7. kauden jaksot

7.1 Tik tak (Tick-Tock, Bitches)

Ensiesitys Suomessa: 30.11.2017
Ensiesitys USA:ssa: 21.06.2016

Jessica DiLaurentisin kaksoissisar Mary Drake menee poliisiasemalle tekemään valitusta. Kellotornista löytyy viesti, jossa vaaditaan Charlotten murhaajan henkilöllisyyden paljastamista 24 tunnin sisällä. Hannan henki on vaarassa, joten naiset, Caleb, Toby ja Ezra tekevät kaikkensa löytääkseen hänet ajoissa.

7.2 Kaaos (Bedlam)

Ensiesitys Suomessa: 01.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 28.06.2016

Hanna pääsee Mary Draken kyydillä kotiin. Aria jättää Liamin. Tunnelma on kireä, kun he työstävät kirjaa Ezran kanssa. Emily saa häiritsevän puhelinsoiton. Elliott Rollins ei päästä ketään perheen ulkopuolista tapaamaan Alisonia, mikä herättää epäilyksiä. Mary kertoo Spencerille, miksi hän joutui Radleyhin 14-vuotiaana. Spencer ja Caleb eivät halua puhua kiusallisesta asiasta. Hanna ei usko itseensä ja viimeinen niitti on tärkeän paikan katoaminen New Yorkista.

7.3 Pako (The Talented Mr. Rollins)

Ensiesitys Suomessa: 06.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 05.07.2016

Alisonin tilanne huolestuttaa kaikkia. Aria käy hänen asunnollaan ja ottaa kuvia oudoista tavaroista. Luottokorttilasku johdattaa Arian ja Hannan amish-kylään, josta löytyy yllättävä yhteys Charlotteen. Hanna ei kerro muille eronneensa Jordanista eikä halua puhua kauheista kokemuksistaan. Emily pettyy, kun Sabrina ei anna vastakaikua. Spencer kuulee suudelmasta ja pelkää Calebin olevan yhä rakastunut Hannaan. Toby ja Yvonne juhlivat kihlautumistaan. Emily pyytää Tobya tutkimaan Elliotia, vaikka Spencer ei olisi halunnut sotkea miestä juttuun. Emily saa yllättäen SOS-viestin Elliotin puhelimesta, joten naiset lähtevät seuraamaan sen sijaintia.

7.4 Hauta (Hit and Run, Run, Run)

Ensiesitys Suomessa: 07.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 12.07.2016

Aria, Spencer ja Emily yrittävät pitää itsensä kasassa ja peittää onnettomuuden jäljet, kun Hanna ja Alison vain istuvat paikoillaan. Paikalle ilmestyy yllättäen Mona, joka auttaa naisia. Spencer tapaa Radleyn baaritiskillä komean Marcon. Salaisuuden säilyttäminen aiheuttaa ongelmia naisten rakkauselämään. Alison kertoo yöstä, milloin hän näki viimeisen kerran Charlotten. Jenna palaa Rosewoodiin ja Elliotin oikea nimi paljastuu.

7.5 Mary hoitaa (Along Comes Mary)

Ensiesitys Suomessa: 08.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 19.07.2016

Hanna, Emily, Spencer, Aria ja Mona keskustelevat viimeisimmistä käänteistä Radleyssa, kun Jenna ilmestyy yllättäen paikalle. Vielä enemmän hämmentää, kun hänet nähdään Sara Harveyn seurassa. Alison pääsee pois sairaalasta Mary Draken seurassa. Spencer etsii Calebia ja törmää Elliotin jutun johtaavaan poliisiin, Marco Fureyhin. Aria ja Emily löytävät Elliotin salaisen asunnon, mutta myös poliisit ovat jäljillä. Alison huomaa menettäneensä kaiken omaisuutensa. Noel Kahn palaa Rosewoodiin.

7.6 Terveiset haudan takaa (Wanted: Dead or Alive)

Ensiesitys Suomessa: 13.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 02.08.2016

Rosewoodin poliisi alkaa selvittää Elliotin katoamista, mikä huolestuttaa naisia. Hanna haluaisi kertoa totuuden poliisille. Spencer haluaa selvittää tilannetta Marcon kanssa ja eroaa Calebista. Aria ei pysty vastaamaan myöntävästi Ezran kosintaan viimeaikaisten tapahtumien takia. Emily on huolestunut Jennan ja Saran yhteistyöstä. Alison saa tietää naisten ilmiantaneen hänet pelastaakseen Hannan. Radleyssa tapahtuu murha.

7.7 Häähumua (Original G'A'ngsters)

Ensiesitys Suomessa: 14.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 09.08.2016

Jason palaa kaupunkiin ja yrittää estää Alisonia luottamasta liikaa Maryyn. Noel Kahnin käytös huolestuttaa naisia, kun mies varastaa Tobylta tärkeän kansion. Naiset saavat tietää jotain uutta Marysta ja Jessica DiLaurentisista, mikä vie heidät Carol-tädin kellariin. He alkavat epäillä A.D.:n olevan Alisonin serkku. Ezra ja Aria aikovat karata naimisiin Italiassa, mutta yllättävä puhelinsoitto saa Ezran suunnitelmat muuttumaan.

7.8 Tohtorin vastaanotto (Exes and OMGs)

Ensiesitys Suomessa: 15.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 16.08.2016

Emily yrittää saada työn Rosewoodin lukion uimavalmentajana, mutta myös Paige hakee paikkaa. Alison palaa töihin ja tunnelma on kireä. Rouva Grunwald vierailee Hannan luona ja pelkää hänen olevan vaarassa. Naiset etsivät lääkäriä, joka auttoi Maryn vauvan maailmaan. Aria myöntää Ezralle poistaneensa Nicolen puhelun ja ostaa hänelle lentolipun Nicolen luokse. Hanna pettyy muihin ja päättää itse selvittää, onko Noel vihollinen.

7.9 Hannan salaisuus (The Wrath of Kahn)

Ensiesitys Suomessa: 18.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 23.08.2016

Hanna sooloilee todistaakseen Noelin syyllisyyden. Emily kääntyy Paigen puoleen hankalassa tilanteessa, mikä aiheuttaa ongelmia Sabrinan kanssa. Jason ja Aria liittoutuvat selvittääkseen Maryn menneisyyttä ja löytävät yhteyden Noelin isään. Ezra ilmoittaa Arialle, ettei Nicolea ole löytynyt. Spencer ja Emily tutkivat Kahnien mökkiä ja saavat tietää, että Noel oli mukana nukkekodissa.

7.10 Noelin piina (The DArkest Knight)

Ensiesitys Suomessa: 19.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 30.08.2016

Aria, Spencer, Emily, Alison, Mona ja Caleb liittoutuvat löytääkseen Hannan. Emily ja Paige lähentyvät. Alison paljastaa Emilylle olevansa raskaana. Spencer saa tietää, että Toby ja Yvonne aikovat muuttaa pois Rosewoodista. Aria saa tietää, että Nicole on löytynyt elossa ja kohdannut elämänsä rakkauden Ezran. Noel onnistuu pakenemaan ja johdattaa tytöt sokeainkouluun. Paikalle saapuu myös asetta kantava Jenna, mikä johtaa taisteluun. Mary Drake pelastaa Spencerin.

7.11 Loppupeli (Playtime)

Ensiesitys Suomessa: 20.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 18.04.2017

Onnettomuudesta on kulunut viikko ja Toby on huolissaan Yvonnesta, joka on edelleen koomassa. Hanna ja Caleb palaavat yhteen. Spencer etsii lisätietoa yhteydestään Mary Drakeen. Ezra kertoo Arialle, ettei ole vielä kertonut heistä Nicolelle. Mona auttaa Hannaa saamaan uransa muotialalla taas käyntiin julkkiksen avulla. Emily yritellä sovitella asioita Alisonin ja Paigen välillä, kun he kaikki ovat töissä Rosewoodin lukiossa. Naiset saavat A.D.:lta lautapelin ja Spencer pelaa ensimmäisenä.

7.12 Stalkkeri (These Boots Were Made for Stalking)

Ensiesitys Suomessa: 21.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 25.04.2017

Emily ottaa yhteen teini-ikäisen Addisonin kanssa, joka näyttää olevan uusi versio Alista. Spencer kysyy äidiltään suoraan perhesalaisuuksista. Aria uskoutuu Holdenille suhteestaan Ezraan. Spencer pyytää apua etsivä Fureylta. Jenna aiheuttaa ongelmia palatessaan Rosewoodiin.

7.13 Hannan pelivuoro (Hold Your Piece)

Ensiesitys Suomessa: 22.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 02.05.2017

Hanna uskoo Jennan olevan syypää ongelmiinsa urakehityksessä. Hän joutuu kertomaan Calebille nykyisestä tilanteesta. Aria ja Emily lyöttäytyvät yhteen selvittääkseen Sydneyltä lisätietoa Jennasta. Spencer lähentyy etsivä Fureyn kanssa. Arialla on vaikeuksia suhteessaan Ezraan. Hannan vuoro pelissä on vaikeampi, kuin hän olisi toivonut ja johtaa yllättäviin seurauksiin.

7.14 Suuria päätöksiä (Power Play)

Ensiesitys Suomessa: 25.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 09.05.2017

On Alin vuoro pelata, mikä pakottaa hänet kohtaamaan vaikean henkilökohtaisen päätöksen. Unohdettu trauma nousee esiin. Spencer keskustelee isänsä kanssa menneisyyden synneistä. Emily yrittää jatkaa työtään Rosewoodin lukiossa Alin ja Paigen kanssa. Aria jatkaa suhteensa kyseenalaistamista. Etsiessään Mary Drakea, Hanna ja Spencer törmäävät tuttuun kasvoon.

7.15 Sydämen ääni (In the Eye Abides the Heart)

Ensiesitys Suomessa: 26.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 23.05.2017

A.D. kiristää ja eräs työistä alkaa syöttää tietoja pimeälle puolelle suojellakseen läheisiään. Etsivä Furey epäilee, miten paljon tytöt tietävät. Aria yrittää tehdä uhkavaatimuksen Ezralle Nicolea koskien. Emily ei tiedä, miten tukea Alia. Spencer tekee kaikkensa tavatakseen Mary Draken ja kohtaa Wrenin. Hanna saa selville jotain yllättävää Lucasista. Uusi ihminen saa tietää salaisuudesta.

7.16 Muistiongelmia (The Glove That Rocks the Cradle)

Ensiesitys Suomessa: 27.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 30.05.2017

Etsivä Furey alkaa lähestyä totuutta. Tytöt liittoutuvat suojellakseen erästä omasta joukostaan. Hannan on yhä vaikea uskoa, että Lucasilla saattaa olla yhteys A.D.:hen. Emily yllättää Alin sydämellisellä teolla. Tytöt saavat lisätietoa, mistä peli on ehkä saanut ideansa.

7.17 Lahja Spencerille (Driving Miss Crazy)

Ensiesitys Suomessa: 28.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 06.06.2017

Emily liittoutuu vastentahtoisesti Monan kanssa tutkiakseen tilannetta. Ashley palaa Rosewoodiin tarkistamaan, että Hanna on kunnossa. Spencerin perhe yrittää toipua A.D.:n viimeisimmästä tempusta. Ezra huomaa Arian muuttaneen asennettaan ja pelkää menettävänsä hänet. Aria näkee kaamean painajaisen.

7.18 Uusi ääni kellossa (Choose or Lose)

Ensiesitys Suomessa: 29.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 13.06.2017

Rosewoodin poliisi kovistelee tyttöjä, mikä saa heidän läheisensä huolestumaan. Arian yhteistyö A.D.:n kanssa paljastuu yllättävälle henkilölle. A.D. antaa tytöille valinnan, jonka tarkoituksena on pilata heidän välinsä. Kaikki yrittävät löytää edes pienen palan onnea ennen kuin katastrofi käynnistyy. Toby palaa Rosewoodiin. Aria tekee karmivan löydön.

7.19 Hyvästit (Farewell My Lovely)

Ensiesitys Suomessa: 01.01.2018
Ensiesitys USA:ssa: 20.06.2017

Calebin tietojen perusteella tytöt alkavat epäillä tiettyä henkilöä A.D.:ksi. Spencer tapaa Maryn Lost Woods Resortissa ja palapelin kaksi viimeistä palaa löytyvät. Useamman henkilön kohtalosta paljastuu uutta tietoa, mutta pitävätkö ne paikkaansa?

7.20 Harjoitukset ('Til Death Do Us Part, part 1)

Ensiesitys Suomessa: 02.01.2018
Ensiesitys USA:ssa: 27.06.2017

On kulunut vuosi viime jakson tapahtumista. Ezra ja Aria valmistautuvat häihinsä, mutta Ezran katoaminen siirtää juhlia. Alisonin ja Emilyn perhe on täydentynyt kaksostytöillä. Spencer tapaa Maryn vankilassa, mutta joutuu hyökkäyksen kohteeksi.

7.21 Häähumua ('Til Death Do Us Part, part 2)

Ensiesitys Suomessa: 03.01.2018
Ensiesitys USA:ssa: 27.06.2017

Porukka lähtee etsimään kadonneita ja löytävät heidät bunkkerista. He tapaavat viimein A.D.:n. Lisää perheuutisia on luvassa. Sarja päättyy.

7.22 ERIKOISJAKSO (A-List Wrap Party)

Ensiesitys Suomessa: ei tietoa
Ensiesitys USA:ssa: 27.06.2017

Sarjan tähdet Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell ja Sasha Pieterse sekä tuottaja I. Marlene King kertovat nyt päättyneen Valehtelevat viettelijät -sarjan tarkkaan vaietuistasalaisuuksista. Erikoisjaksossa käydään läpi sarjan parhaita hetkiä ja tunnelmia kulisseista.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 3

CDON.com16.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 7

CDON.com29.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-5

CDON.com44.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-6

CDON.com89.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-7

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars t-paita

CDON.com19.70 €

Sara Shepard: Uskomaton

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Paha

CDON.com7.20 €

Sara Shepard: Tappava

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Haluttu

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Kieroutunut

CDON.com18.70 €

Sara Shepard: Polttava