Näyttelijät

Ashley Benson "Hanna Marin"
Chad Lowe "Byron Montgomery"
Holly Marie Combs "Ella Montgomery"
Ian Harding "Ezra Fitz"
Janel Parrish "Mona Vanderwall"
Keegan Allen "Toby Cavanaugh"
Laura Leighton "Ashley Marin"
Lucy Hale "Aria Montgomery"
Sasha Pieterse "Alison DiLaurentis"
Shay Mitchell "Emily Fields"
Tammin Sursok "Jenna Marshall"
Torrey DeVitto "Melissa Hastings"
Troian Bellisario "Spencer Hastings"
Tyler Blackburn "Caleb Rivers"

Ashley Benson "Hanna Marin" IMDb

Ashley Victoria Benson syntyi 18. joulukuuta 1989 Long Beachillä, Kaliforniassa. Ashley harrastaa tanssia ja aloitti mallinuran jo lapsena. Hän näytteli kolme vuotta Päivien viemää tv-sarjassa. Ashley on näytellyt mm. elokuvissa Anna palaa 4, Christmas Cupid, Bart Got a Room ja 13 ja risat sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eastwick, C.S.I. Miami, Supernatural, O.C. ja West Wing.

Chad Lowe "Byron Montgomery" IMDb

Charles Davis Lowe syntyi 15. tammikuuta 1968 Daytonissa, Ohiossa. Hänen veljensä Rob on myös näyttelijä. Chad on naimisissa Kim Painterin kanssa ja heillä on tytär Mabel (s. 2009). Hän on ollut naimisissa myös Hilary Swankin kanssa. Chad on näytellyt mm. elokuvissa Kohtalokas syrjähyppy, Valtatie helvettiin, Tappakaa Ray ja Floating sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa 24, Drop Dead Diva, Aavekuiskaaja, Bones, Melrose Place, Näkijä, Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Elämä voittaa ja C.S.I. Miami.

Holly Marie Combs "Ella Montgomery" IMDb

Holly Marie Combs syntyi 3. joulukuuta 1973 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa David Donohon kanssa ja heillä pojat Finley (s. 2004), Riley (s. 2006) ja Kelly (s. 2009). Hän on ollut naimisissa myös Bryan Travis Smithin kanssa. Hollyn uran alkoi tv- ja lehtimainoksissa hänen ollessaan 10-vuotias. Hänen ensimmäinen elokuvaesiintymisensä tapahtui vuonna 1985 leffassa Walls Of Glass eli Flanagan. Lauralei esiintyi siinä myös. 13-vuotiaana Hollylla oli pieni rooli leffassa Sweet Hearts Dance. Hollyn läpimurto tapahtui, kun hän pääsi Kimberly Brockin rooliin Rooman seriffi tv-sarjaan. Sarja voitti 14 Emmya neljän vuoden aikana. Holly on esiintynyt useissa teatteri- ja tv-elokuvissa. Holly käyttää sekä pelkkää Holly-nimeä että Holly Marieta. Holly on näytellyt mm. elokuvissa Korkeat panokset (Ocean's Eleven), See Jane Date ja Daughters.

Ian Harding "Ezra Fitz" IMDb

Ian Harding syntyi 16. syyskuuta 1986 Heidelbergissä, Saksassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Love and Other Drugs, Deadtime Stories 2 ja Adventureland sekä vieraillut mm. tv-sarjassa NCIS Los Angeles.

Janel Parrish "Mona Vanderwall" IMDb

Janel Meilani Parrish syntyi 30. lokakuuta 1988 Oahussa, Havaijilla. Hänellä on juuria myös Kiinassa. Janel on taitava laulaja ja lauluntekijä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Bratz, Celeste and Jesse Forever, Knots, One Kine Day, Triple Dog ja Fired Up! sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Heroes, O.C. ja Baywatch.

Keegan Allen "Toby Cavanaugh" IMDb

Keegan Philip Allen syntyi 22. heinäkuuta 1989. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I. ja Big Time Rush.

Laura Leighton "Ashley Marin" IMDb

Laura Leighton syntyi 24. heinäkuuta 1968 Iowa Cityssä, Iowassa. Hän on naimisissa Melrose Placesta ja Täydellisistä naisista tutun vastanäyttelijänsä Doug Savantin kanssa. Heillä on lapset Jack (s. 2000) ja Lucy (s. 2005). Laura tunnetaan parhaiten Sydney Andrewsin roolista alkuperäisessä Melrose Place tv-sarjassa. Hän uusi roolinsa myös sarjasta tehdyssä uusintaversiossa. Laura on näytellyt mm. elokuvissa The Burrowers, Taivas putoaa, Seven Girlfriends ja Clean and Narrow sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Shark, C.S.I. Miami, Pelastaja ja Aikavaras.

Lucy Hale "Aria Montgomery" IMDb

Karen Lucille Hale syntyi 14. kesäkuuta 1989 Memphisissä, Tennesseessä. Lucy seurustelee The Secret Circle -sarjasta tutun Chris Zylkan kanssa. Hän näytteli lyhytikäiseksi jääneissä tv-sarjoissa Privileged ja Bionic Woman. Lucy on näytellyt mm. elokuvissa Scream 4, Fear Island ja The Sisterhood of the Traveling Pants 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ensisilmäyksellä, Waverly Placen velhot, C.S.I. Miami, O.C. ja Rakkauden anatomia.

Sasha Pieterse "Alison DiLaurentis" IMDb

Sasha Embeth Pieterse syntyi 17. helmikuuta 1996 Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Hän on kihloissa Hudson Sheafferin kanssa. Sasha on näytellyt mm. elokuvissa X-Men: First Class, Good Luck Chuck, The Air I Breathe ja Haipojan ja Laavatytön ihmeelliset seikkailut sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Näkijä, Heroes, Ilman johtolankaa ja C.S.I. Miami.

Shay Mitchell "Emily Fields" IMDb

Shannon Ashley Mitchell syntyi 10. huhtikuuta 1987 Torontossa, Kanadassa. Hänen juurensa ovat Filippiineillä, Irlannissa ja Skotlannissa. Shay aloitti uransa mallina, mutta siirtyi myöhemmin näyttelemiseen. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Aaron Stone, Rookie Blue ja Degrassi: The Next Generation.

Tammin Sursok "Jenna Marshall" IMDb

Tammin Pamela Sursok syntyi 19. elokuuta 1983 Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa. Hän on naimisissa Sean McEwenin kanssa ja heillä on tytär Phoenix (s. 2013). Tammin näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Home and Away ja Tunteita ja tuoksuja. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Aquamarine, Rajattu maa, Albino Farm, Driving by Braille ja Husk sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rules of Engagement, Aina vaarassa ja Hannah Montana.

Torrey DeVitto "Melissa Hastings" IMDb

Torrey Joëlle DeVitto syntyi 8. kesäkuuta 1984 Long Islandilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tutun Paul Wesleyn kanssa. Hän näytteli yhtä pääosaa tv-sarjassa Elämää Manhattanilla. Torrey on näytellyt mm. elokuvissa Cheesecake Casserole, The Rite, Killer Movie ja Heber Holiday sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vampyyripäiväkirjat, Castle, Tunteet pelissä, C.S.I. Miami ja Dawson's Creek.

Troian Bellisario "Spencer Hastings" IMDb

Troian Bellisario syntyi 28. lokakuuta 1985. Hän on naimisissa Pukumiehistä tutun Patrick J. Adamsin kanssa. Troian on näytellyt mm. elokuvissa Peep World, Consent, Billboard Dad ja Viimeinen voitelu sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa NCIS Rikostutkijat, Aikahyppy, Kunnian miehet ja Korkein oikeus.

Tyler Blackburn "Caleb Rivers" IMDb

Tyler Blackburn syntyi 12. lokakuuta 1986 Burbankissa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Peach Plum Pear ja Next of Kin sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Todistettavasti syyllinen, Päivien viemää ja Wendy.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 3

CDON.com16.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 7

CDON.com29.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-5

CDON.com44.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-6

CDON.com89.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-7

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars t-paita

CDON.com19.70 €

Sara Shepard: Uskomaton

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Paha

CDON.com7.20 €

Sara Shepard: Tappava

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Haluttu

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Kieroutunut

CDON.com18.70 €

Sara Shepard: Polttava