Henkilöt

Andy Botwin
Celia Hodes
Conrad Shepard
Dean Hodes
Doug Wilson
Heylia James
Isabelle Hodes
Nancy Botwin
Shane Botwin
Silas Botwin

Andy Botwin

Andy Botwin on Nancyn lanko eli Judahin veli. Hän tulee vierailulle Nancyn luokse, mutta jääkin pysyvästi sinne asumaan. Hän on seikkaillut ympäri maailmaa, mutta joutuu nyt pakoilemaan armeijaa. Hänelle jäi Alaskaan erikoinen tyttöystävä, joka palaa kuvioihin 2. kaudella. Sitä ennen Andylla on monta lyhyttä naissuhdetta. Hän kertoo veljenpojilleen elämän totuuksia suoraan kaunistelematta. Hän ei juuri häpeä mitään, mutta on aina pahasti rahan tarpeessa.

Celia Hodes

Celia Hodes on naimisissa Deanin kanssa ja heillä on kaksi tytärtä, Quinn ja Isabelle. Celia johtaa koulun vanhempainyhdistystä ja hänellä on siellä uskollisia kannattajia. Hänellä ei mene hyvin miehensä Deanin kanssa, joten hän aikoo kostaa tämän suhteen omalla yhden illan jutullaan. Celia lähetti esikoisensa Quinnin Meksikoon sisäoppilaitokseen, kun hän loukkasi Celiaa pahasti kuvaamallaan videolla. Isabellea hän koittaa saada laihemmaksi millä keinolla hyvänsä. Celian elämä menee sekaisin, kun hän saa tietää sairastavansa rintasyöpää. Hän pitää The Shield tv-sarjasta.

Conrad Shepard

Conrad Shepard on mukana Heylian bisneksessä, mutta on enemmän kiinnostunut kasvattamisesta. Hänestä tulee Nancyn hyvä ystävä. Conradilla on yhden illan juttu Celian kanssa. Nancy tutustui Conradiin Andyn kautta.

Dean Hodes

Dean Hodes on Celian aviomies sekä Quinnin ja Isabellen isä. Hän on ammatiltaan asianajaja. Deanille on sarjan alussa auhde tennisammattilaiseen, mistä koko Agrestic saa tietää. Tämän takia Celia haluu kostaa miehelleen ajamalla häneltä hiukset. Dean on Nancyn asiakkaita ja pelaa pokeria mm. Dougin kanssa. Dougin mielestä Isabelle on kaunein tytär maailmassa, eikä hän hyväksy Celian toimia.

Doug Wilson

Douglas "Doug" Wilson on Nancyn kirjapitäjä ja uskollinen asiakas. Hän istuu kaupunginvaltuustossa ja pelaa pokeria mm. Deanin kanssa. Doug on naimisissa Danan kanssa ja hänellä on poika Josh, joka on homo. Doug ei kuitenkaan tiedä tätä. Doug ei voi sietää Celiaa.

Heylia James

Heylia James on Nancyn tavarantoimittaja. Hän ei kuitenkaan kasvata itse marihuanaa. Heylia pitää leipomisesta ja hänen erikoisuutensa on maissileipä. Hän käyttää sarjan alussa hyväkseen Nancyn tietämättömyyttä bisneksessä. Myöhemmin hän myös opettaa, mitä diileri ei saa tehdä. Heylialla on peitefirmana siivouspalvelu. Hänellä on tytär Vaneeta, poika Keeyon ja veljenpoika Conrad.

Isabelle Hodes

Isabelle Hodes on Celia ja Deanin kuopus. Hänellä on isosisko Quinn. Hänen äitinsä yrittää saada Isabellen laihtumaan, että hänellä olisi helpompaa elämässä. Isabelle on kuitenkin itsepäinen ja osaa laittaa vastaan äidilleen. Hän harrastaa jalkapalloa. 2. kaudella Isabelle onnistuu saamaan mukavan ja tuottoisan työpaikan.

Nancy Botwin

Nancy Botwin jää leskeksi miehensä Judahin menehdyttyä sydänkohtaukseen. Hänellä on kaksi poikaa, Silas ja Shane. Nancy jää tyhjän päälle, joten hänen on pakko keksiä jostain tuloslähde. Hän alkaa diilata marihuanaa tutuilleen Agresticin pikkukaupungissa. Samalla hän yrittää pitää huolta pojistaan ja kääntää uuden lehden. Hän alkaa tapailla poliisi Peter Scottsonia 1. kaudella ja menee hänen kanssaan naimisiin. Nancylla on ollut suhde myös Conradiinja 3. kaudella Sullivan Groffiin.

Shane Botwin

Shane Botwin on Nancyn ja Judahin kuopus. Shane on 10-vuotias. Hän on erityisen kiinnostunut metsästämisestä. Urheilussa hän ei oikein pärjää ja hän joutuu kiusatuksi. Koulussa hänellä on kaksi hyvää ystävää. Shanen on vaikea hyväksyä isänsä poismenoa. 2. kaudella Shane ihastuu koulukaveriinsa.

Silas Botwin

Silas Botwin on Nancyn ja Judahin esikoinen. Hän on 16-vuotias lukiolainen. Sarjan alussa hän seurustelee Quinnin kanssa, mutta suhde katkeaa lyhyeen. Hän kiinnostuu kuitenkin kuurosta Meganista ja alkaa seurustella hänen kanssaan. Samalla hän alkaa viettää paljon aikaa tytön perheen kanssa. Silas on kokeillut mm. ekstaasipillereitä.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 3

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 5

Discshop.fi9.95 €

Weeds

Kausi 6

CDON.com9.95 €

Weeds

Kausi 7

CDON.com19.95 €

Weeds

Kausi 8

CDON.com34.95 €

Weeds

Kausi 1-8