Näyttelijät

Adelaide Kane "Mary Stuart"
Alan Van Sprang "Henry II"
Anna Popplewell "Lola"
Caitlin Stasey "Kenna"
Celina Sinden "Greer"
Megan Follows "Catherine de Medici"
Rossif Sutherland "Nostradamus"
Toby Regbo "Francis II"
Torrance Coombs "Sebastian 'Bash'"

Adelaide Kane "Mary Stuart" IMDb

Adelaide Kane syntyi 9. elokuuta 1990 Claremontissa, Australiassa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli saippusarjassa Neighbours. Adelaide on näytellyt mm. elokuvissa Goats, Donner Pass, Puhdistuksen yö, Louder Than Words ja Blood Punch.

Alan Van Sprang "Henry II" IMDb

Alan Van Sprang syntyi 19. kesäkuuta 1971 Calgaryssa, Kanadassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa King. Alan on näytellyt mm. elokuvissa Saw III, Survival of the Dead, Phantom Punch, Diary of the Dead ja Kuolleiden valtakunta sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tudors, Kuuntelija, Rookie Blue, Cra$h & Burn, 11 Cameras, Ongelmia paratiisissa, Monk ja Tehtävä: Maa.

Anna Popplewell "Lola" IMDb

Anna Katherine Popplewell syntyi 16. joulukuuta 1988 Lontoossa, Englannissa. Hänet tunnetaan parhaiten Susan Pevensien roolista Narnian tarinat -elokuvasarjassa. Anna on näytellyt mm. elokuvissa Payback Season, Tyttö ja helmikorvakoru, Me Without You ja Pikku vampyyri.

Caitlin Stasey "Kenna" IMDb

Caitlin Jean Stasey syntyi 1. toukokuuta 1990 Melbournessa, Australiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Lust for Love, Chu and Blossom, I, Frankenstein, All Cheerleaders Die ja Huomenna taistelun alettua. Caitlin näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Neighbours ja The Sleepover Club.

Celina Sinden "Greer" IMDb

Celina Sinden on syntynyt Lontoossa, Englannissa. Valtiatar on hänen ensimmäinen iso työnsä näyttelijänä. Celina on näytellyt myös lyhytelokuvassa My Neighbour's Dog.

Megan Follows "Catherine de Medici" IMDb

Megan Elizabeth Laura Diana Follows syntyi 14. maaliskuuta 1968 Torontossa, Kanadassa. Hän on ollut naimisissa Christopher Porterin kanssa ja heillä on lapset Lyla (s. 1991) ja Russell (s. 1994). Megan tunnetaan parhaiten Anna Shirleyn roolista kolmessa elokuvassa, jotka perustuvat L.M. Montgomeryn kirjasarjaan. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Hard Drive, Breakfast with Scot, Christmas Child, A Foreign Affair ja Reluctant Angel. Megan on vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Heartland, Oikeuden edessä, Perhesiteet ja Paljastavat valheet.

Rossif Sutherland "Nostradamus" IMDb

Rossif Sutherland syntyi 25. syyskuuta 1978 Vancouverissa, Kanadassa. Hän on 24-näyttelijä Kiefer Sutherlandin velipuoli. Rossif on näytellyt mm. elokuvissa Dead Before Dawn 3D, I'm Yours, Pour l'amour de Dieu, The Con Artist ja Aikamatka. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Teho-osasto, Cracked, Crossing Lines, Copper, Kuuntelija, King ja Monk.

Toby Regbo "Francis II" IMDb

Toby Finn Regbo syntyi 18. lokakuuta 1991 Hammersmithissä, Englannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Mr. Nobody, Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 1, Glorious 39, Kiss & Cry ja Sinä päivänä.

Torrance Coombs "Sebastian 'Bash'" IMDb

Torrance Coombs syntyi 14. kesäkuuta 1983 Vancouverissa, Kanadassa. Torrance näytteli vakituisesti lyhytikäiseksi jääneissä tv-sarjoissa Endgame ja jPod. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Afghan Luke, Killer Mountain, Stay with Me ja Liars All sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tudors, Heartland, Taisteluplaneetta Galactica ja Supernatural.

Seuraava jakso

Suomessa AVA su 24.07.2016 klo 22.00
3.11 Kruunajaiset

Suomessa AVA su 31.07.2016 klo 22.00
3.12 Umpikujassa

USA:ssa Tauolla

DVD:n (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com19.95 €

Valtiatar

Kausi 1

CDON.com39.95 €

Valtiatar

Kausi 2