Henkilöt

Cami O'Connell
Davina Claire
Elijah Mikaelson
Esther Mikaelson
Finn Mikaelson
Freya Mikaelson
Hayley Marshall
Josh Rosza
Klaus Mikaelson
Kol Mikaelson
Marcel Gerard
Mikael
Rebekah Mikaelson
Vincent Griffith

Cami O'Connell

Camille "Cami" O'Connell on baarimikko, mutta on opiskellut myös psykologiaa. Hän ei aluksi tiedä New Orleansin olevan täynnä vampyyreja ja noitia. Davina palauttaa Klausin pyyhkimät muistot ja Cami saa tietää totuuden. Camilla on lyhyt suhde Marcelin kanssa. Myös Klaus on kiinnostunut hänestä ja pyrkii suojelemaan Camia. Isä Kieranin menehdyttyä Cami saa avaimen salaiseen varastoon, jossa on aseita yliluonnollisia olentoja vastaan.

Davina Claire

Davina Claire on 16-vuotias noita, jolla on pimeä puoli. Sarjan alussa hän vasta opettelee hallitsemaan voimiaan ja Marcel suojelee häntä. Muut noidat haluavat tappaa hänet saadakseen Sadonkorjuun valmiiksi ja voimia esivanhemmilta. Davina palauttaa 1. kauden lopulla Mikaelin kuolleista ja vangitsee hänet odottamaan suunnitelmaansa. Davinan paras ystävä on Josh.

Elijah Mikaelson

Elijah Mikaelson on Mikaelin ja Estherin kolmas lapsi, Rebekahin veli ja Klausin velipuoli. Hän toimii usein järjen äänenä, kun Klaus punoo juoniaan. Rebekah kutsuu häntä "hyväksi veljeksi". Elijah on ihastunut Hayleyhin, vaikkei voi häntä saada. Hän toivoo yli kaiken, että Klausista tulisi onnellinen ja rauha pysyisi maassa. Elijah pystyy myös tuhoon, jos kokee sen tarpeelliseksi.

Esther Mikaelson

Esther Mikaelson on Mikaelin vaimo ja hänen lapsiaan ovat Freya, Finn, Elijah, Klaus, Kol, Rebekah ja Henrik. Hänellä on salasuhde ihmissusi Anseliin, joka on Klausin isä. Esther on noita, mutta ei nuorempana harjoita taitojaan kuten sisarensa Dahlia. Henrikin menehdyttyä Esther päätyy tekemään loitsun, joka muuttaa hänen perheensä vampyyreiksi.

Finn Mikaelson

Finn Mikaelson on Estherin ja Mikaelin toiseksi vanhin lapsi. Hän joutui lapsena katsomaan, kun Dahlia vei hänen sisarensa Freyan. Matt tappaa Finnin Vampyyripäiväkirjojen 3. kaudella, mutta Esther palauttaa hänet kuolleista Vincentin kehoon 1. kauden lopulla. Finn vihaa vampyyrinä olemista ja on äärimmäisen uskollinen äidilleen, joka aikoo vapauttaa heidät. Vuoden 1114 tapahtumissa Klaus vapautti muut sisaruksena, mutta jätti tikarin Finniin tämän asenteen vuoksi.

Freya Mikaelson

Tulee sarjaan 2. kaudella. Freya Mikaelson on Mikaelin ja Estherin vanhin lapsi. Hänen sisaruksiaan ovat Finn, Elijah, Kol, Rebekah sekä velipuoli Klaus. Esther joutuu luovuttamaan Freyan sisarelleen Dahlialle, joka auttoi häntä tulemaan raskaaksi. Hän on nukkunut viimeiset 100 vuotta ja herätessään lähtee pelastamaan Rebekahia mielisairaalasta.

Hayley Marshall

Hayley Marshall oli syntymänimeltään Andréa Labonair. Sarjan alussa raskaana oleva Hayley päätyy noitien haltuun New Orleansissa. Lapsen isä on Klaus, jolta noidat pyytävät palvelusta. Hayley on ihmissusi, mutta muuttuu hybridiksi synnytettyään Hope-tyttärensä. Hayleylla ei ole koskaan ollut perhettä, mutta nyt hän tapaa viimein muita ihmissusia. Hänestä tulee Crescentin susien johtaja. Jacksonin on määrä olla hänen aviomiehensä. Hayley on ihastunut Elijahiin ja tunne on molemminpuolinen. Hän on itsepäinen ja haluaa pärjätä ilman apua.

Josh Rosza

Joshua "Josh" Rosza saapuu New Orleansiin turistina ystävänsä Tinan kanssa. He päätyvät juhliin, jotka ovat täynnä Marcelin vampyyreja. Marcel muuttaa Joshin vampyyriksi ja Tina menehtyy. Klaus rekrytoi Joshin vakoojakseen. Hän ystävystyy Davinan kanssa ja alkaa seurustella ihmissusi Aidenin kanssa 2. kaudella.

Klaus Mikaelson

Niklaus Mikaelson on alkuperäisen vampyyriperheen jäsen ja ensimmäinen hybridi, ihmissuden ja vampyyrin risteymä. Noidat sitoivat hänen ihmissusipuolensa kuukirouksella, jonka Klaus onnistuu murtamaan Vampyyripäiväkirjojen 2. kaudella. Klausilla on Hope-tytär Hayleyn kanssa. Hänellä on ongelmallinen suhde isäpuoleensa Mikaeliin ja joutui tämän vuoksi pakenemaan New Orleansista. Klaus ajautuu usein riitoihin sisarustensa Elijahin ja Hayleyn kanssa. Hän haluaa tehdä New Orleansista perheelleen kodin, sillä siellä hän oli onnellisimmillaan ennen vuoden 1919 tapahtumia. Klaus välittää Camista ja Hayleysta. Hänellä on 1. kaudella suhde Genevieve-noitaan.

Kol Mikaelson

Kol Mikaelson on kolmanneksi nuorin Estherin ja Mikaelin lapsista. Hän on luonteeltaan villi ja arvaamaton, pitää juhlimisesta, näpistelystä ja naisista. Kol aiheuttaa sisaruksilleen paljon ongelmia käytöksellään. Hän tuntee olonsa ulkopuoliseksi perheessään ja on mustasukkainen Marcelille. Kol oli ennen vampyyriksi tuloaan taitava noita. Jeremy Gilbert tappaa hänet Vampyyripäiväkirjojen 4. kaudella, mutta Esther nostaa hänet kuolleista Kalebin kehoon 1. kauden lopussa. Uudessa hahmossaan Kol pääsee jälleen harjoittamaan taikuutta ja ihastuu Davinaan.

Marcel Gerard

Marcellus "Marcel" Gerard on vampyyri ja Klausin entinen suojatti. Hän johtaa sarjan alussa New Orleansia Mikaelsonien ollessa poissa. Marcel suojelee Davinaa, jota muut noidat jahtaavat. Elijah karkottaa Marcelin kaupungista kuultuaan hänen osallisuudestaan vuoden 1919 tapahtumissa. Marcel ei kuitenkaan lannistu, vaan alkaa kerätä itselleen armeijaa. Hänellä on lyhyt suhde Camin kanssa. Marcelin ensirakkaus on Rebekah.

Mikael

Mikael on Estherin aviomies ja hänen lapsiaan ovat Freya, Finn, Elijah, Kol, Rebekah ja Henrik. Hän on myös Klausin isäpuoli. Mikael on viikinki ja syntyi Norjassa. Hän ei tiennyt Estherin sopimuksensa Dahlian kanssa ja luuli Freyan kuolleen ruttoon. Tämä muutti Mikaelin synkkään suuntaan ja hän purki vihaansa erityisesti Klausiin. Menetettyään Henrikin Mikael vaatii Estheriä suojelemaan lapsiaan taialla ja niinpä vampyyrit syntyivät. Pian Klausin ihmissusipuoli ja Estherin salasuhde paljastuvat. Mikael vannoo tuhoavansa Klausin ja hänestä tulee vampyyrien metsästäjä.

Rebekah Mikaelson

Rebekah Mikaelson on Estherin ja Mikaelin tytär, Elijahin sisar ja Klausin sisarpuoli. Hän ei aluksi halua palata New Orleansiin, mutta tulee Elijahin pyynnöstä. Rebekahilla on vaikea suhde Klausiin, joka on useasti saattanut hänet uneen tikarilla. Rebekahia harmittaa, että Klaus aina sotkee hänen rakkaussuhteensa. Marcel oli aikoinaan ihastunut Rebekahiin, mutta valitsi vampyyriksi muuttumisen naisen sijaan. 1. kauden lopulla hän vie Hope-vauvan turvaan.

Vincent Griffith

Vincent Griffith on noita ja kuului ennen Tremén noitapiiriin. Hän oli naimisissa Eva Sinclairin kanssa. Finn Mikaelson ottaa Vincentin kehon haltuunsa 1. kauden lopulla. Hän on älykäs ja pitää oman päänsä. Vincent ei pidä vampyyreista eikä pelkää heitä. Hän on voimakas noita, vaikka ei haluaisikaan käyttää taikuutta. Vincent ystävystyy Camin kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 1

CDON.com34.95 €

Vampyyrien sukua

Kausi 2