Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Veronica Mars > Näyttelijät

Veronica Mars - Näyttelijät

Enrico Colantoni "Keith Mars" IMDB

Enrico Colantoni syntyi 14. helmikuuta 1963 Torontossa, Kanadassa. Hän on naimisissa Nancy Snyderin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Enrico opiskeli Yalen yliopistossa. Ennen Veronica Marsia hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Ammu vaan! (Just Shoot Me!). Enrico on näytellyt mm. elokuvissa Criminal, Full Frontal, Ensimmäiset 20 miljoonaa (The First $20 Million Is Always the Hardest), Frank McKlusky ? vakuutusetsivä, Stigmata ja A.I. - tekoäly (A.I. Artificial Intelligence). Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Monk, Tähtiportti (Stargate SG-1), Kolmas kivi auringosta (3rd Rock from the Sun), NYPD Blue ja Kova laki (Law & Order).

Francis Capra "Eli Navarro" IMDB

Francis Capra syntyi 22. huhtikuuta 1983 New Yorkissa. Hänen juurensa ovat Italiassa. Francis kasvatettiin Bronxissa, missä Robert De Niro huomasi hänet etsiessään näyttelijöitä elokuvaansa Jäähyväiset kummisedälle (A Bronx tale). Francis on näytellyt mm. elokuvissa Crank, SLC Punk!, Kazaam - kaikki mitä toivot, Henkimaailman hommia (A Simple Wish) ja Free Willy 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Amyn lailla (Judging Amy), O.C., Yli synkän virran (Crossing Jordan), Ilman johtolankaa (Without a Trace) ja CSI.

Jason Dohring "Logan Echolls" IMDB

Jason William Dohring syntyi 30. maaliskuuta 1982 Ohiossa. Hän on naimisissa Laurenin kanssa. Jason on näytellyt mm. elokuvissa Wedding Daze, Black Cadillac ja Deep Impact sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Todistettavasti syyllinen (Cold Case), Amyn lailla (Judging Amy), Käytäväpeliä (Boston Public), Roswell, Vielä kerran (Once and Again), Rooman seriffi (Picket Fences) ja Baywatch.

Kristen Bell "Veronica Mars" IMDB

Kristen Anne Bell syntyi 18. heinäkuuta 1980 Detroitissa, Michiganissa. Hän on naimisissa näyttelijä Dax Shepardin kanssa ja heillä on tytär Lincoln (s. 2013). Kristen on valmistunut New Yorkin maineikkaasta Tisch School of the Arts:ista. Hän on näytellyt Broadwayllä ennen kiinnitystään Veronica Mars -sarjaan. Kristen on näytellyt mm. elokuvissa Deepwater, Reefer Madness: The Movie Musical, Spartan, Pootie Tang - supersankari ja The King and Queen of Moonlight Bay sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Deadwood, Everwood ja Shield.

Michael Muhney "Don Lamb" IMDB

Michael Muhney syntyi 12. kesäkuuta 1975 Chicagossa, Illinoisissa. Hän taitaa saksan ja viittomakielen. Hän on myös MENSA:n jäsen. Michael on näytellyt mm. elokuvissa Lovers, Liars and Lunatics, Disconnect, Nicolas ja Virtual Nightmare sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot (Numb3rs), Ilman johtolankaa (Without a Trace), Siskoni on noita (Charmed), Boomtown ja Teho-osasto (ER).

Percy Daggs III "Wallace Fennel" IMDB

Percy Daggs III syntyi 20. heinäkuuta 1982. Hänellä on sisarukset Cardin, Selena ja Rueben. Percy on vieraillut mm. tv-sarjoissa Erilaiset ystävät (Any Day Now), Luodut toisilleen (To Have and to Hold), Freaks & Geeks, NYPD Blue ja Käytäväpeliä (Boston Public) sekä elokuvassa Blue Hill Avenue.

Ryan Hansen "Dick Casablancas" IMDB

Ryan Hansen syntyi 5. heinäkuuta 1981 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Death by Engagement, The Cutting Edge 2: Going for the Gold ja Motocrossed sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ally McBeal, Las Vegas, That's So Raven ja Grounded for Life.

Teddy Dunn "Duncan Kane" IMDB

Edward Wilkes Dunn opiskeli Northwesternin yliopistossa teatteria ja politiikkaa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Manchurian kandidaatti (The Manchurian Candidate) ja Campus Confidential sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gilmoren tytöt (Gilmore Girls) ja Greyn anatomia (Grey's Anatomy).

Tina Majorino "Cindy Mackenzie" IMDB

Tina Marie Majorino syntyi 7. helmikuuta 1985 Westlakessa, Kaliforniassa. Hän harrastaa musiikkia, tanssia ja taistelulajeja. Näyteltyään nuorena mm. elokuvissa Kun mies löytää naisen (When a Man Loves a Woman), Corrina, Corrina, Liisa ihmemaassa (Alice in Wonderland) ja Waterworld, Tina päätti pitää viiden vuoden tauon näyttelemisestä ja keskittyä koulunkäyntiin. Hän palasi näyttelemään pääroolia Dynamiitti Napoleon (Napoleon Dynamite) -elokuvassa. Tina on vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Big Love ja Ilman johtolankaa (Without a Trace).Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Veronica Mars - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
7.95 €
Veronica Mars - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Veronica Mars - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Veronica Mars - Kaudet 1-3
CDON.com
CDON.com
26.95 €
Veronica Mars - The Movie
CDON.com
CDON.com
9.95 €