4. kauden jaksot

4.1 (Gather Up the Killers)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 17.03.2017

On kulunut viisi vuotta Klausin tuhosta. Marcel on kaupungin kuningas ja toivottaa vampyyrit tervetulleeksi New Orleansiin. Pian hän tajuaa, että he ovat uhka, joten hän etsii tukea yllättävästä lähteestä. Hayley etsii parannuskeinoa Elijahille ja muille nukkuville Mikaelsonin perheen jäsenille. Hän kohtaa viimeisen tehtävän, jossa hänellä on edessään armoton päätös.

4.2 (No Quarter)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 24.03.2017

Mikaelsonin sisarukset ovat parantuneet ja he liittyvät Hayleyn avuksi pelastamaan Klausin vankeudesta. He joutuvat kohtaamaan Marcelin. Klausin demonit nousevat esiin yllättävällä tavalla. Vincent tutkii haamua, joka osoittautuu synkemmäksi kuin hän olisi voinut kuvitella.

4.3 (Haunter of Ruins)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 31.03.2017

Viiden vuoden eron jälkeen Klaus pääsee viimein kohtaamaan tyttärensä Hopen. Muu perhe on edelleen sekavissa tunnelmissa. Elijah sovittelee Hayleyn ja Freyan välejä. New Orleansissa Vincent kertoo Marcelille karmeita salaisuuksia ex-vaimostaan Eva Sinclairista. He lähtevät etsimään noitaa, joka aikoo uhrata viattomia lapsia.

4.4 (Keepers of the House)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 07.04.2017

Hayley on epätoivoinen ja haluaa pelastaa tyttärensä Hopen. Hän pyytää apua Marchelilta saadakseen tietoa mysteerisestä voimasta, jonka kohteena ovat New Orleansin lapset. Elijah ja vastahakoinen Vincent lähtevät jahtiin ja joutuvat vaaralliselle törmäyskurssille uuden uhan kanssa. Freya ja Keelin lähtevät matkalle, joka saattaa muuttaa New Orleansin valta-asetelman lopullisesti.

4.5 (I Hear You Knocking)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 14.04.2017

Mustan magian merkin saaneet Klaus ja Marcel kokevat pahoja oireita. Hayley ja Elijah lähtevät puhumaan Marylle, kun Hayley löytää oudon yhteyden merkin ja entisen susilauman välillä. Väsynyt Freya ottaa riskin pelastaakseen Klausin. Syyllisyyttä tunteva Keelin joutuu päättämään, kunnioittaako hän valaansa vai katoaako Mikaelsonin perheen elämästä.

4.6 (Bag of Cobras)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 28.04.2017

The Hollow on saanut itselleen mysteerisen palvelijan. Klaus ja Elijah pitävät suuret juhlat houkutellakseen uuden uhan paikalle. Vincent kokee olevansa tapahtumista vastuussa ja käyttää voimiaan auttaakseen Mikaelsonin perhettä. Hayley saa uutta tietoa vanhempiensa kuolemasta ja pyytää apua Freyalta saadakseen esiin muistonsa traagiselta päivältä.

4.7 (High Water and a Devil's Daughter)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.05.2017

The Hollown viimeisen apuri on karkuteillä, joten Freya tekee suojelusloitsun. Klaus, Hayley ja Hope joutuvat jäämään alueelle. Elijah ottaa ohjat käsiinsä, kun vastahakoinen Vincent ei halua tehdä vaarallista rituaalia puolustuksen lisäämiseksi. Freya toteuttaa riskialttiin suunnitelman, mikä saattaa hänet hengenvaaraan.

4.8 (Voodoo in My Blood)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.05.2017

Vanhemmat sukupolvet kutsuvat Hayleyta ja Klausia matkustamaan mennesseen maailmaan. He kohtaavat Davinaan, jolla on avaimet The Hollown tuhoamiseen. Vanhat haavat avataan jälleen, kun Elijah ja Marcel joutuvat työskentelemään yhdessä. He tapaavat Alaricin, joka on löytänyt tärkeän esineen.

4.9 (Queen Death)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.05.2017

The Hollow lähettää järkyttävän viestin Vincentille, joten hän liittoutuu Haleyn ja Freyan kanssa epätoivoiselle matkalle pysäyttääkseen voiman lopullisesti. Taistelu vaatii kuitenkin sydäntäsärkevän uhrauksen. Klaus ei halua kenenkään perheenjäsenen maksavan karmeaa hintaa ja tekee yllättävän liittouman. Mikaelsonin perheen tulevaisuus voi muuttua täysin.

4.10 (Phantomesque)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 02.06.2017

Klaus toivoo sisarustensa Rebekahin ja Kolin palaavan kotiin, jotta perhe olisi yhteinäinen taistelussa The Hollow'ta vastaan. Freya pyytää Hayleyta vaaralliselle matkalle tavoitteenaan pelastaa heille rakas. Tunnelma tiivistyy, kun Marcel johdattaa joukkoja The Hollow'n jäljille.

4.11 (A Spirit Here That Won't Be Broken)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 09.06.2017

The Hollow käyttää maagista toteemia täyttääkseen voimansa. Freya, Rebekah ja Klaus lähtevät tuhoamaan sitä. The Hollow antaa Kolille määräyksen. Yllättävä kohtaaminen saa Marcelin ja Rebekahin pohtimaan tunteitaan. Hayley taistelee elämästään.

4.12 (Voodoo Child)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 16.06.2017

The Hollow ottaa kohteekseen haavoittuvimman Mikaelsonin. Klaus joutuu luottamaan Vincentiin, joka uskoo voivansa käyttää vihollisen omaa pimeää taikuutta tätä vastaan. Marcel pelkää suunnitelman kostautuvan ja keksii oman varasuunnitelman. Hayley yrittää selvittää Hopen tulevaisuutta New Orleansissa. Freya joutuu kohtaamaan pahimman pelkonsa.

4.13 (The Feast of All Sinners)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 23.06.2017

Mikaelsoneilla ei näytä olevan vaihtoehtoja, kun he joutuvat kohtamaan tuhoutumattoman The Hollown. Hope on vaarassa, joten Vincent ehdottaa epätoivoista suunnitelmaa. Klaus, Elijah, Hayley, Rebekah ja Freya joutuvat tekemään pahimman uhrauksen, jonka perhe on koskaan kokenut. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Sub pe 08.12.2017 klo 01.15
3.1 For the Next Millennium

Suomessa Sub ke 13.12.2017 klo 01.15
3.2 You Hung the Moon

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 09.10.2017

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 3