2. kauden jaksot

2.1 (Journey into Night)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.04.2018

Bernard keskustelee syvällisiä Doloresin kanssa unista ja niiden seurauksista. Myöhemmin Bernard herää sekavissa tunnelmissa outojen ihmisten ja paikkojen ympäröimänä. Mielen syövereihin päästää jotta saadaan käsitystä tapahtuneista teloituksista. Tuttuun henkilöön törmätään. Dolores ottaa ohjat omiin käsiin ja näyttää ihmisille, mistä koneet on tehty. Kaikkiin ei luodit tehoa ja silmukka kiristyy.

2.2 (Reunion)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.04.2018

Dolores pääsee tutustumaan oikeaan maailmaan, mikä saa aikaan hämmennyksen tunteen. Tilaisuus antaa Doloresille vallan tunteiluun kuulemien asioiden johdosta. Bernard esittelee tulevaa kotiaan. Samaan aikaan tutkimuslaitoksessa vallitsee sekasorto tunkeilijoiden takia. Virtuaalimaailma on houkutteleva asia monelle ja kilpailu on kovaa. Moni kakku päältä kaunis. Onko kukaan oikeasti sitä, mitä päällikuori antaa ymmärtää?

2.3 (Virtù e Fortuna)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.05.2018

Kaunis sää ja ruokailu ulkona saa mielet ja hormonit hyrräämään. Himon esteeksi muodostuu rauta. Joskus naisen on tehtävä rohkeitakin tekoja varmistuakseen, että hän saa mitä haluaa. Samaan aikaan muualla puistossa ollaan sekasorron vallassa kun savu vain nousee tuhojen jälkeen. Dolores suuntaa kohti linnaketta varoittamaan tulevasta vaarasta ja joutuukin näyttämään mahtinsa epäilijöiden edessä.

2.4 (The Riddle of the Sphinx)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.05.2018

Terveydestä ja tarpeistaan on hyvä pitää huolta. Samaan aikaan puistossa yksin kulkeva eläin hämmästyttää. Clementine raahaa Bernardia keskelle ei mitään. Oudossa paikassa odottaa tuttu yllätys ja osat vaihtuvat äkkiä päälaelleen. Epätoivoisella hetkellä voi joskus löytyä valoisakin puoli. Aivotkin tarvitsevat nesteytystä. Joskus riskinotto kannattaa ja toistaminen tekee hyvää.

2.5 (Akane No Mai)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.05.2018

Bernard seuraa tuhojen näkyä kun puistossa ruopataan ruumiita pois vedestä. Kopiointi joskus kannattaa. Isännistä löytyy salaisuus. Paljon on vielä johtolankoja yhdistämättä, että näkee tarinan todellisen puolen. Myös ulkopuolisessa maailmassa on vaikeuksia. Dolores kumppaneineen saapuu hävityksen keskelle yhä uudelleen ja antaa käskyn tutkia paikat läpikotaisin.

2.6 (Phase Space)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.05.2018

Osat vaihtuvat, kun Dolores käskyttää Bernardia lopettamaan toimintonsa. Vaikka tapahtuisi mitä, niin aina pitää yrittää saada asiakkaat tyytyväisiksi ja bisnes pyörimässä. Hermot alkavat pettää ja sormi on herkässä. Samaan aikaan toisaalla Maeve on löytänyt täysin uuden minänsä. Ajatuksen voimalla voi saada hirveää jälkeä aikaan.

2.7 (Les Ecorches)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.06.2018

Muistot ovat ihmisen eräs tärkeimmistä eleistä käsitellä asioita. Bernard viedään tuttuun paikkaan muistelemaan vanhoja ja toivon mukaan käyttäytymään suotuisasti. Salaisen oven takaa löytyy hämmentäviä asioita. Sota ihmisen ja koneen välillä käy kiivaana. Voiko ihminen voittaa koskaan konetta? Kun hallitsee koko palettia, voi tehdä mitä vain mieleen juolahtaa.

2.8 (Kiksuya)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.06.2018

Kuolema ei ole aina se pahin vaihtoehto. Aave tuo joskus outoja esineitä ja merkkejä. Maeven henki on höllässä ja se halutaan pelastaa hänen outojen kykyjen ansiosta. Maeven tytär joutuu samaan aikaan kohtaamaan valkonaaman. Aika kultaa muistot. Uusien äänien kuuleminen ei tiedä hyvää. Joskus täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle.

2.9 (Vanishing Point)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.06.2018

Eräänä päivänä kaikki on hyvin ja toisena asiat voivat olla aivan erilailla. Joskus totuus ja fiktio saattavat sekoittua mielen sopukoissa. Samaan aikaan Dolores jatkaa kulkuaan kohti uutta maailmaa eikä vastustajilta edelleenkään vältytä. Joskus vain asiat pitää tehdä mutta ihmisen kopiointi on aivan oma lukunsa.

2.10 (The Passenger)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.06.2018

Tunnelma alkaa tiivistyä kun mennään kohti kauden päätöstä. Dolores suree rakkaansa menetystä tämän vierellä. Hän päättää kuitenkin jatkaa matkaa ja törmääkin erääseen henkilöön. Testilaitoksessa Maeve herätetään takaisin tähän hetkeen kivuliain seurauksin. Onko luoti ja kone hyvä yhdistelmä kun aletaan selvittämään välejä? Bernard kohtaa Doloresin kiivaissa tunnelmissa. Kuinka puiston ja henkilöiden oikein käy?

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Westworld

Kausi 1