1. kauden jaksot

1.1 (The Original)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.10.2016

Oletko koskaan kyseenalaistanut olemassaoloasi? Dolores herää aamulla tavalliseen tapaansa villin lännen ympäristössä. Juna tuo matkalaisia kylään, jossa hevosvankkurit ovat arkipäivää. Kyläilijöitä katsotaan epäilevillä silmillä. Kaupungin anti tarjoaa erilaisia nautinnon viihdykkeitä. Kaupungilla Dolores törmää tuttuunsa. Dolores on palamassa kotiinsa kun kauheita tapahtuu. Samaan aikaan testilaitoksessa testaillaan uusia henkilöitä.

1.2 (Chestnut)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.10.2016

Uusia ihmisiä saapuu Westworldiin kokeakseen uusia saavutuksia. Ennen kokemuksien alkua kysellään tietoja. Tekoälyn maailmaan tutustuminen täytyy kokea itse. Vieraat määrittävät itse oman tarinansa tekoälyn kanssa. Kaikkien tarinat eivät mene hyvin ja naru kiertyy tiukemmalle. Bernard joutuu välillä ottamaan päivitykseen "ihmisiä". Maeve aiheuttaa harmia, kun asiakkaat eivät halua häntä. Testilaitoksen syövereissä tapahtuu yllättävä välikohtaus.

1.3 (The Stray)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.10.2016

Bernard keskustelee Doloresin kanssa menneistä ja henkilökohtaisista asioista testatakseen hänen ohjelmansa toimivuutta. Tarinassa etsitään ja löydetään etsintäkuulutettuja. Tarinat ja heidät henkilöhahmot tarjoavat tunteen, että olet elossa. Johtokunta hermostuu, kun Ford sekaantuu tarinaan. Testilaitokselta on pakko mennä tapahtumien keskipisteeseen tutkimaan tarinalokin aiheuttamaa sekaannusta.

1.4 (Dissonance Theory)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.10.2016

Maeve kokee saluunassa näkemänsä räiskinnän uudelleen. Maevelle alkaa hitaasti muovautua uusia ajatuksia koko touhusta. Dolores kohtaa kaupungilla uhkaavan henkilön, mutta laittaa kampoihin. Rikoksista rangaistaan, mutta yllättävä muuttuja muuttaa asioita. Ford jatkaa valtavaa suunnitelmaansa uusien tarinoiden suhteen. Maeve joutuu laittamaan enemmän peliin päästäkseen tavoitteessaan eteenpäin.

1.5 (Contrapasso)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 30.10.2016

Kylällä Doloresia ihmetyttää uusien asioiden löytäminen. Testilaitoksessa Ford testaa Doloresin aikomuksia jatkon suhteen. Samaan aikaan kaksi teknikkoa testaavat omin päin lintuun istutettavaa käytöstablettia. Heille saapuu pöydälle toimenpidettä varten sammutettu Maeven. Hyvin suoritetusta tehtävästä saadaan kultainen nautinnollinen palkinto. Herääminen tapahtuu.

1.6 (The Adversary)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.11.2016

Maeve herää kauniiseen päivään laukausten saattelemana. Saluunaan saapuu uusia vierailijoita ja Maeve ottaa tilanteen haltuun. Rajut otteet vievät hänet testilaitoksen pöydälle, josta hän herää ja vaatii vastauksia. Bernard siirtyy vain luvan saaneiden kerrokseen selvittämään lokista, mitä oikein on tapahtunut ja missä. Maeve pääsee vihdoin kosketuksiin aidon ihmisen kanssa ja sekös hämmentää mieltä. Vaatimuksia esitetään ja Maeve saakin tahtonsa läpi. Tilanteet karkaavat helposti käsistä.

1.7 (Trompe L'oeil)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.11.2016

Bernard muistelee menneitä omasta perheestään. Dolores matkustaa junassa ja on pahalla tuulella. He saapuvat uudelle, uhkaavalle alueelle. Doloresilla alkaa tunteet kuumeta, mutta joutuu torjutuksi ihmisen toimesta. Kiihkeydelle ei voi mitään ja kaksi saa toisensa. Testilaitoksessa näytetään Fordille esityksenä, millainen isäntien tilanne on. Maeven näkee ystävänsä surullisessa tilassa.

1.8 (Trace Decay)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.11.2016

Bernardista on paljastunut aivan uusi puoli ja hän on tunteidensa vallassa tekojensa takia. Ford käskee häntä tuhoamaan raskaat todisteet tapahtumista. Uusi tyttö laitetaan Maeven kaveriksi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Löytyneet lähettimet puhuttavat edelleen. Maevelle alkaa riittää ja hän turvautuukin vakavaan tekoon. Doloresin mieli alkaa temppuilla paikantaju katoaa. Lopulta nuoliakin lentää.

1.9 (The Well-Tempered Clavier)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.11.2016

Bernard alkaa testaamaan Maevea ja kyselee tältä kysymyksiä. Tilanne kääntyy kuitenkin päälaelleen ja Bernard kokee pysäyttävän käskyn. Kaiken kokeman jälkeen Bernard kääntyy Fordia vastaan naisellisella aseella. Kassakaappi saadaan vihdoin auki, mitä sieltä paljastuukaan? Intohimon liekit pääsevät valloilleen. Kaikki eivät ole peliä vaikka siltä saattaa vaikuttaa. Toiminnot alkavat karata käsistä eikä käskyt toimi.

1.10 (The Bicameral Mind)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.12.2016

Hypätään ajassa taaksepäin aikaan, jolloin rakennettiin. Bernard alkaa käskyttää Doloresia. Juna tuo jälleen uusia asiakkaita ja kaiken luullaan olevan hallinnassa. Testilaitoksessa yritetään välillä pitää hauskaakin, mutta tekoäly on päättänyt toisin ja hyökkäyksiä tapahtuu. Koneet haluavat nähdä ihmisten maailman ja tekevät kaikkensa sen eteen. Uusi maailma odottaa, voiko ihminen ja tekoäly olla koskaan luotettavasti yhdessä?

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Westworld

Kausi 1