Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Veronica Mars > Henkilöt

Veronica Mars - Henkilöt

Cindy Mackenzie

Cindy "Mac" Mackenzie on tietokonenero. Hän tutustuu Veronicaan, kun tämä yrittää selvittää kuka on varastanut hänen sähköpostinsa salasanan puhtaus-testiä varten. Mac saa Veronican avulla tietää vaihtuneensa synnytyssairaalassa. Mac seurustelee 2. kaudella Cassidyn kanssa.

Dick Casablancas

Dick Casablancas on Richardin poika ja Cassidyn veli. Hän on Logan Echollsin ystävä ja usein mukana tämän keksimissä juonissa. Dick on oikea kiusankappale koulussa. Hän rakastaa surffausta ja on seurustellut Madison Sinclairin ja pormestarin tytär Gian kanssa.

Don Lamb

Don Lamb on Neptunen seriffi. Hän sai viran Keithin saatua lähtöpassit. Heillä on tämän takia melko huonot välit. Samoin Veronica saa Donin ärsyyntymään ratkomalla juttuja häntä paremmin. Don halua toimia ennen kuin ajattelee jutun loppuun asti. Hän on liian hätäinen ratkoessaan tapauksia eikä usko Keithin ja Veronican vihjeitä.

Duncan Kane

Mukana 1. kaudella sekä jaksoissa 2.01-2.11, 2.22. Duncan Kane on yksi Neptunen suosituimmista pojista. Hänen isänsä Jake Kane on rikastunut ohjelmistokehityksellä. Hänen äitinsä Celeste Kane on Veronican arkkivihollinen. Duncan seurusteli Veronican kanssa ennen Lillyn kuolemaa, mutta jätti hänet kuultuaan ehkä olevansa tämän veli. Veronica kertoi 1. kauden lopulla, ettei tämä pidä paikkaansa ja he alkoivat jälleen seurustella 2. kaudella. Tässä välissä hän kuitenkin ehti saada tyttöystävänsä Megin raskaaksi. Meg kuoli bussionnettomuudessa saamiinsa vammoihin, joten Duncan lähti tämän vanhempia pakoon Meksikoon lapsensa kanssa.

Eli Navarro

Eli "Weevil" Navarro on moottoripyöräjengin johtaja. Hän asuu isoäitinsä ja nuorempien sisaruksiensa kanssa. Eli on usein pulassa lain kouran kanssa, mutta on hyvissä väleissä Veronican kanssa. Hän tulee tarvittaessa apuun, mutta ei halua Veronican urkkivan liikaa hänen elämäänsä. Eli seurusteli Lilly Kanen kanssa, joten hänellä ei ole hyvät välit Logan Echollsiin.

Keith Mars

Keith Mars on Veronican isä ja Neptunen entinen seriffi. Nykyään hän toimii yksityisetsivänä. Hän on naimisissa Liannen kanssa, joka katosi Keithin työpaikan menetyksen jälkeen. Keithillä ja Veronicalla on hyvin läheiset välit, vaikka jossain vaiheessa hän jo epäili isyyttään. Hän on tapaillut sarjan aikana koulukuraattori Rebeccaa ja Alicia Fennelia.

Logan Echolls

Logan Echolls on näyttelijä Aaron Echollsin ja Lynn Echollisin poika. Hänellä on myös adoptoitu sisar Tricia. Logan on erittäin ilkeä Veronicalle sarjan alussa, mutta myöhemmin heidän suhteensa lämpenee. Hänellä on vaikeuksia tulla toimeen väkivaltaisen isänsä ja lääkeitä väärinkäyttävän äitinsä kanssa. Koulussa hän tekee kaikenlaisia temppuja ja kiusaa köyhempiä oppilaita.

Veronica Mars

Veronica Mars on nuori lukiolainen, jolla on tapana toimia isänsä tavoin koulun pikku etsivänä. Hän kuului ennen suosittuihin, mutta parhaan ystävänsä Lillyn murhan ja siitä seuranneiden asioiden jälkeen hänestä tuli koulun kiusatuin tyttö. Veronica on kuitenkin vahva eikä enää jaksa välittää muiden puheista. Yhdessä parhaan kaverinsa Wallacen kanssa hän selvittää koulukavereidensa ja vähän muidenkin mysteerejä. Veronica on tapaillut sarjan aikana Duncan Kanea, Troy Vandegraffia, Leo D'Amatoa ja Logan Echollsia.

Wallace Fennel

Wallace Fennel muuttaa Neptuneen 1. kauden alussa. Hänestä tulee Veronican ystävä ja aputoveri kun tämä pelastaa hänet moottoripyöräjengin pilan jälkeen. Wallace asuu yhdessä äitinsä ja veljiensä kanssa. Wallacen äiti tapailee Keith Marsia jonkin aikaa.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Veronica Mars - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
7.95 €
Veronica Mars - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Veronica Mars - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
5.95 €
Veronica Mars - Kaudet 1-3
CDON.com
CDON.com
26.95 €
Veronica Mars - The Movie
CDON.com
CDON.com
9.95 €