Suositut-sarjan Leslie Bibb) on juuri jäänyt leskeksi, joten hän muuttaa kahden lapsensa kanssa kotikaupunkiinsa Dallasiin. Pian hän huomaa olevansa juoruilevien, petollisten naisten joukossa. Sarjassa näyttelevät myös Pushing Daisies -sarjasta tuttu Kristin Chenoweth ja 24:n 6. kaudelta tuttu Marisol Nichols. Sarjaa tehtiin 10 jaksoa.
Alkoi LIVillä 29.5.2014 klo 21.00.

Protector (The Protector)

Yksinhuoltaja Gloria Sheppard (Sons of Anarchysta tuttu Ally Walker) yrittää tasapainotella työn ja poliisin uran välillä Los Angelesissa. Hän on juuri joutunut muuttamaan veljensä Daveyn (Chris Payne Gilbert) luokse asumaan avioeron jälkeen. USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi LIVillä 1.6.2014 klo 21.00.

Almost Human

On vuosi 2048 ja rikollisuus on rehottaa.Tämän vuoksi ihmispoliisi saa työparikseen taistelu-androidin. Etsivä John Kennex (Karl Urban) on juuri herännyt yli vuoden koomasta ja palaa nyt töihin katkerana roboteille. USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi Subilla 9.6.2014 klo 23.10.

The Tomorrow People

Sarjan nimihenkilöt ovat uuden kehitysaskeleen evoluutiossa ottaneita ihmisiä. Heillä on kyky telekinesiaan, telepatiaan ja teleporttaamiseen. Teini-ikäinen Stephen Jameson (Robbie Amell) huomaa kykynsä ja alkaa taistella vihollisliittymä Ultraa vastaan kaksoisagenttina. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi Subilla 10.6.2014 klo 23.00.

Uhka (Crisis)

Ballard High Schoolin oppilaat joutuvat väijytyksen kohteeksi luokkaretkellä. Oppilaiden joukossa on myös presidentin poika. Juuri työnsä aloittanut Marcus Finley (Lance Gross) joutuu heti kovan paikan eteen. Sarjassa näyttelevät myös mm. Dermot Mulroney ja Gillian Anderson. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 16.6.2014 klo 21.00.

Vaihdokkaat (Switched at Birth)

Vuonna 1995 samana päivänä syntyneet tyttövauvat Bay Kennish (Vanessa Marano) ja Daphne Vasquez (Katie Leclerc) vaihtuivat sairaalassa. Nyt he saavat yllättäen tietää tapahtuneesta. Alkujärkytyksestä toivuttuaan perheet päättävät muuttaa saman katon alle Kennishien valtavaan kartanoon. 3-vuotiaana kuuroutunut ja vaatimattomissa oloissa elänyt Daphne pääsee näkemään aivan toisenlaisen elämän. USA:ssa pyörii parhaillaan 3. kausi.
Alkoi Nelosella 29.6.2014 klo 16.00.

Heinäkuu-syyskuu

Ringer

Bridget (Sarah Michelle Gellar) joutuu vaikeuksiin todistettuaan mafiamurhan. Hän etsii apua kaksoissisareltaan Siobhanilta. Siskon kadottua Bridget päättää ottaa hänen paikkansa. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi LIVillä 7.7.2014 klo 22.05.

Black Box

Catherine Black (Kelly Reilly) on neurologi, joka sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Nainen pitää asian salassa ja totuuden tietää vain hänen psykiatrinsa Helen Hartramph (Vanessa Redgrave), joka on ollut Catherinelle äitihahmo tämän oman äidin itsemurhan jälkeen. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi YLE TV2:ssa 4.8.2014 klo 21.00.

Millerit (The Millers)

Paikallistelevision toimittaja Nathan Miller (Will Arnett) on juuri eronnut vaimostaan. Nathanin vanhemmat Tom (Perhesiteet-sarjassa vieraillut Beau Bridges) ja Carol (Margo Martindale) ovat myös lähellä eroa. Mukana sekoilee myös Nathanin sisar Debbie (Gleestä tuttu Jayma Mays). USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi MTV3:lla 9.8.2014 klo 19.30.

Yövuoro (The Night Shift)

Sarja kertoo San Antonio Medical Centerin väestä, joka työskentelee yövuorossa. Työntekijöissä on useita entisiä armeijan palveluksessa olleita, kuten TC Callahan (Eoin Macken). Vuoropäällikkö toimii TC:n ex-tyttöystävä Jordan Alexander (Good Wifesta tuttu Jill Flint). USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi TV5:lla 12.8.2014 klo 20.00.

Terriers

Entinen poliisi ja toipuva alkoholisti Hank Dolworth (Donal Logue) alkaa pyörittää yksityisetsivätoimistoa. Mukaan hän saa ystävänsä Britt Pollackin (Michael Raymond-James). USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi Subilla 22.8.2014 klo 01.30.

Katujen kasvatti (Gang Related)

Sarja seuraa LAPD:n jengiosaston etsiviä, jotka ottavat yhteen kaupungin vaarallisimpien jengien kanssa. Sarjassa näyttelee mm. räppäri RZA ja Ramón Rodríguez. USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi Subilla 25.8.2014 klo 21.00.

Intelligence - Agentti 2.0 (Intelligence)

Gabriel Vaughn (Lost-sarjasta tuttu Josh Holloway) on saanut erityisvoimia aivoihinsa asennetun mikrosirun vuoksi. Gabrielilla on jatkuva yhteys globaaliin tietoliikenneverkkoon ja pääsee kaikkiin datakeskuksiin ja tiedostoihin suojellakseen kotimaataan uhilta. Kyberkomentokeskuksen johtaja Lillian Strand (C.S.I.:stä tuttu Marg Helgenberger) laittaa salaisen palvelun agentin Riley Nealin (Olipa kerran -sarjan Meghan Ory) vahtimaan miestä. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi FOXilla 25.8.2014 klo 21.00.

Super Fun Night

Jo 13 vuoden ajan kolme sinkkunaista Kimmie (Rebel Wilson), Marika (Lauren Ash) ja Helen-Alice (Liza Lapira) ovat viettäneet jokaista perjantaita yhdessä juhlien. Nyt kuitenkin Kimmie päättää viedä homman uudelle tasolle. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi MTV3:lla 26.8.2014 klo 00.35.

Pahan ajojahti (Those Who Kill)

Catherine Jensen (Chloë Sevigny) on juuri ylennyksen saanut murhatutkija. Hän pyytää apua psykologi Thomas Schaefferilta (James D'Arcy) saadakseen kiinni sarjamurhaajia. Catherine yrittää myös selvittää veljensä katoamista. Perustuu tanskalaiseen sarjaan Den som dræber. USA:ssa sarjaa tehtiin 10 jaksoa.
Alkoi MTV3:lla 31.8.2014 klo 22.35.

Brooklyn 99 (Brooklyn Nine-Nine)

Komediasarja Brooklynin 99. piirin poliiseista. Uusi johtaja Ray Holt (Andre Braugher) saa alaisikseen mm. lapsellisen huolettoman Jake Peraltan (Andy Samberg), innokkaan ja kilpailuhenkisen Amy Santiagon (Melissa Fumero) sekä ruokafanaatikko Charles Boylen (Joe Lo Truglio). USA:ssa alkaa syksyllä 2. kausi.
Alkoi TV5:llä 3.9.2014 klo 20.30.

Kuuma laki (Reckless)

Charlestoniin sijoittuva Lakidraamasarja, jossa Chicagosta lähtöisin oleva Jamie Sawyer (Anna Wood) ja Etelän kasvatti Roy Rayder (Cam Gigandet) ottavat yhteen oikeussalissa. He selvittävät kaupungin poliisivoimissa tapahtunutta seksuaalista häirintää. USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi MTV3:lla 11.9.2014 klo 22.35.

Vampyyrien sukua (The Originals)

Vampyyripäiväkirjojen spin-off sarja, joka keskittyy Mikaelsonin perheeseen, ensimmäiseen vampyyrisukuun. Sarjassa tutustutaan paremmin mm. Klausiin (Joseph Morgan), Rebekahiin (Claire Holt) ja Elijahiin (Daniel Gillies). Mukana on myös Noitapiiri-sarjasta tuttu Phoebe Tonkin. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi Subilla 14.9.2014 klo 23.30.

Star-Crossed - Maailmat vastakkain

Vuonna 2014 ihmiset saivat vieraita vieraalta planeeltalta. Nuori tyttö Emery Whitehill (Aimee Teegarden) tutustuu Atria-planeetalta kotoisin olevaan Romaniin (90210-sarjan Matt Lanter). Heidän tiensä eroavat, kunnes 10 vuotta myöhemmin, vuonna 2024 he tapaavat jälleen. Roman ja kuusi muuta atrialaista ovat aloittaneet opinnot tavallisessa lukiossa Edendalen kaupungissa. USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi Subilla 25.9.2014 klo 00.00.

Lokakuu-joulukuu

Mr. Sunshine

Ben Donovan (Matthew Perry) työskentelee Sunshine Centerin operatiivisena johtajana San Diegossa. Hän yrittää selvitä työnsä vaatimuksista ja kestää erikoista pomoaan Crystal Cohenia (Mutsi-sarjasta tuttu Allison Janney). USA:ssa sarjaa tehtiin 13 jaksoa.
Alkoi TV5:llä 13.10.2014 klo 19.30.

Eloonjääneet (The 100)

97 vuotta sitten ydinsota tuhosi lähes kaiken elämän maapallolla. Ainoat selviytyjät ovat 12 avaruusaseman asukkaat, jotka päättivät muodostaa yhdessä "arkin". Nyt arkissa asuu noin 2400 ihmistä, mutta elämää ylläpitävät laitteet eivät kestä ihmisten määrää. 100 nuorisorikollista päätetään lähettää maapallolle selvittämään sen asumiskelpoisuutta. Perillä heille selviää, ettei ydinsota tuhonnut kaikkea elämää. USA:ssa sarjaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi Subilla 23.10.2014 klo 23.00.

Dracula

Kreivi Dracula (Jonathan Rhys Meyers) esiintyy Alexander Grayson -nimisenä liikemiehenä Lontoossa. Todellisuudessa hän on kostoretkellä, mutta suunnitelmia sotkee kaunis Mina (Jessica De Gouw). USA:ssa sarjaa tehtiin 10 jaksoa.
Alkoi TV5:llä 1.11.2014 klo 23.50.

Happy Endings

Sarjassa seurataan kuuden ystävyksen elämää Chicagossa. Ylisuorittaja Brad (Damon Wayans, Jr.) ja neuroottinen Jane (Eliza Coupe) ovat naimisissa. Janen pikkusisko Alex (24-sarjasta tuttu Elisha Cuthbert) oli ennen kihloissa ravintoloitsija Daven (Zachary Knighton) kanssa. Mukana ovat myös aikuisuutta karttava Max (Adam Pally) ja sarjadeittaaja Penny (Casey Wilson). USA:ssa sarjaa tehtiin 3 kautta.
Alkoi Herolla 10.11.2014 klo 19.00.

Fargo

Sarja on saanut inspiraationsa samannimisestä elokuvasta vuodelta 1996. Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) on ohikulkumatkalla Bemidjissä, Minnesotassa ja vaikuttaa pahuudellaan vakuutusmyyjä Lester Nygaardin (Martin Freeman) elämään. Poliisit Molly Solverson (Allison Tolman) ja Gus Grimly (Colin Hanks) selvittelevät murhia, jotka saattavat liittyä miehiin. USA:ssa sarjaaan on tilattu 2. kausi.
Alkoi Herolla 10.11.2014 klo 21.00.

Seanin maailma (Sean Saves the World)

Sarja kertoo Sean Harrisonista (Sean Hayes), josta tulee 14-vuotiaan tyttärensä Ellien (Samantha Isler) yksinhuoltaja. Hän yrittää olla maailman paras isä ja samalla hoitaa vaativan työnsä. USA:ssa sarjaa tehtiin 1 kausi.
Alkoi TV5:llä 16.11.2014 klo 15.30.

Devious Maids

Sarja kertoo sisäköistä, jotka työskentelevät Beverly Hills mahtiperheille. Alussa yksi heistä tapetaan ja tilalle palkataan mysteerinen uusi nainen. Sarjassa näyttelevät Ruma Betty -sarjan Ana Ortiz, Ilman johtolankaa -sarjasta tuttu Roselyn Sanchez, Edy Ganem, Judy Reyes sekä Entourage ja Heroes-sarjoista tuttu Dania Ramirez. USA:ssa sarjaan on tilattu 3. kausi.
Alkoi Livillä 17.11.2014 klo 21.00.

NCIS New Orleans

NCIS Rikostutkijoiden ja Los Angelesin sisarsarja. Merivoimiin liittyviä rikoksia tutkii porukka, jota johtaa Dwayne Priden (Scott Bakula). USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi Subilla 19.11.2014 klo 22.00.

Extant

Molly Woods (Halle Berry) on astronautti, joka palaa maahan oltuaan 13 kuukautta soolotehtävässä avaruusasema Seraphimilla. Kotona häntä odottaa aviomies John (Goran Visnjic), robotiikan insinööri. Molly huomaa yllättäen olevasa raskaana. USA:ssa on meneillään 1. kausi.
Alkoi Subilla 20.11.2014 klo 22.00.

Beauty and the Beast

Murharyhmän etsivä Cat Chandler (Smallvillestä tuttu Kristin Kreuk) on loistava työssään, mutta häntä vaivaa menneisyyden tragedia. Cat ja hänen työparinsa Tess (Nurse Jackiesta tuttu Nina Lisandrello) löytävät kuolleeksi luullun lääkärin sormenjäljet rikospaikalta ja pian alkaa selvitä salaisuuksien vyyhti. Cat tapaa viimein hänet pelastaneen miehen, joka muuttuu raivostuessaan voimakkaaksi pedoksi. USA:ssa sarjaan on tilattu 3. kausi.
Alkoi Herolla 27.11.2014 klo 21.00.

Missing

Rebecca "Becca" Winstone (Ashley Judd) on leski ja entinen CIA-agentti. Hänen 18-vuotias poikansa Michael (Nick Eversman) muuttaa Roomaan opiskelemaan, mutta katoaa. Becca lähtee häntä etsimään ja kohtaakin yllättäen kuolleeksi luullun miehensä Paulin (Sean Bean). USA:ssa sarjaa tehtiin 10 jaksoa.
Alkoi Herolla 24.12.2014 klo 18.15.

01.01.2015 Kati            Lähde: YLE, MTV, Nelonen, Sub, AVA, LIV, TV5, Hero