Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Veronica Mars > Jaksot > 1. kausi

Veronica Mars - 1. kauden jaksot

1.1 (Pilot)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.09.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.09.2004

Veronica auttaa uuden pojan, Wallacen, pulasta. Se saa Weevilin johtaman moottoripyöräjengin hänenkin kimppuunsa, mutta Veronica keksii molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun. Celeste Kane pyytää vastahakoisesti apua Keithiltä, mutta Veronica tutkii itse asiaa ja huomaa jotain erikoista. Hän tajuaa isänsä salaavan jotain. Myös ilkeä Logan Echolls saa nenilleen.

1.2 Luottamus on ansaittava (Credit Where Credit's Due)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.09.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.09.2004

Weevil ja Logan ottavat yhteen rantabileissä. Weevilin isoäitiä syytetään Echollsien luottokortin väärinkäytöstä, mutta Veronica aikoo etsiä oikean syyllisen. Wallace alkaa työskennellä koulun kansliassa, joten hän pystyy hankkimaan Veronicalle tietoja. Veronica taas joutuu koululehteen tekemään juttua Duncanin kanssa. Troy-niminen poika alkaa jutella Veronicalle. Logan alkaa epäillä tyttöystäväänsä. Jaksossa vierailee Paris Hilton.

1.3 John Smithiä etsimässä (Meet John Smith)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.10.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.10.2004

Troy jatkaa flirttailua, mutta Veronica uneksii vain Duncanista. Videovuokraamon Justin pyytää Veronicalta apua isänsä löytämisessä, mutta ei ikinä osaa odottaa tulosta. Veronica haluaa nähdä omat tietonsa Wallacen avulla. Hän saa myös selville äitinsä osoitteen ja lähtee käymään Arizonassa.

1.4 Silicon mafia (The Wrath of Con)

 • Ensiesitys Suomessa: 13.10.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.10.2004

Keith haluaa nähdä Troyn, koska Veronica viettää lähes kaiken ajan pojan kanssa. Wallacen ihastus Georgia pyytää Veronicaa auttamaan häntä löytämään kadonneet lainarahansa. Monen roolin jälkeen Veronica löytää tiensä college-poikien asuntolaan, jossa on kummallisen tiukat turvajärjestelyt. Hän saa myös isänsä avukseen huijaamaan huijareita. Tanssiaiset lähestyvät, mikä tuo mieleen muistoja Lillysta. Logan tekee hänelle muisteluvideon.

1.5 Terveisiä Tijuanasta (You Think You Know Somebody)

 • Ensiesitys Suomessa: 20.10.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.10.2004

Troy, Logan ja Luke käyvät Meksikon Tijuanassa. Troyn isän auto kuitenkin katoaa. Lisäongelmia aiheuttaa autossa olleet laittomat steroidit, jotka Luke oli luvannut eräälle miehelle. Veronica alkaa selvittää auton nykyistä sijaintia. Hän saa apua myös Elilta. Keith ja koulukuraattori Rebecca jatkavat seurustelua. Veronica löytää äitinsä tavaroista tallelokeron avaimen.

1.6 Vaalikuumetta (Return of the Kane)

 • Ensiesitys Suomessa: 27.10.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.11.2004

Logan hermostuu talonsa edessä päälisteleviin turisteihin. Wanda Varner suuttuu koulua johtaville urheilijoille ja päättää hakea oppilaskunnan puheenjohtajaksi. Myös Duncan joutuu tahtomattaan ehdolle. Äänestyksessä tapahtuu jotain outoa, joten Veronica selvittää jutun. Logan järjestää amatöörinyrkkeilyottelun, mikä joutuu lehdistön hampaisiin. Hänen isänsä vaatii tätä esittämään anteeksipyynnön, minkä Logan kostaa.

1.7 Naapurintyttö (The Girl Next Door)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.11.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.11.2004

Veronican naapurilla Sarahilla on ongelmia poikaystävänsä Andren kanssa. Erään riidan jälkeen Sarah katoaa ja Veronica huolestuu. Logan ja Eli joutuvat yhdessä jälki-istuntoon viikoksi ja päättävät tehdä opettajalle kepposen. Veronica joutuu myös auttamaan 1978 valmistuneiden luokkakokouksessa ja löytää vuosikirjasta myös äitinsä.

1.8 Paljastus (Like a Virgin)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.11.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 23.11.2004

Veronica haluaa tavata Abel Koonzin selvittääkseen valokuvissa näkyvän oudon piirteen. Koulussa netissä oleva puhtaus-testi aiheuttaa kohua. Viaton Meg joutuu jonkun pilan kohteeksi, joten Veronica alkaa selvittää kuka on paljastanut salasanan. Hän saa apua Macilta. Wallacen äidillä on ongelmia vuokralaisensa kanssa, joten Keith ryntää apuun.

1.9 Maalaiselämää (Drinking the Kool-Aid)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.11.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.11.2004

Veronica epäilee biologisen isänsä henkilöllisyyttä ja tekee testin. Rikkaan perheen poika on joutunut kultin uhriksi. Veronica selvittää juttua isänsä kielloista huolimatta ja löytää yhteyden erään opettajan ja kultin välillä. Asiaan liittyy myös pian pojan saatavaksi tuleva perintö.

1.10 Perhejoulu (An Echolls Family Christmas)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.11.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.12.2004

Neptune valmistautuu jouluun. Logan pyytää Elin mukaan pokeripeliin, mutta tämän voittaessa rahoja ei löydykään mistään. Veronica alkaa selvittää asiaa, kun Eli vie Duncanin kannettavan. Lynn Echolls on huolissaan miehestään Aaronista, joka saa outoa fanipostia. Keith alkaa selvittää asiaa ja saa tietää jotain Aaronin yksityiselämästä.

1.11 Murhaajan jäljillä (Silence of the Lamb)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.12.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.01.2005

Neptunessa riehuu muutama vuosi sitten työnsä aloittanut sarjakuristaja. Kaupunginjohtaja pyytää Keithin mukaan tutkimuksiin, mikä harmittaa Lambia. Veronica kaivaa pyynnöstä esiin epäilyttäviä tietoja oppilaiden vanhemmista, mutta Macin tapauksessa hän törmää isoon yllätykseen. Hän käyttää myös hyväkseen uutta poliisia, Leoa.

1.12 Salaseura (Clash of the Tritons)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.12.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.01.2005

Oppilaat juttelevat koulukuraattori Rebeccan kanssa Lillystä. Veronica jättää omalla vuorollaan kuuntelulaitteen, joka tuo hänelle paljon uutta tietoa. Alaikäinen opiskelijapoika Tim joutuu koomaan rankan juomisen jälkeen. Hänen kaverinsa Rick paljastaa saaneensa väärennetyt henkkarit Veronicalta. Tämä haluaa puhdistaa maineensa ja saa kuulla salaseurasta, jolla saattaa olla asian kanssa jotain tekemistä. Onneksi yksi jäsenistä on hänen tuttunsa. Loganista tehdään pilaa koulussa ja hänen isänsä haluaa Keithin selvittävän, kuka on lähettänyt tietoja hänestä skandaalilehtiin.

1.13 Vallan kimallusta (Lord of the Bling)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.12.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.02.2005

Tragedia järkyttää Echollsien perhettä. Keith saa tehtäväkseen etsiä rap-moguli Hamiltonin tytärtä Jolandaa. Mies ei halua sotkea poliisia mukaan juttuun. Veronica muistaa tytön menneisyydestään, he olivat joskus ystäviä. Tempperamenttisellä herra Hamiltonilla on monia vihamiehiä, mutta vasta lunnasviesti johdattaa Marsit oikean syyllisen jäljille. Logan purkaa tunteitaan ja pyytää Veronicalta erikoista palvelusta.

1.14 Mars vastaan Mars (Mars vs. Mars)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.12.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.02.2005

Logan on vakuuttunut äitinsä olevan elossa, joten Veronica jäljittää hänen luottokorttejaan. Historianopettajaa syytetään seksuaalisesta häirinnästä. Veronica on opettajan puolella, Keith taas tytön ja tämän vanhempien. Veronica selvittää myös, mikä Duncanin sairaus on ja menee jälleen tapaamaan Abel Koonzia.

1.15 Venäläiseen tapaan (Ruskie Business)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.12.2005
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.02.2005

Venäläinen Catherine pyytää apua miehensä ja sielunkumppaninsa löytämiseen. Keithillä on kiirettä toisen jutun kanssa, joten Veronica ja Wallace ottavat jutun hoitaakseen. Logan saa hyvän johtolangan, mutta joutuu pettymään pahasti. Megillä on salainen ihailija, jonka henkilöllisyys yllättää Veronican. Koulussa pidetään 80-luku teemaiset tanssiaiset, missä myös Veronicalla on vipinää.

1.16 Toimeksianto (Betty and Veronica)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.01.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.03.2005

Veronica löytää huoneestaan kuuntelulaitteen. Hänen äitinsä Lianne on huolissaan tyttärensä löydettyä hänet, mutta päättäväinen Veronica vie hänet hoitoon. Wallacesta alkaa tulla suosittu koripallotaitojensa ansiosta. Koulun maskottipapukaijan katoaminen kuitenkin aiheuttaa suurta harmistusta. Rehtorin pyynnöstä Veronica alkaa jäljittää Pollya soluttautumalla kilpailevaan kouluun. Megin ja Duncanin suhde häiritsee häntä.

1.17 Kiusaaja (Kanes and Abel's)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.01.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.04.2005

Veronica saa selville Abel Koonzin motiivin ja auttaa hänen tytärtään. Hyvä oppilas Sabrina stressaa koeviikon ja ilkeiden pilojen takia. Veronica auttaa häntä selvittämään, kuka on niiden takana. Kanet perustavat Lillyn muistolle stipendin. Yksityisetsivä Vincent on kiinnostunut yhteistyöstä Keithin kanssa. Veronica kertoo Loganille Duncanin sairaudesta. Clarence Wiedman aiheuttaa ongelmia.

1.18 Räjähdyspisteessä (Weapons of Class Destruction)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.01.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.04.2005

Veronica ja Wallace yllättyvät vanhempiensa suhteesta. Koulussa on ollut useita paloharjoituksia, mikä saa Veronican epäluuloiseksi. Pian selviää, että koulua saattaa uhata pommittaja, joka pitää killemall.net sivustoa. Asiaan saattaa olla sekaantunut uusi poika Ben ja hänen kanssaan hengaava Norris. Duncan käyttäytyy omituisesti. Veronica kertoo hänelle tietävänsä sairaudesta ja epäilyistään. Logan pelastaa Veronican, mikä johtaa yllätykseen.

1.19 Koirapulmia (Hot Dogs)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.01.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.04.2005

Epäsuosittu tyttö pyytää Veronicaa etsimään kadonneen koiransa. Veronica tajuaa pian, että myös muita koiria on kadonnut ja palautunut vasta isojen löytöpalkkioiden jälkeen. Tricia on velkaa poikaystävälleen ja joutuu tämän takia vaikeuksiin. Logan saa kuulla äitinsä testamentin. Celeste tulee syyttämään Veronicaa Duncanin katoamisesta. Veronica jättää Leon, koska hänellä on tunteita Logania kohtaan.

1.20 Kadoksissa (M.A.D.)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.02.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.04.2005

Carmen yrittää jättää poikaystävänsä, joka kiristää häntä uhkaamalla julkaista seksivideon. Veronica lupaa auttaa häntä kostamaan. Veronica ja Logan kuhertelevat salaa. Duncanista on luvattu iso löytöpalkkio, joten Marsit aikovat yrittää löytää hänet. Elista on jälleen apua.

1.21 Yllätys (A Trip to the Dentist)

 • Ensiesitys Suomessa: 09.02.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 03.05.2005

Veronica välttelee Logania. Hän saa myös vihdoin tietää totuuden yöstä, jolloin hän menetti neitsyytensä. Keith löytää Duncanin ja palauttaa hänet kotiin. Keith ja Alicia riitelevät Veronican takia. Wallacea harmittaa, kun Veronica ei kerro hänelle mitään. Logan huomaa jälleen, ettei hänen isänsä tunne häntä.

1.22 Yön painajainen (Leave It to Beaver)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.02.2006
 • Ensiesitys USA:ssa: 10.05.2005

Keith saa isyystestin tulokset ja haastaa Kanet oikeuteen. Veronica välttelee Logania, josta Beaver kertoo jotain yllättävää. Duncan haluaa tietää totuuden vanhempiensa salailusta. Todisteet Lillyn murhaajasta löytyvät. Veronica ja Keith joutuvat vaaraan selvittäessään juttua.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Veronica Mars - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
7.95 €
Veronica Mars - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Veronica Mars - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Veronica Mars - Kaudet 1-3
CDON.com
CDON.com
26.95 €
Veronica Mars - The Movie
CDON.com
CDON.com
9.95 €