Näyttelijät

Angela Sarafyan "Clementine Pennyfeather"
Anthony Hopkins "Robert Ford"
Evan Rachel Wood "Dolores Abernathy"
James Marsden "Teddy Flood"
Jeffrey Wright "Bernard Lowe"
Thandie Newton "Maeve Millay"

Angela Sarafyan "Clementine Pennyfeather" IMDb

Angela Sarafyan syntyi 30. kesäkuuta 1983 Jerevanissa, Armeniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Promise, Me You and Five Bucks, Me Him Her, Paranoia ja Twilight - Aamunkoi: Osa 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Nikita, Mentalist, Criminal Minds ja American Horror Story.

Anthony Hopkins "Robert Ford" IMDb

Anthony Hopkins syntyi 31. joulukuuta 1937 Margamissa, Walesissa. Hän on naimisissa Stella Arroyaven kanssa ja hänellä on tytär Abigail (s. 1968) liitostaan Petronella Barkerin kanssa. Anthony on myös ollut naimisissa Jennifer Lyntonin kanssa. Hän on voittanut Oscar-palkinnon Hannibal Lecterin roolista elokuvassa Uhrilampaat. Anthony on näytellyt mm. elokuvissa Hitchcock, Red 2, Noah, You Will Meet a Tall Dark Stranger, Thor, Elefanttimies, Kaikki kuninkaan miehet, Meet Joe Black ja Fracture - murtumaton.

Evan Rachel Wood "Dolores Abernathy" IMDb

Evan Rachel Wood syntyi 7. syyskuuta 1987 Raleighissa, Pohjois-Carolinassa. Hän on ollut naimisissa Jamie Bellin kanssa ja heillä on poika (s. 2013). Evan näytteli vakituisesti tv-sarjassa Vielä kerran. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kolmetoista, Vallan kääntöpuoli, Whatever Works, Juoksee saksien kanssa, Down in the Valley ja Lumotut sisaret sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mildred Pierce, C.S.I. ja True Blood.

James Marsden "Teddy Flood" IMDb

James Paul Marsden syntyi 18. syyskuuta 1973 Stillwaterissa, Oklahomassa. Hän on ollut naimisissa Lisa Linden kanssa ja heillä on lapset Jack (s. 2001) ja Mary (s. 2005). Jamesilla on myös poika William (s. 2012) Rose Costan kanssa. James on näytellyt mm. elokuvissa 27 dresses - Hääkuumetta, Lumottu, Accidental Love, The Butler, Hölmö nuori sydän, Polttarittaret, Hullut hautajaiset, The Notebook - Rakkauden sivut ja X-Men-sarja.

Jeffrey Wright "Bernard Lowe" IMDb

Jeffrey Wright syntyi 7. joulukuuta 1965 Washingtonissa. Hän on ollut naimisissa Carmen Ejogon kanssa ja heillä on kaksi lasta. Jeffrey näytteli vakituisesti tv-sarjassa Boardwalk Empire. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Broken City, Vallan kääntöpuoli, 007 Quantum of Solace, Casino Royale, Broken Flowers, Mantsurian kandidaatti, Source code ja Nälkäpeli-sarja.

Thandie Newton "Maeve Millay" IMDb

Thandie Newton syntyi 6. marraskuuta 1972 Lontoossa, Englannissa. Hänellä on juuria Zimbabwessa. Thandie on naimisissa Ol Parkerin kanssa ja heillä on tyttäret Ripley (s. 2000) ja Nico (s. 2004) sekä poika Booker (s. 2014). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Rogue ja The Slap. Thandie on näytellyt mm. elokuvissa Vaarallinen tehtävä 2, Onnen potkuja, W., Crash, Riddickin aikakirja ja Charlien enkelit.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Westworld

Kausi 1