10 vuotta tv-sarjoja

Sarjaseuraajan tekeminen alkoi 5.7.2006. Aluksi sivuilla esiteltiin 10 tv-sarjaa ja sivut sijaitsivat Mikrobitin kotisivutilassa. Oma domain sarjaseuraaja.net hankittiin Webhotellilta sivujen uudistamisen yhteydessä syksyllä 2009, jolloin sarjoja oli 50. Nyt sarjoja on yli 120!

Tavallisista sarjoista löytyvät jaksojen nimet ja ensimmäiset esitysajat Suomessa ja USA:ssa (jos tiedossa), jaksokuvaukset, näyttelijä- ja henkilökuvaukset sekä tieto saatavilla olevista DVD:istä. Reality-sarjoista ei löydy näyttelijöitä vaan kilpailijat, joista ei ole tarkempia kuvauksia.

Sivujen tekijällä ei ole mitään yhteyttä sarjojen tuottajiin, ohjaajiin, näyttelijöihin tai muihin henkilökuntaan kuuluviin. En saa erikoistietoja sarjoja esittäviltä kanavilta. Jaksokuvaukset on kirjoitettu itse tai suomennettu englanninkielisestä materiaalista. Jaksojen suomenkieliset nimet on katsottu jaksoista, sanomalehdistä tai tv-oppaista internetissä (ks. linkit).

Sivukartta

- Kati

Ylläpito

Kati on pääylläpitäjä ja vastaa kaikista sarjoista. Sarjaseuraaja on käytännössä yhden ihmisen harteilla. Toisinaan olen saanut apua innokkailta tv-sarjojen faneilta jaksojen päivittämisessä. Kiitän teitä kaikkia!

Nykyiset ylläpitäjät:
rap - Tyhjätaskut, The Affair, Fargo, Gotham
sarjafani - Scream Queens, Fosters
Eleclya - Havaiji 5-0

Entiset ylläpitäjät: Jusbuu, Jappe, Ippe, Päivi, Anssi, Peir, Henna, Laura, Tiia, Jecca, Kate ja Talitintti.

Kriteerit sarjoille

Sarjan tulee olla Yhdysvalloissa tehty ja jatkua edelleen. Sarja näkyy Suomessa maksuttomilla kanavilla tai on tulossa. Sarjaa esitetään kerran viikossa eli ei päiväsaippuasarjoja.

Mainokset

Sivustolla esitetään tv-sarjoihin liittyviä mainoksia. Tuotteen linkki vie myyjän sivustolle, esim. CDON.comiin. Tarkista tuotteen tarkemmat tiedot sieltä, sillä esimerkiksi hinnat eivät päivity Sarjaseuraajaan automaattisesti. Adblockin käyttäjille pieni toive: sallithan mainokset domainille sarjaseuraaja.net.

Toivottuja sarjoja

Listalta poistetaan aika ajoin sarjat, jotka ovat päättyneet tai päättymässä.

Baby Daddy
Blue Bloods
Chicago Fire
Empire
Family Guy
Jane the Virgin
Kova laki: Erikoisyksikkö
Mr. Robot
NCIS New Orleans

Outlander - Matkantekijä
Penny Dreadful
Rikoksista pahin
Rizzoli & Isles
S.H.I.E.L.D. Agentit
Scorpion
Sleepy Hollow
The Flash
True Detective

Toivotut tv-sarjat

Discshop.fi19.95 €

S.H.I.E.L.D. Agentit

Kausi 1

Discshop.fi19.95 €

Outlander

Kausi 1

Discshop.fi44.95 €

True Detective

Kausi 1-2

Discshop.fi39.95 €

Jane the Virgin

Kausi 1