Näyttelijät

Alice Evans "Esther Mikaelson"
Casper Zafer "Finn Mikaelson"
Charles Michael Davis "Marcel Gerard"
Claire Holt "Rebekah Mikaelson"
Daniel Gillies "Elijah Mikaelson"
Daniel Sharman "Kaleb Westphall / Kol Mikaelson"
Danielle Campbell "Davina Claire"
Joseph Morgan "Klaus Mikaelson"
Leah Pipes "Cami O'Connell"
Nathaniel Buzolic "Kol Mikaelson"
Phoebe Tonkin "Hayley Marshall"
Riley Voelkel "Freya Mikaelson"
Sebastian Roché "Mikael"
Steven Krueger "Josh Rosza"
Yusuf Gatewood "Vincent Griffith"

Alice Evans "Esther Mikaelson" IMDb

Alice Jane Evans syntyi 2. elokuuta 1971 Bristolissa, Englannissa. Hän on naimisissa Ioan Gruffuddin kanssa ja heillä on tyttäret Ella (s. 2009) ja Elsie (s. 2013). Alice näytteli vakituisesti tv-sarjassa Elisa Top Model. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Liars All, Reunion, Save Angel Hope, Blackball, Sydänten kaapparit ja 102 Dalmatians sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Grimm, Perhesiteet, Mentalist, Lost, C.S.I. Miami ja Keikkaelämää.

Casper Zafer "Finn Mikaelson" IMDb

Casper Zafer syntyi 28. lokakuuta 1975 Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Coffee Sex You, Two Families, True True Lie ja Tirante el Blanco sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vampyyripäiväkirjat ja Dream Team.

Charles Michael Davis "Marcel Gerard" IMDb

Charles Michael Davis syntyi 1. joulukuuta 1984 Daytonissa, Ohiossa. Hän on työskennellyt myös mallina ja valokuvaajana. Charles on näytellyt mm. elokuvissa Ur in Analysis, Night and Day ja The Big Match sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Greyn anatomia, Vampyyripäiväkirjat, Client List, The Game, Vaihdokkaat ja Raven.

Claire Holt "Rebekah Mikaelson" IMDb

Claire Rhiannon Holt syntyi 11. kesäkuuta 1988 Brisbanessa, Australiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Aquarius, H2o ja Vampyyripäiväkirjat. Claire on näytellyt mm. elokuvissa Mako Adventures, Blue Like Jazz ja Pahan sanansaattajat 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Valehtelevat viettelijät.

Daniel Gillies "Elijah Mikaelson" IMDb

Daniel Gillies syntyi 14. maaliskuuta 1976 Winnipegissa, Kanadassa. Hän on naimisissa näyttelijä Rachael Leigh Cookin kanssa ja heillä on lapset Charlotte (s. 2013) ja Theodore (s. 2015). Daniel näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Saving Hope ja Vampyyripäiväkirjat. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Broken Kingdom, Uncross the Stars, The Sensation of Sight, Hilpeys ja ennakkoluulo, Spider-Man 2 - Hämähäkkimies 2 ja Hiljaiset huudot sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat, True Blood, Glades ja Jeremiah.

Daniel Sharman "Kaleb Westphall / Kol Mikaelson" IMDb

Daniel Andrew Sharman syntyi 25. huhtikuuta 1986 Lontoossa, Englannissa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Teen Wolf. Daniel on näytellyt mm. elokuvissa When Calls the Heart, The Collection, Immortals ja The Last Days of Edgar Harding.

Danielle Campbell "Davina Claire" IMDb

Danielle Campbell syntyi 30. tammikuuta 1995 Hinsdalessa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Madea's Witness Protection, Prom ja The Poker House sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pako ja Drop Dead Diva.

Joseph Morgan "Klaus Mikaelson" IMDb

Joseph Martin syntyi 16. toukokuuta 1981 Walesissa, Iso-Britanniassa. Hän on naimisissa Persia Whiten kanssa. Joseph näytteli vakituisesti tv-sarjassa Vampyyripäiväkirjat. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Dermaphoria, Warhouse, Open Grave, Immortals, Aleksanteri ja Master and commander - maailman laidalla sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sairaalaelämää, Doc Martin, Hiljainen todistaja, William & Mary ja Hex.

Leah Pipes "Cami O'Connell" IMDb

Leah Marie Pipes syntyi 12. elokuuta 1988 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa A.J. Trauthin kanssa. Leah on näytellyt mm. elokuvissa Where the Devil Hides, I Will Follow You Into the Dark, Musical Chairs ja Conception sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vampyyripäiväkirjat, Glee, Kova laki: Los Angeles, Aavekuiskaaja, Bones ja The Deep End.

Nathaniel Buzolic "Kol Mikaelson" IMDb

Nathaniel Buzolic syntyi 4. elokuuta 1983 Sydneyssa, Australiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Significant Mother ja Out of the Blue. Nathaniel on näytellyt mm. elokuvissa Offing David ja Needle sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Valehtelevat viettelijät, Bones, Supernatural ja Vampyyripäiväkirjat.

Phoebe Tonkin "Hayley Marshall" IMDb

Phoebe Jane Elizabeth Tonkin syntyi 12. heinäkuuta 1989 Sydneyssa, Australiassa. Phoebe on näyttelemisen lisäksi harrastanut tanssia. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Noitapiiri (The Secret Circle). Phoebe on näytellyt mm. elokuvissa Tomorrow, When the War Began ja H2O: Just Add Water sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Home and Away ja Packed to the Rafters.

Riley Voelkel "Freya Mikaelson" IMDb

Riley Voelkel syntyi 26. huhtikuuta 1990 Elk Grovessa, Kaliforniassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Newsroom. Riley on näytellyt mm. elokuvissa The Secret Lives of Dorks, Hidden Moon ja Prom sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Glee, American Horror Story, Mentalist ja Kunnian päivät.

Sebastian Roché "Mikael" IMDb

Sebastian Roché syntyi 4. elokuuta 1964 Pariisissa, Ranskassa. Hänellä on juuria myös Skotlannissa. Sebastian on naimisissa Alicia Hannahin kanssa ja on ollut aiemmin naimisissa Vera Farmigan kanssa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa General Hospital ja Odyssey 5. Sebastian on näytellyt mm. elokuvissa Phantom Halo, Turvatalo, Beowulf ja The namesake - kaima sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Supernatural, Fringe, NCIS Los Angeles, 24, Grimm, Criminal Minds, Kallista kipua, Olipa kerran, Scandal ja Vampyyripäiväkirjat.

Steven Krueger "Josh Rosza" IMDb

Steven Krueger syntyi 25. toukokuuta 1989 Wisconsinissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Goosebumps, Mom and Dad Undergrads ja Madison High sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Valehtelevat viettelijät, Havaiji 5-0, Miehen puolikkaat, C.S.I. New York, Middle, Samaa sukua ja Todistettavasti syyllinen.

Yusuf Gatewood "Vincent Griffith" IMDb

Yusuf Keith Gatewood syntyi 12. syyskuuta 1982 Hillsboroughissa, Pohjois-Carolinassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Tulkki, House at the End of the Drive ja Wonder Boys sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lincoln Heights, C.S.I., C.S.I. Miami ja Kova laki: Rikollinen mieli.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 01.05.2017 klo 01.35
2.22 Tuhkaa

USA:ssa The CW pe 28.04.2017
4.6 Bag of Cobras

USA:ssa The CW pe 05.05.2017
4.7 High Water and a Devil's Daughter

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 3