Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Vampyyripäiväkirjat > Jaksot > 4. kausi

Vampyyripäiväkirjat - 4. kauden jaksot

4.1 Veret seisauttavaa kipua ja särkyä (Growing Pains)

 • Ensiesitys Suomessa: 16.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.10.2012

Elena saa kuulla joutuneensa onnettomuuteen ja olevansa pahan valinnan edessä. Bonnie yrittää auttaa ystäväänsä kaikin voimin. Kaupungin pastori apureineen vangitsee vampyyrit ja erottaa Lizin ja Carolin tehtävistään. Tylerin kehossa oleva Klaus pelastaa Carolinen. Damon on raivoissaan, että Matt on elossa.

4.2 Muukalainen saapuu Mystic Fallsiin (Memorial)

 • Ensiesitys Suomessa: 23.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.10.2012

Elenalla on vaikeuksia kohdata ailahtelevat tunteensa, mitkä liittyvät vampyyriksi muuttumiseen. Stefan ja Damon riitelevät jälleen, mikä on Elenan parhaaksi. Connor Jordan ilmestyy kaupunkiin ja alkaa kysellä seriffin ja pormestarin perään. Jeremy ja Matt yllättyvät, kun heidän tuttunsa April ilmestyy koululle uudeksi oppilaaksi.

4.3 Elenan elämännälkä (The Rager)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.04.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.10.2012

Connor jatkaa Mystic Fallsin salaisuuksien selvittämistä ja yrittää saada avukseen Jeremyn. Damon ja Klaus pyytävät Tri. Fellin apua kuulustellakseen Connoria, mutta tapaus saa tappavan käänteen. Elena pyytää tukea Mattilta ja Carolinelta pitääkseen edes hieman kiinni normaalista elämästä ja jatkaa opintoja lukiossa. Elenan on vaikea hillitä kiukkuaan, kun Rebekah ilmestyy koululle. Yksinäinen Rebekah tukeutuu Apriliin. Stefan yrittää näyttää Elenalle elämisen hauskoja puolia. Tyler saa yllätysvieraakseen ihmissusi Hayleyn.

4.4 Naamiaiset murhatalossa (The Five)

 • Ensiesitys Suomessa: 07.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.11.2012

Elena, Bonnie ja Damon suuntaavat Whitmore Collegeen. Bonnie tapaa professori Shanen, joka opettaa hänen isoäitinsä tunteja. Damon opettaa Elenalle, miten valita uhrinsa. Stefan haluaa tietoja Connorista, mutta Klaus ei suostu kertomaan mitään ennen kuin saa Rebekahin takaisin puolelleen. Klaus kertoo, miten hän kohtasi vahvan vampyyrimetsästäjäryhmän 1100-luvulla.

4.5 Sinä, tappaja! (The Killer)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.11.2012

Stefan ja Klaus liittoutuvat tuhotakseen Connorin aikeet. Connor ottaa Jeremyn, Mattin ja Aprilin panttivangikseen grillillä. Stefan ja Damon eivät ole samaa mieltä toimintasuunnitelmasta ja Elena jää jälleen kahden tulen väliin. Väkivalta alkaa, kun Klaus lähettää yhden hybridinsä Connoria vastaan. Caroline yllättyy löytäessään Hayleyn Lockwoodien kartanosta. Professori Shane yrittää auttaa Bonnieta pääsemään yli pelostaan ja syyllisyydestään.

4.6 Aistiharhojen ahdistama Elena (We All Go a Little Mad Sometimes)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.11.2012

Elenan hallusinaatiot palaavat ja tällä kertaa hän tekee vaarallisen virheen. Klaus ottaa ongelman haltuunsa. Professori Shane kertoo Damonille ja Bonnielle muinaisesta noituudesta. Jeremy aloittaa jälleen kerran uuden elämän. Elena tunnustaa jotain henkilökohtaista Stefanille. Matt kertoo Damonille jotain yllättävää Shanesta.

4.7 Veljeni Damon tummaverikön perässä (My Brother's Keeper)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.05.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.11.2012

Caroline yrittää tukea vaikeassa tilanteessa olevia Stefania ja Elenaa. Damon haluaa veljeltään apua professori Shanen motiivien selvittämisessä, mutta Stefanilla on muuta puuhaa Klausin kanssa. Kaupungissä järjestetään jälleen Miss Mystic Falls -kilpailu, johon April osallistuu. Tyler ja Hayley aloittavat salaisen projektin. Jeremy pelkää painajaisiaan ja pyytää apua Mattilta.

4.8 Bourbon Street, raskas polku (We'll Always Have Bourbon Street)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 06.12.2012

Stefan kertoo Damonille huolistaan Elenan kanssa. Veljekset vierailevat New Orleansissa ja toivovat löytävänsä jonkun, joka muistaisi heidän viime vierailunsa vuonna 1942. Elena, Caroline ja Bonnie järjestävät tyttöjen illan. Elena kertoo jotain yllättävää. Damonin täytyy tehdä sydäntäsärkevä päätös.

4.9 Pahaa verta talven ihmemaassa (O Come, All Ye Faithful)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 13.12.2012

Mystic Fallsissa järjestetään talviteemaiset juhlat. Stefan ja Caroline eivät ole samaa mieltä Tylerin kanssa Klausin hybridien hoitamisesta. Klaus tekee havainnon, mikä johtaa väkivaltaan. Mökillä Elena ja Damon liittyvät Bonnien ja professori Shanen joukkoon auttaakseen Jeremyä selviämään demoneistaan.

4.10 Veristä valmennusta Klausin tapaan (After School Special)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 17.01.2013

Rebekah yrittää saada lisätietoa parannuskeinosta Stefanilta, Elenalta ja Carolinelta. Bonnien isästä tulee pormestari, mutta Bonniella on sopeutumisvaikeuksia. Caroline lohduttaa Tyleria väkivaltaisuuksien jälkeen. Professori Shane joutuu vaaraan. Matt ja Damon yrittävät auttaa Jeremyä, mutta tyytymätön Klaus puuttuu asiaan.

4.11 Takaa-ajettuja silmiä ja sieluja (Catch Me If You Can)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.06.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.01.2013

Klaus yrittää hallita Jeremyä uhkaamalla Mattia, mutta Jeremy vain raivostuu. Damon tarjoaa hänelle apuaan Klausin uusien vampyyrien takia. Kol tekee selväksi, ettei hän halua kenenkään löytävän parannuskeinoa. Rebekah muistuttaa Stefania, että he olivat aikoinaan läheisiä. Sheriffi Forbes ja pormestari Hopkins kuulustelevat professori Shanea neuvoston jäsenten murhista. Bonnie saa vastauksia. Elena tekee sopimuksen Klausin kanssa pitääkseen veljensä turvassa.

4.12 Niin lähtee miehen iho elämään! (A View to a Kill)

 • Ensiesitys Suomessa: 02.07.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 31.01.2013

Rebekah kieltäytyy osallistumasta Klausin suunnitelmaan Jeremyn suojelemiseksi. Klaus pyytää apua Stefanilta. Vihainen Bonnie kohtaa isänsä pormestari Hopkinsin tämän tavoista suojella Mystic Fallsia väkivallalta. Elena kertoo Stefanille vaarallisesta suunnitelmastaan. Pormestari peruu koulun 1980-luvun tanssit, mutta Stefan saa silti tehtyä illasta unohtumattoman Rebekahille.

4.13 Noitavaimonostalgiaa Nova Scotialla (Into the Wild)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.07.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.02.2013

Professori Shane vie ryhmän Nova Scotian rannikolle, mistä voisi löytyä salainen parannuskeino. Rebekah ja Elena jatkavat riitelyään. Stefan yrittää pitää rauhaa yllä ja Damon syyttää Shanea ryhmän viemisestä ansaan. Bonnie ja Jeremy yrittävät selvittää mysteerisen viestin merkitystä. Mystic Fallsissa Tyler kohtaa Klausin ja Caroline joutuu keskelle väkivaltaista taistelua.

4.14 Veristä vaeltamista luolastossa (Down the Rabbit Hole)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.07.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.02.2013

Saarella Damon kohtaa vampyyrimetsästäjä Vaughnin ja tajuaa, että mies on yksi Viidestä. Stefan kertoo tunteistaan ihmiseksi tulemisesta Elenalle. Ryhmä saa uutta tietoa parannuskeinosta, mikä muuttaa tilannetta kaikkien kannalta. Jeremy auttaa Bonnieta tunnistamaan erot todellisen elämän ja illuusion välillä. Shane saa lohdutusta tutulta naiselta menneisyydestä. Mystic Fallsissa Caroline ja Tyler tajuavat tarvitsevansa Klausin apua koodin ratkaisemiseen.

4.15 Elenan tulenpunainen peitetarina (Stand by Me)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.07.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.02.2013

Stefan palaa Mystic Fallsiin Elenan ja Jeremyn kanssa. Caroline on heti huolissaan Elenan henkisestä hyvinvoinnista. Stefan pyytää apua Tri. Felliltä ja Mattilta. Saarella Damon kertoo surullisia uutisia Rebekahille ja yllättyy naisen reatiosta. Ryhmä säikähtää, kun Bonnie kertoo Shanen suunnitelman viimeisen osan.

4.16 Sininen nauha cheerleaderin hiuksissa (Bring It On)

 • Ensiesitys Suomessa: 30.07.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.03.2013

Kaikki yrittävät tottua uuteen Elenaan. Damon ja Stefan yrittävät kannustaa häntä palaamaan lukion touhuihin. Caroline ilahtuu, kun Elena palaa cheerleaderiksi, mutta joutuu pettymään. Klaus etsii Hayleyn saadakseen tietoja. Damon ja Rebekah liittoutuvat löytääkseen Katherinen ja parannuskeinon.

4.17 Niin paljon elämää New Yorkissa! (Because the Night)

 • Ensiesitys Suomessa: 06.08.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.03.2013

Damon ymmärtää, että Elena haluaa pois Mystic Fallsista ja vie hänet New Yorkiin. Rebekah ilmestyy myös paikalle ja vaikuttuu Elenan salaisesta suunnitelmasta. Takaumissa nähdään Damonin villiä elämäntyyliä 1970-luvulla. Mystic Fallsissa Caroline ja Stefan yrittävät saada Klausin vakuuttumaan, että hänen kannattaisi auttaa heitä löytämään Silasin. Bonnie yrittää pitää kiinni todellisuudesta.

4.18 Parannuskeinon perässä Pennsylvaniassa (American Gothic)

 • Ensiesitys Suomessa: 14.08.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.03.2013

Elena ja Rebekah lähtevät etsimään Katherinea ja päätyvät Pennsylvaniaan. Elena kohtaa yllättäen Elijahin. Stefan ja Damon yrittävät auttaa. Mystic Fallsissa Caroline suostuu vastentahtoisesti auttamaan Klausia, joka tunnistaa nyt Silasin voimat.

4.19 Tunteikkaat tanssiaiset (Pictures of You)

 • Ensiesitys Suomessa: 21.08.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.04.2013

Elijah tekee päätöksen, joka harmittaa Klausia ja tekee sitten tarjouksen Rebekahille. Carolinen suunnitelmat täydellisistä tanssiaisista keskeytyvät Elenan takia. Damon ja Stefan yrittävät yhä puhua järkeä Elenalle. Bonnie saa selville jotain kammottavaa. Klaus saa viestin, joka voi muuttaa kaiken.

4.20 Klausin juuret vereslihalla (The Originals)

 • Ensiesitys Suomessa: 28.08.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.04.2013

Klaus lähtee New Orleansiin tutkimaan saamaansa tietoa juonesta häntä vastaan. Hän tapaa suojattinsa Marcelin, joka johtaa kaupunkin kuolevaisia ja vampyyreja. Elijah haluaa auttaa Klausia ja saa matkallaan tietää, että Hayley on joutunut Sophie-noidan vangiksi. Mystic Fallsissa Damon ja Stefan jatkavat suunnitelmaansa Elenan suhteen. Katherine kertoo Rebekahille heikkoudestaan.

4.21 Salvatore-veljesten ihmiskoe (She's Come Undone)

 • Ensiesitys Suomessa: 04.09.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.05.2013

Damon ja Stefan päättävät yrittää uutta keinoa saadakseen Elenan palaamaan ihmisemmäksi. Caroline on turhautunut, kun hänen yrityksistään ei tule mitään. Elena tajuaa, mitä veljekset yrittävät ja pyytää apua yllättävältä taholta. Matt neuvoo Rebekahia. Caroline kohtaa Klausin vaarallisissa merkeissä. Katherine on epäileväinen, kun Bonnie tekee molempia hyödyttävän ehdotuksen.

4.22 Valoton Mystic Falls (The Walking Dead)

 • Ensiesitys Suomessa: 11.09.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.05.2013

Valmistujaiset lähestyvät ja Caroline yrittää saada Elenan huomion pienillä tehtäville. Elena ei kuitenkaan suostu luopumaan uudesta pakkomielteestään. Seriffi Forbes pyytää Stefania ja Damonia auttamaan, kun joku alkaa hyökätä potilaiden kimppuun. Bonnie yrittää saada apua Katherinelta saadakseen tuhottua Silasin. Myrsky katkaisee sähköt Mystic Fallsissa ja aaveita ilmestyy paikalle. Osalla on hyvät aikeet ja osalla on mielessään kosto.

4.23 Aaveita keskuudessamme (Graduation)

 • Ensiesitys Suomessa: 18.09.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.05.2013

Valmistujaispäivänä on koittanuty Mystic Fallsissa ja aaveet hakevat kostoaan. Damon joutuu vaaraan. Matt ja Rebekah taistelevat yhdessä suojellakseen parannuskeinoa. Kaupunki saa apua yllättävältä taholta. Caroline saa yllättävän lahjan. Bonnie lähestyy ratkaisua. Elena tekee päätöksen Salvatoren veljesten suhteen ja ottaa yhteen Katherinen kanssa. Stefan saa tietää jotain kammottavaa Silasista.

Vampyyripäiväkirjat - Kausi 1
CDON.com
CDON
9.95 €
Vampyyripäiväkirjat - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Vampyyripäiväkirjat - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Vampyyripäiväkirjat - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Vampyyripäiväkirjat - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
44.95 €
Vampyyripäiväkirjat - huppari
CDON.com
CDON.com
39.90 €