Näyttelijät

Alexander Gould "Shane Botwin"
Allie Grant "Isabelle Hodes"
Andy Milder "Dean Hodes"
Elizabeth Perkins "Celia Hodes"
Hunter Parrish "Silas Botwin"
Justin Kirk "Andy Botwin"
Kevin Nealon "Doug Wilson"
Mary-Louise Parker "Nancy Botwin"
Romany Malco "Conrad Shepard"
Tonye Patano "Heylia James"

Alexander Gould "Shane Botwin" IMDb

Alexander Jerome Gould syntyi 4.5.1994 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt 2-vuotiaasta saakka. Alexander käy uransa takia kotikoulua. Hänellä on kaksi pikkusiskoa, Kelly ja Emma. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Enkelten kaupunki (City of Angels), Mexico City - väkivallan kadut, Wheelmen ja They sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Freaks and Geeks, Veljemme on nero (Malcolm in the Middle), Seitsemäs taivas (7th Heaven), Eron lait (Family Law) ja Boomtown. Alexander on myös antanut äänensä Bambille elokuvassa Bambi 2 ja Nemolle elokuvassa Nemoa etsimässä (Finding Nemo).

Allie Grant "Isabelle Hodes" IMDb

Allie Grant syntyi 14. helmikuuta 1994 Tupelossa, Mississippissa. Hän on näytellyt elokuvassa Fanboys ja vieraillut mm. tv-sarjoissa That's So Raven ja Zackin ja Codyn viiden tähden elämää.

Andy Milder "Dean Hodes" IMDb

Andy Milder syntyi Omahassa, Nebraskassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Huhupuhetta (Rumor Has It...), Domino, Luck of the Draw, Armageddon sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mullan alla (Six Feet Under), CSI New York, House, Boston Legal, Saman katon alla (Yes, Dear), West Wing, Dharma & Greg ja NYPD Blue.

Elizabeth Perkins "Celia Hodes" IMDb

Elizabeth Perkins syntyi 18.11.1960 Queensissa, New Yorkissa. Hän on naimisissa Julio Macat'n kanssa. Hänellä on ex-miehensä näyttelijä Terry Kinneyn kanssa yksi lapsi. Elizabeth on näytellyt mm. elokuvissa Vain koiraihmisille (Must Love Dogs), Ring 2, 28 päivää (28 Days), Kiviset ja Soraset (The Flintstones), Kuin kissat ja koirat (Cats & Dogs), Mitä elämä antaa (What Girls Learn) ja He Said, She said. Hän vieraillut mm. tv-sarjassa Kukkulan kuningas (King of the Hill).

Hunter Parrish "Silas Botwin" IMDb

Hunter Parrish syntyi 13.5.1987 Richmondissa, Virginiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sleepover, Down in the Valley sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI, Oikeuden puolesta (The Guardian), Summerland, Close to Home, Skater Boys ja In Justice.

Justin Kirk "Andy Botwin" IMDb

Justin Kirk syntyi 28.5.1969 Salemissa, Oregonissa. Hän oli kiinnostunut näyttelemisestä lapsesta saakka. Justin on tehnyt paljon teatteria ja voittanut arvostettuja palkintoja rooleistaan. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Love! Valour! Compassion!, The Eden Myth ja Chapter Zero. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Everwood, Ilman johtolankaa (Without a Trace), CSI, Angels in America (minisarja), Kova laki: Erikoisyksikkö (Law and Order: Special Victims Unit) ja Jack & Jill.

Kevin Nealon "Doug Wilson" IMDb

Kevin Nealon syntyi 18.11.1953 Bridgeportissa, Connecutissa. Hän on naimisissa Susan Yeagley'n kanssa. Hän oli naimisissa Linda Dupree'n kanssa 13 vuotta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Good Boy!, Isi hoitaa (Daddy Day Care) ja Anger Management sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Yhä vedossa (Still Standing), Fat Actress, Monk, Saturday Night Live, Dharma & Greg ja Kolmas kivi auringosta (3rd Rock from the Sun).

Mary-Louise Parker "Nancy Botwin" IMDb

Mary-Louise Parker syntyi 2.8.1964 Fort Jacksonissa, Etelä-Carolinassa. Hänellä on poika William (s. 2004) näyttelijä Billy Crudupin kanssa, mutta pariskunta ei ole enää yhdessä. Mary-Louise on näytellyt mm. elokuvissa Paholainen kulkee mustissa (Let the Devil Wear Black), Longtime Companion, Paistetut vihreät tomaatit (Fried Green Tomatoes), Romance & Cigarettes, Saved!, Murder in Mind, Naisen muotokuva (The Portrait of a Lady) ja Putkimiehen unelma (Pipe Dream). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa West Wing ja minisarjassa Angels in America.

Romany Malco "Conrad Shepard" IMDb

Romany Malco syntyi Brooklynissa, New Yorkissa. Hänen juurensa ovat Länsi-Intiassa. Hän on ollut College Boyz rap-kokoonpanossa. Näyttelijä John Leguizamo kannusti Romanya kokeilemaan näyttelemistä, kun he työskentelivät yhdessä The Pest -elokuvan parissa. Romany on näytellyt mm. elokuvissa 40 v. ja neitsyt (The 40 Year Old Virgin), Churchill - Historiaa Hollywoodin tyyliin (Churchill: The Hollywood Years), Tuxedo - smokkimies ja Ticker sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Amorin apulainen (Miss Match), Level 9 ja Enkelin kosketus (Touched by an Angel).

Tonye Patano "Heylia James" IMDb

Tonye Patano on näytellyt mm. elokuvissa Pikku Manhattan (Little Manhattan), The Thing About My Folks, Messengers, Hurricane (The Hurricane) ja Kultaakin kalliimpi (A Price above Rubies) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Monk, Kova laki (Law & Order), Sinkkuelämää (Sex and the City), Vielä kerran (Now and Again) ja New York Undercover.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 5

Discshop.fi9.95 €

Weeds

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 7

CDON.com19.95 €

Weeds

Kausi 8

CDON.com34.95 €

Weeds

Kausi 1-8