Henkilöt

Bernard Lowe
Clementine Pennyfeather
Dolores Abernathy
Maeve Millay
Robert Ford
Teddy Flood

Bernard Lowe

Bernard Lowe on testilaitoksen luotettu ja arvovaltainen jäsen. Hän koodaa uusia tietoja aina kun uusia käänteitä muutetaan asiakkaille tarjoamiin tarinoihin.Hän on myös Fordin oikea käsi. Bernardissa piilee salaisuus.

Clementine Pennyfeather

Clementine ''Clem'' Pennyfeather on saluunassa työskentelevä, asiakkaita lihallisestikin palveleva tekoälyinen ''henkilö''. Hän on Maeven suojatti ja he työskentelevät tiiviisti yhdessä. Clem on täysin koodaajiensa vietävissä ja se voi käydä kalliiksi.

Dolores Abernathy

Dolores Abernathy on yksi tekoälyn ohjaama henkilö, jota tarinat riepovat. Häntä usein testataan testilaitoksessa uusien tarinoiden innoittamana. Hän asuu isänsä kanssa pienessä mökissä. Tarinassa hän löytää myös rakkauden.

Maeve Millay

Maeve Millay on tekoälyn ohjaama henkilö. Hän työskentelee saluunassa antaen asiakkailleen lihaisaa nautintoa. Hänelle alkaa matkan varrella selvitä yhtä jos toistakin mielenkiintoista vaihetta liittyen hänen olemassaoloon. Hänellä on myös tärkeä rooli tarinoissa.

Robert Ford

Robert Ford on yksi henkilö koko Westworld-puiston kulisseissa. Hän antaa määräyksiä esim. tarinan koodeihin ja tapahtumiin liittyen. Bernard on hänen apurinsa. Bernardin salaisuuden takana on Ford itse. Ford työstää valtavaa uutta aluetta tarinoihin.

Teddy Flood

Teddy Flood on Westworldissä seikkaileva hahmo, joka on myös Doloresin rakkaus. Yhdessä he joutuvat kokemaan niin surut kuin kauniit hetketkin ympäröivistä vaaroista ja vaarallisista tilanteista huolimatta.

Seuraava jakso

Suomessa Ei tietoa

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA

CDON.com19.95 €

Westworld

Kausi 1