3. kauden jaksot

3.1 (For the Next Millennium)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.10.2015

On kulunut kuukausia väkivaltaisesta kohtaamisesta Dahlia-noidan kanssa. Klausin ja Elijahin välit ovat viileät, joten Freya yrittää korjata tilannetta. Klausin epäilyt heräävät, kun vanha tuttu vampyyri Lucien saapuu New Orleansiin. Elijah pohtii, voiko koskaan antaa anteeksi veljelleen. Hayleylla on vaikeuksia jouduttuaan kirotuksi susimuotoonsa. Ranskalaiskorttelissa Vincent ja Cami auttavat etsivä Kinneytä sarjamurhaajan etsimisessä. Marcel yrittää uutta taktiikkaa. Korkean aseman saanut Davina tekee päätöksen, joka asettaa hänet Marcelia vastaan.

3.2 (You Hung the Moon)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.10.2015

Elijah ja Jackson ovat huolissaan Hayleyn turvallisuudesta kuultuaan ihmissusien kohtaloista. Davina on ainut, joka tietää Hayleyn olinpaikan ja juonittelee käyttäen tätä hyväkseen. Cami kertoo Klausille teoriansa murhista. Lucien varoittaa Elijahia tulevasta sodasta. Klaus kuulee ennustuksen Mikaelsonin sisatuksista ja tekee kaikkensa selvittääkseen totuuden.

3.3 (I'll See You in Hell or New Orleans)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 22.10.2015

Tunnelma on kireä, mutta Klausin ja Elijahin on tehtävä yhteistyötä selvittääkseen Lucienin paluun motiivit. Cami joutuu vaaraan kohdatessaan Lucienin, joka kertoo yllättäen jotain menneisyydestään Klausin kanssa. Marcel saa tarjouksen mysteeriseltä olennolta. Hayley yrittää selvitä tilanteestaan erikoisella tavalla. Elijahin vanha tuttu saapuu New Orleansiin ja kertoo lisää uhasta sisaruksia vastaan.

3.4 (A Walk on the Wild Side)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.10.2015

Elijah yrittää selvittää, miksi Tristan on palannut New Orleans. Ikivanhat vampyyrit järjestävät gaalan, minne Elijah menee Hayleyn kanssa. Marcel saa tarjouksen mysteeriselta Ayalta ja huomaa nopeasti, etteivät asiat ole sitä miltä näyttävät. Lucienin suunnitelman tärkeä osa katoaa, joten hän joutuu tekemään yhteistyötä Klausin kanssa.

3.5 (The Axeman's Letter)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.11.2015

Vampyyrien sukulinjojen välinen taistelu jatkuu. Klaus saa vieraakseen tutun menneisyydestä. Elijah epäilee Tristanin salaavat jotain, joten hän pyytää Marcelin apua. Davinan on vaikea tottua asemaansa ja pyytää neuvoja Hayleylta. Muinainen salaisuus paljastuu ja on vaarassa tuhota Mikaelsonin veljesten välit lopullisesti.

3.6 (Beautiful Mistake)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.11.2015

Elijah ja Freya tajuavat, että Rebekah saattaa olla The Strixin seuraava kohde ja aikovat suojella häntä kaikin keinoin. Klaus viettää aikaa Auroran kanssa selvittääkseen, kenelle hän on uskollinen. Hayley ja Marcel tekevät löydön. Lucienin juoni pakottaa Camin tekemään vaikean valinnan. Etsivä Kinney taistelee hengestään.

3.7 (Out of the Easy)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.11.2015

Synkkä ennustus mielessään Klaus ja Elijah päättävät järjestää kiitospäivän kokoontumisen rauhan solmimisen merkeissä. Mukaan he kutsuvat Lucienin, Tristanin ja Auroran. Aurora paljastaa aseensa Klausia vastaan. Hayley ja Freya ottavat ohjat omiin käsiinsä, mikä johtaa väkivaltaan. Marcel ja Vincent joutuvat kovan paikan eteen, kun he huomaavat Davinan ottaneen liikaa vastuuta. Cami kohtaa uuden uhan.

3.8 (The Other Girl in New Orleans)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 03.12.2015

Klaus saa tietää, että Camin henki on vaarassa ja Aurora saattaa olla syyllinen. Klaus joutuu jälleen osallistumaan Auroran kieroon peliin ja seuraamaan johtolankoja. Elijah, Freya ja Hayley ottavat kovat aseet käyttöön Tristanin takia. Aya antaa Marcelille uhkavaatimuksen. Hayleyn ja Jacksonin välit ovat kireät.

3.9 (Savior)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 10.12.2015

Yksi Mikaelsonin sisaruksista on vaarassa, joten Freya yrittää löytää vastalääkkeen kiroukselle ja joutuu samalla osaksi The Strixin suunnitelmaa. Klaus vahtii tarkkaan Camia, joka yrittää pelastaa etsivä Kinneyn Lucienin vallan alta. Vincent ja Marcel ottavat yhteen. Hayleyn toive rauhallisesta joulusta perheen kesken tuo mukanaan yllätyksen.

3.10 (A Ghost Along the Mississippi)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.01.2016

Karmeiden tapahtumien jälkeen Klaus julistaa sodan Auroraa ja Tristania vastaan. Vincent on ottanut haltuunsa roolin New Orleansin noitien johtajana ja joutuu käyttämään taikaansa. Hayley ja Jackson joutuvat keskelle kieroa peliä. Klaus, Elijah ja Freya saavat selville Tristanin omistavan voimakkaan aseen heitä vastaan, joten he keksivät riskialttiin suunnitelman.

3.11 (Wild at Heart)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 05.02.2016

Klaus joutuu käsittelemään asioita kotona. Elijah joutuu tekemään yhteistyötä Ayan kanssa, sillä hänellä on tietoa salaisesta aseesta alkuperäisvampyyreja vastaan. Noitien hylkäämä Davina ei tiedä mitä tehdä, kun hän saa houkuttelevan tarjouksen päästä lähemmäs Kolia.

3.12 (Dead Angels)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 12.02.2016

Tappava ase päätyy vääriin käsiin, joten Klaus joutuu ottamaan yhteen yllättävän vastustajan kanssa. Elijah yrittää hallita The Strixiä, mikä johtaa väkivaltaan uuden johtajan noustessa esiin. Uusi noitapiiri yrittää saada Davinan auttamaan heitä aseen löytämisessä.

3.13 (Heart Shaped Box)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 19.02.2016

Aurora vannoo kostoa ja aikoo iskeä Mikaelsonin veljeksiä vastaan. Hän houkuttelee Klausin ja Elijahin ansaan Freyan avulla. The Strixin voimakas noitapiiri on palkannut Davinan avukseen, mutta hän tarvitsee Kolin apua loitsun viimeistelyyn. Hayley joutuu tekemään sydäntäsärkevän uhrauksen.

3.14 (A Streetcar Named Desire)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 26.02.2016

Jatkoa Vampyyripäiväkirjojen jaksolle 7.14. Ennustuksen uhka leijaa yllä. Klaus ja Elijah ovat ansassa ja joutuvat selviämään ilman taikuutta. Aya ja The Strixin noitapiiri jatkaa riskialttiin loitsun kanssa, joka saattaa tuhota heistä yhden lopullisesti. Freya haluaa pelastaa veljensä ja pyytää Marcelin, Hayleyn ja yllättäen kaupunkiin saapuneen Stefanin apua. Davina jatkaa vaarallista suunnitelmaansa saadakseen Kolin takaisin.

3.15 (An Old Friend Calls)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 04.03.2016

Klaus saa tietää, että vanha kostonhimoinen vampyyri Cortez on saapunut New Orleansiin. Cortez alkaa uhata viattomien henkeä, joten Vincent päättää auttaa häntä tuhoamaan Klausin. Marcel pyytää apua Davinalta, kuin useita Strixin jäseniä katoaa. Elijah puhuu suoraan Hayleylle, joka on käyttäytynyt huolestuttavasti menetyksen jälkeen.

3.16 (Alone with Everybody)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 01.04.2016

Huhut viimeisestä valkoisesta tammesta tehdystä luodista alkavat levitä. Vaarallisia vihollisia saapuu New Orleansiin tappamaan Klausin. Elijah kehottaa sisaruksiaan pitämään matalaa profiilia. Marcel, Vincent ja Josh seuraavat johtolankaa vampyyri Sofyasta, jolla saattaa olla vastauksia. Tunnelma kiristyy, kun Kol joutuu kohtaamaan Finnin. Klaus ja Hayley etsivät suojaa entiseltä laumalta ja saavat huonoja uutisia.

3.17 (Behind the Black Horizon)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 08.04.2016

Freya on siepattu ja pahan vihollisen hallussa. Mikaelsonin veljekset joutuvat unohtamaan riitansa pelastaakseen sisaren ennen kuin on liian myöhäistä. Johtolanka tuo heidät Mystic Fallsiin. Elijah ja Finn törmäävät apulaisseriffi Matt Donovaniin, joka ei innostu uusista vampyyreista kaupungissa. Klaus ja Hayley yrittävät selvittää Lucienin motiivia. Muutos Kolin käytöksessä saa Davinan huolestumaan heidän yhteisestä tulevaisuudestaan.

3.18 (The Devil Comes Here and Sighs)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 15.04.2016

Kaupungissa juhlitaan Jazz-festivaalin merkeissä. Mikaelsonin perheen viholliset yhdistävät voimansa siepatakseen Klausin. Elijah ja Freya joutuvat taistelemaan saadakseen veljensä takaisin. Hayley ja Cami keksivät oman suunnitelmansa Klausin pelastamiseksi. Kolin käytös pahenee, joten Davina pyytää apua Marcelilta ja Vincentiltä.

3.19 (No More Heartbreaks)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 29.04.2016

Väkivaltaisen kohtaamisen jälkeen Camin henki on vaarassa. Klaus joutuu luottamaan läheisiinsä löytääkseen parannuskeinon. Aika käy vähiin ja Freya kääntyy taikuuden puoleen. Vincent ja Marcel lähtevät Camin asunnolle etsimään tärkeää ainesosaa. Hayley ja Elijah lähtevät rämeelle löytääkseen vastalääkkeen. Davina kohtaa Lucienin ja saa kuulla sydäntäsärkeää tietoa, joka muuttaa hänen tulevaisuutensa Kolin kanssa lopullisesti.

3.20 (Where Nothing Stays Buried)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 06.05.2016

Klaus, Elijah ja Freya etsivät epätoivoisesti keinoa Lucienin tuhoamiseen. Homma kuitenkin keskeytyy, kun Kol ja Marcel pyytävät apua. Klausin vaatimuksesta Freya ja Elijah jäävät, kun taas Klaus ja Hayley lähtevät rämeelle selvittämään Lucienin viimeisintä suunnitelmaa. Taistelu pakottaa Freyan ottamaan ohjat omiin käsiinsä, mikä aloittaa odottamattoman tapahtumaketjun.

3.21 (Give 'Em Hell Kid)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 13.05.2016

Freya saa uusia näkyjä tulevaisuudesta ja saa tietää, että hänen perheensä joutuu kohtaamaan uuden vaarallisen vihollisen. Etsivä Kinneyn avulla Vincent ja Kol matkustavat menneeseen pysäyttääkseen noidat ja ottaakseen kaupungin viimein haltuunsa. Klaus ja Elijah kohtaavat Marcelin, joka on syöksykierteessä epäonnistuneen suunnitelman vuoksi.

3.22 (The Bloody Crown)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 20.05.2016

Mikaelsonin sisarukset ovat kuukausia taistelleet uhkauksia ja hyökkäyksiä vastaan. Nyt he kohtaavat viimein henkilön, joka saattaa tuhota heidät lopullisesti. Klaus joutuu oikeudenkäynnissä syytetyksi vuosisatojen aikana tehdyistä rikoksista. Petetty Marcel hämmästyy, kun eräs hänen menneisyydestään tekee paluun. Elijah, Freya ja Kol etsivät kuumeisesti keinoa pelastaakseen perheensä. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ma 01.05.2017 klo 01.35
2.22 Tuhkaa

USA:ssa The CW pe 28.04.2017
4.6 Bag of Cobras

USA:ssa The CW pe 05.05.2017
4.7 High Water and a Devil's Daughter

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 1

CDON.com19.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 2

CDON.com34.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 3