Näyttelijät

Candice Accola "Caroline Forbes"
Ian Somerhalder "Damon Salvatore"
Joseph Morgan "Klaus Mikaelson"
Katerina Graham "Bonnie Bennett"
Marguerite MacIntyre "Liz Forbes"
Matthew Davis "Alaric Saltzman"
Michael Malarkey "Enzo"
Michael Trevino "Tyler Lockwood"
Nina Dobrev "Elena Gilbert"
Paul Wesley "Stefan Salvatore"
Sara Canning "Jenna Sommers"
Steven R. McQueen "Jeremy Gilbert"
Zach Roerig "Matt Donovan"

Candice Accola "Caroline Forbes" IMDb

Candice Accola syntyi 13. toukokuuta 1987 Houstonissa, Teksasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kingshighway, The Truth About Angels, Deadgirl, Juno ja Pirate Camp sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ensisilmäyksellä, Kampus Greek, Drop Dead Diva ja Supernatural.

Ian Somerhalder "Damon Salvatore" IMDb

Ian Joseph Somerhalder syntyi 8. joulukuuta 1978 Covingtonissa, Louisianassa. Hän on naimisissa Nikki Reedin kanssa. Ian aloitti uransa mallina. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Tournament, The Lost Samaritan, Pulse, U-Boat - Vihollisen kynsissä, ja The Rules of Attraction sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lost, Smallville, C.S.I. Miami, C.S.I. ja Young Americans.

Joseph Morgan "Klaus Mikaelson" IMDb

Joseph Martin syntyi 16. toukokuuta 1981 Walesissa, Iso-Britanniassa. Hän on naimisissa Persia Whiten kanssa. Joseph näyttelee vakituisesti spin-off sarjassa Vampyyrien sukua (The Originals). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dermaphoria, Warhouse, Open Grave, Immortals, Aleksanteri ja Master and commander - maailman laidalla sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sairaalaelämää, Doc Martin, Hiljainen todistaja, William & Mary ja Hex.

Katerina Graham "Bonnie Bennett" IMDb

Katerina Alexandra Graham syntyi 5. syyskuuta 1989 Genevassa, Sveitsissä. Hänen juurensa ovat Liberiassa ja Venäjällä. Katerina on näytellyt mm. elokuvissa 17 Again ja Pähkähullu perheloma (Johnson Family Vacation) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kampus Greek, C.S.I., Joanin salaisuus, O.C. ja Strong medicine - kovaa lääkettä.

Marguerite MacIntyre "Liz Forbes" IMDb

Marguerite MacIntyre syntyi 11. toukokuuta 1965 Michiganissa. Hän on naimisissa Cary Lalonden kanssa. Marguerite näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Kyle XY ja The Days. Hän on näytellyt mm. elokuvissa April Apocalypse, Punainen lohikäärme, Vaaralliset hölösuut ja Radioland Murders sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mentalist, C.S.I. New York, Shark, Bones, Num3rot, NCIS Rikostutkijat ja Shield - lain varjolla.

Matthew Davis "Alaric Saltzman" IMDb

Matthew W. Davis syntyi 8. toukokuuta 1978 Salt Lake Cityssä, Utahissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Entäs Brian? (What About Brian). Matthew on näytellyt mm. elokuvissa Blondin kosto, Waiting for Forever, S. Darko, BloodRayne ja Pearl Harbor sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Damages ja Aina vaarassa.

Michael Malarkey "Enzo" IMDb

Michael Malarkey syntyi 21. kesäkuuta 1983 Beirutissa, Libanonissa. Hän kasvoi Yellow Springsissä, Ohiossa. Michael on naimisissa Nadine Lewingtonin kanssa ja heillä on poika Marlon (s. 2014). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Impirioso ja The Selection sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Mr. Sloane ja Raw.

Michael Trevino "Tyler Lockwood" IMDb

Michael Anthony Trevino syntyi 25. tammikuuta 1985 Montebellossa, Kaliforniassa. Hänen juurensa ovat Meksikossa. Michael on näytellyt mm. elokuvissa The Factory ja Love Finds a Home sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 90210, C.S.I. New York, Mentalist, C.S.I., Cane, Todistettavasti syyllinen, C.S.I. Miami, Ilman johtolankaa ja Siskoni on noita.

Nina Dobrev "Elena Gilbert" IMDb

Nina Constantinova Dobreva syntyi 9. tammikuuta 1989 Sofiassa, Bulgariassa. Hän muutti 2-vuotiaana Kanadaan. Nina on näytellyt mm. elokuvissa Chloe, Fugitive Pieces, Hearts of War ja Away from Her sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Yhdestoista tunti (Eleventh Hour).

Paul Wesley "Stefan Salvatore" IMDb

Paul Thomas Wasilewski syntyi 23. heinäkuuta 1982 New Brunswickissa, New Jerseyssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Killer Movie, Peaceful Warrior, Cloud 9 ja The Last Run sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Kasarmin naiset (Army Wives), Todistettavasti syyllinen, Cane, C.S.I. New York ja C.S.I. Miami.

Sara Canning "Jenna Sommers" IMDb

Sara Canning syntyi 14. heinäkuuta 1987 Ganderissa, Kanadassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Black Field, Black Rain, Come Dance at My Wedding ja Taken in Broad Daylight

Steven R. McQueen "Jeremy Gilbert" IMDb

Terrence Steven McQueen II syntyi 13. heinäkuuta 1988 Los Angelesissa, CKliforniassa. Hänen isoisänsä on kuuluisa näyttelijä Steve McQueen (1930-1980). Steven on näytellyt mm. elokuvissa Piranha, Minutemen ja Club Soda sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I. Miami, Ilman johtolankaa, Num3rot ja Everwood.

Zach Roerig "Matt Donovan" IMDb

Zachary George Roerig syntyi 22. helmikuuta 1985 Montpelierissa, Ohiossa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Official Selection, The High School Conspiracy ja Dear Me sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Unelmien kentät (Friday Night Lights), One Life to Live, Reba ja Kova laki.

Seuraava jakso

Suomessa Sub to 21.07.2016 klo 00.00
7.1 22 916 päivää

Suomessa Sub pe 22.07.2016 klo 00.00
7.2 Never Let Me Go

Suomessa Sub ti 28.06.2016 klo 00.30
6. kausi (u)

USA:ssa The CW pe 21.10.2016
8.1

USA:ssa The CW pe 28.10.2016
8.2

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 22.08.2016

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 4

CDON.com24.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 6

CDON.com14.90 €

Vampyyripäiväkirjat toppi

CDON.com16.90 €

Vampyyripäiväkirjat t-paita