Henkilöt

Alaric Saltzman
Bonnie Bennett
Caroline Forbes
Damon Salvatore
Elena Gilbert
Enzo
Jenna Sommers
Jeremy Gilbert
Klaus Mikaelson
Liz Forbes
Matt Donovan
Stefan Salvatore
Tyler Lockwood

Alaric Saltzman

Alaric Saltzman on historianopettaja Mystic Fallsissa. Hänen vaimonsa luullaan kuolleen, mutta oikeasti hän on vampyyri ja Elenan äiti. Alaric on vampyyrinmetsästäjä, mutta ystävystyy Salvatoren veljesten kanssa ja asettuu heidän puolelleen. Alaric seurustelee Elenan tädin Jennan kanssa.

Bonnie Bennett

Bonnie Bennett on Elenan paras ystävä. Hän saa tietää olevansa voimakas noita, kuten isoäitinsäkin. Bonnie alkaa vihata vampyyreja ja eteentyy hetkeksi Elenasta. Hänestä on kuitenkin paljon apua veljeksille ja Elenalle, jotka yrittävät taistella pahuutta vastaan. 2. kaudella Bonnie tutustuu toiseen noitaan, Lukaan.

Caroline Forbes

Caroline Forbes on Elenan ja Bonnien ystävä. Hän vaikuttaa sarjan alussa pinnalliselta ja itsekeskeiseltä. Hän on paljon mukana koulun toiminnassa, kuten juhlien järjestämisessä. Caroline alkaa tapailla Elenan ex-poikaystävää Matt Donovania. 2. kaudella Katherine tappaa Carolinen ja samalla muuttaa hänet vampyyriksi. Caroline joutuu jättämään Mattin ja opettelemaan uutta elämää. Hän ystävystyy samantapaisen kohtalon kokeneen Tylerin kanssa.

Damon Salvatore

Damon Salvatore on Stefanin isoveli. He vihaavat toisiaan, koska aikoinaan rakastivat samaa naista, Katherinea. Nyt Elena on vaarassa joutua samaan tilanteeseen, kun Damon kiinnostuu hänestä. Damonista tulee Elenalle hyvä ystävä. Hän yrittää näyttää, ettei hänessä ole mitään ihmisen piirteitä jäljellä. Damon vaikuttaa ylimieliseltä ja kertoo asiat suoraan.

Elena Gilbert

Kaudet 1-6. Elena Gilbert on 17-vuotias ja asuu tätinsä Jenna ja pikkuveljensä Jeremyn kanssa Mystic Fallsissa. Sisarusten omat vanhemmat ovat kuolleet auto-onnettomuudessa. Elena kirjoittaa päiväkirjaan kaikki elämänsä tapahtumat. Hän rakastuu mysteeriseen Stefaniin, joka paljastuu vampyyriksi. Elena on vampyyri Katherine Piercen kaksoisolento.

Enzo

Tulee sarjaan 5. kaudella. Lorenzo eli tunnetummalta nimeltään Enzo on vampyyri ja Damonin entinen sellikaveri 1950-luvulta. 6. kaudella hän yrittää pelastaa Damonin ja Bonnien vankilamaailmasta. Hän flittailee Carolinen kanssa ja on mustasukkainen Stefanille.

Jenna Sommers

Kaudet 1-2 ja jaksot 3.22, 5.11. Jenna Sommers on Elenan ja Jeremyn täti ja holhooja. Hän on autuaan tietämätön yliluonnollisista tapahtumista kaupungissa. Elena yrittää suojella häntä minkä pystyy, kun viholliset haluavat tuhota hänen perheensä. Jenna seurustelee historianopettaja Alaric Saltzmanin kanssa.

Jeremy Gilbert

Jeremy Gilbert on Elenan pikkuveli ja ulkopuolinen koulussaan Mystic Fallsissa. Hän sortuu huumeisiin menetettyään vanhempansa. Jeremy viettää paljon aikaa Vickin kanssa, kunnes tyttö katoaa. Kirjoittaessaan historianesseetä vampyyreista, hän tutustuu Annaan, joka paljastuu myöhemmin vampyyriksi.

Klaus Mikaelson

Kaudet 2-4 ja jakso 5.11. Klaus Mikaelson on yksi alkuperäisen vampyyrisuvun jäsenistä ja hänen sisaruksiaan ovat Elijah ja Rebekah. 2. kauden loppupuolella selviää, ettei heillä kuitenkaan ole sama isä. Klausin suvussa virtaa ihmissuden veri. Hän haluaa Elenan avulla murtaa noidan langettaman kirouksen. Klausilla on säpinää Carolinen kanssa.

Liz Forbes

Kaudet 1-6. Elizabeth "Liz" Forbes on Carolinen äiti ja Billin ex-vaimo. Liz työskentelee kaupungin seriffinä. Hän kuuluu neuvostoon, joka suojelee Mystic Fallsia vampyyreilta.

Matt Donovan

Matt Donovan on Elenan ex-poikaystävä eikä ole päässyt yli hänestä vaikka alkaakin seurustella Carolinen kanssa. Hänellä on pikkusisko Vicki, joka on Jeremyn ystävä. Mattin äiti on alkoholisti, joten pojan on täytynyt jo nuorenna opetella tulemaan toimeen omillaan. Matt alkaakin työskennellä baarissa. Hänen paras ystävänsä on Tyler Lockwood.

Stefan Salvatore

Stefan Salvatore on vampyyri, jonka Katherine muutti vuonna 1864. Hänellä on huonot välit veljeensä Damoniin. Stefan rakastuu Elenaan, joka muistuttaa hämmästyttävästi Katherinea. Stefan selviää pääosin eläinten verellä, mutta alkaa janota myös ihmisverta.

Tyler Lockwood

Kaudet 1-6. Tyler Lockwood on kaupunginjohtajan poika ja koulussa melkoinen kiusanhenki. Hän alkaa kuitenkin muuttua kuultuaan sedältään Masonilta sukunsa kirouksesta. Jos Tyler tappaa jonkun, hän muuttuu ihmissudeksi. Yliluonnolliset kyvyt saavat Tylerin ystävystymään Carolinen kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Sub to 21.07.2016 klo 00.00
7.1 22 916 päivää

Suomessa Sub pe 22.07.2016 klo 00.00
7.2 Never Let Me Go

Suomessa Sub ti 28.06.2016 klo 00.30
6. kausi (u)

USA:ssa The CW pe 21.10.2016
8.1

USA:ssa The CW pe 28.10.2016
8.2

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 22.08.2016

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 3

CDON.com19.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 4

CDON.com24.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 5

CDON.com34.95 €

Vampyyripäiväkirjat

Kausi 6

CDON.com14.90 €

Vampyyripäiväkirjat toppi

CDON.com16.90 €

Vampyyripäiväkirjat t-paita