1. kauden jaksot

1.1 Mihin Alison katosi? (Pilot)

Ensiesitys Suomessa: 14.05.2012
Ensiesitys USA:ssa: 08.06.2010

Rosewoodissa muistellaan Alisonin katoamisen vuosipäivää. Aria palaa kotiin Islannista ja huomaa, etteivät vanhat ystävät ole pitäneet yhteyttä. Aria ihastuu opettajaksi valmistuneeseen Ezraan, joka luulee häntä collegeopiskelijaksi. Mona ja Hanna näpistävät ostoskeskuksesta. Emily tapaa Alisonin taloon muuttavan perheen tyttären, Mayan. Spenceriä ärsyttää sisarensa Melissan onni. Alisonin ruumis löytyy ja hänelle pidetään hautajaiset. Aria, Hanna, Spencer ja Emily tajuavat saavansa kaikki viestejä mysteeriseltä A:lta.

1.2 Jennan salaisuus (The Jenna Thing)

Ensiesitys Suomessa: 21.05.2012
Ensiesitys USA:ssa: 15.06.2010

Sokean Jennan paluu Rosewoodiin saa tytöt puhumaan viime kesän ikävistä tapahtumista ja heidän yhteisestä synkästä salaisuudestaan. Emily ja Maya viettävät aikaa yhdessä. Tytöt kutsutaan etsivän haastatteluun. Hannan äiti viettää yön poliisin kanssa saadakseen tyttären näpistelyjutun katoamaan. Aria ja Ezra päätyvät sattumalta samaan elokuvaan. Spencer ja Wren suutelevat Melissan nähden.

1.3 Kuin surmaisi satakielen (To Kill a Mocking Girl)

Ensiesitys Suomessa: 28.05.2012
Ensiesitys USA:ssa: 22.06.2010

Tytöt yrittävät miettiä, miten kunnioittaisivat Alisonin muistoa. Aria törmää isänsä ex-rakastajaan Meredithiin ja sanoo tälle suorat sanat. Spencer käy puhumassa Wrenille, koska Melissa syyttää häntä kihlauksen purkautumisesta. Jennan veli Toby palaa kouluun. Ben ahdistelee Emilyä, mutta Toby tulee apuun. Hanna yrittää vietellä Seanin, mutta joutuu pettymään. Emily ja Maya suutelevat valokuvakopissa ja joku varastaa kuvat.

1.4 Varotoimet vähissä (Can You Hear Me Now?)

Ensiesitys Suomessa: 04.06.2012
Ensiesitys USA:ssa: 29.06.2010

Tytöt päättävät estää sähköpostit ja tekstiviestit tuntemattomilta lähettäjiltä estääkseen A:n viestit. Emily päätyy Tobyn labrapariksi. Aria pohtii vanhempiensa tilannetta. Hannan isä tulee yllättäen vierailulle. Spencerin kopioima essee päätyy kilpailuehdokkaaksi. Emily haluaa peitellä suhdettaan Mayaan. A jättää viestin Spencerin huoneeseen.

1.5 Totuus lyö vasten kasvoja (Reality Bites Me)

Ensiesitys Suomessa: 11.06.2012
Ensiesitys USA:ssa: 06.07.2010

Tytöt saavat videoviestin A:lta, minkä mukaan joku oli kaapissa kuvaamassa heidän tutkiessaan peiliin kirjoitettua viestiä. Tytöt eivät enää pidä estoja puhelimissaan, koska siitä tuntui olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. Arian vanhemmat riitelevät, koska Ella tietää nyt totuuden. Hanna joutuu kolarin takia työskentelemään Seanin äidin hammashoitolassa ja näkee siellä yllättäen Jennan. Spencer voittaa kilpailun varastetulla esseellään. Ezran ystävä Hardy varoittaa miestä seurustelusta oppilaansa kanssa. Spencer tapaa tenniskerholla työskentelevän Alexin. Hanna on mustasukkainen Seanista. Emily alkaa pitää Tobysta entistä enemmän.

1.6 Dramaattinen juhlailta (There's No Place Like Homecoming)

Ensiesitys Suomessa: 18.06.2012
Ensiesitys USA:ssa: 13.07.2010

Rosewoodin koulussa juhlitaan tanssiaisia. Hanna haluaa vakoilla Seania, joten hän liitty mukaan "Tosirakkaus odottaa" kokoontumiseen. Siellä hän tutustuu Lucasiin. Hanna yrittää varastaa Jennan tiedot psykiatrin toimistosta. Tytöt näkevät Tobylla tatuoinnin "901 Free At Last" ja säikähtävät sen merkitystä. Hanna odottaa saavansa tanssiaiskuningattaren kruunun. Spencer kutsuu juhliin Alexin, mutta joutuu jatkuvasti vahtimaan Tobyn kanssa olevaa Emilyä. A jättää uhkaavan viestin ja tytöt säntäävät pelastamaan ystävänsä.

1.7 Juhlien jälkipuintia (The Homecoming Hangover)

Ensiesitys Suomessa: 25.06.2012
Ensiesitys USA:ssa: 20.07.2010

Emily ei kerro totuutta poliiseille vaan haluaa nähdä Tobyn kansion ensin. Spencer haluaa toisen mahdollisuuden Alexin kanssa. Arian vanhemmat välttelevät toisiaan. Sean lähettää Arialle kukkia. Jenna vierailee yllättäen Emilyn luona ja haluaa kansion itselleen. Lucas ottaa kuvia vuosikirjaan Hannasta ja ärsyyntyneestä Seanista. Ezraa ei näy koulussa, mikä ihmetyttää Ariaa.

1.8 Ikuisesti muistoissa (Please, Do Talk About Me When I'm Gone)

Ensiesitys Suomessa: 02.07.2012
Ensiesitys USA:ssa: 27.07.2010

Kaupungin lahjoittama puistonpenkki Alisonin muistoksi on valmis ja tytöt järjestävät muistojuhlan. Alisonin veli Jason tulee kaupunkiin. Jenna haluaa puhua juhlassa, mikä huolestuttaa tyttöjä. Hannan äidillä on rahaongelmia. Emily pyytää Mayaa treffeille. Emilyn isä palaa kotiin Afganistanista. Sean ehdottaa Hannalle tuplatreffejä Arian ja Noelin kanssa. Toby on edelleen kadoksissa.

1.9 Myrskyn silmässä (The Perfect Storm)

Ensiesitys Suomessa: 09.07.2012
Ensiesitys USA:ssa: 03.08.2010

Oppilaat valmistautuvat tasokokeisiin. Rosewoodissa nousee myrsky ja kaikki jäävät jumiin koululle. Poliisi tutkii Alisonin muistopaikan tuhoa. Emily etääntyy muista ja löytää vanhan kirjeen. Spencer esittelee Alexin äidilleen ja ihmettelee hänen suhtautumistaan. Aria lähentyy Noelin kanssa. Arian isä Byron kertoo ongelmistaan Hannan äidille Ashleylle. Hannaa ärsyttää, kun Mona pilkkaa jatkuvasti Lucasia.

1.10 Pidä ystävät lähellä (Keep Your Friends Close)

Ensiesitys Suomessa: 16.07.2012
Ensiesitys USA:ssa: 10.08.2010

Mona juhlii synttäreitään, mutta viesti A:lta saa hänet hylkäämään Hannan. FBI tulee koululle ja näyttää tytöille videon Alisonin katoamispäivältä. Aria lukee Ezran kirjoittaman runon. Spencer paljastaa tytöille seurustelleensa Ianin kanssa. Poliisi löytää todisteita Tobya vastaan. Aria ja Ella sopivat välinsä. Emilyn isä palaa kotiin ja hänen äitinsä saa postissa suutelukuvat. Toby kertoo Emilylle totuuden omasta osuudestaan Alisonin katoamispäivänä. Hanna vakoilee A:ta.

1.11 Mitä synttäreillä sattui? (Moments Later)

Ensiesitys Suomessa: 23.07.2012
Ensiesitys USA:ssa: 03.01.2011

Hanna herää sairaalassa ja haluaa heti päästä kertomaan tytöille näkemästään. Aria välttelee Noelia ja pohtii suhdettaan Ezraan. Spencer yllättyy, kun Melissa ja Ian karkaavat naimisiin. Mona ja Hanna sopivat välinsä. Emily tulee ulos kaapista vanhemmilleen. Lucas pettyy, kun Hanna haluaa olla vain hänen ystävänsä.

1.12 Suolaa haavoille (Salt Meets Wound)

Ensiesitys Suomessa: 30.07.2012
Ensiesitys USA:ssa: 03.01.2011

Hanna pääsee kotiin sairaalasta ja löytää äitinsä rahakätkön. Emily yrittää parantaa perheensä välejä ja kutsuu Mayan illalliselle. Aria yrittää vakuuttaa Ezralle, että kukaan ei uhkaa heitä. Mona haluaa järjestää yllätysjuhlat Hannalle. Alex hylkää mahdollisuuden päästä Ruotsiin tenniskurssille, mikä ihmetyttää kunnianhimoista Spenceriä. Toby pääsee kotiarestiin. Lucas ottaa yhteen Seanin kanssa.

1.13 Kuka onkaan puolellasi? (Know Your Frenemies)

Ensiesitys Suomessa: 06.08.2012
Ensiesitys USA:ssa: 17.01.2011

A antaa Hannalle tehtäviä ja lupaa antaa varastetut rahat takaisin. Noel kiristää jälleen Ezraa. Spencer saa varmistuksen, että Alison oli Ianin kanssa katoamistaan edeltävänä viikonloppuna. Emilyn äiti Pam ei pysty hyväksymään Mayaa. A lähettää tytöille loppuosan videosta Alisonin katoamispäivältä.

1.14 Varo, mitä toivot (Careful What U Wish 4)

Ensiesitys Suomessa: 13.08.2012
Ensiesitys USA:ssa: 24.01.2011

Tytöt haluavat viedä videon poliisille, mutta Spencerin läppäri katoaa. Arian entinen lapsenvahti Simone tulee kaupunkiin ja menee treffeille Ezran kanssa. Emily ei saa yhteyttä Mayaan, joten hän pyytää apua eston kiertämiseen. Koululla järjestetään tanssimaraton, jossa kerätään rahaa luokkaretkeen. A lupaa Hannalle rahaa jokaisesta tanssista Lucasin kanssa.

1.15 Kun yksi valhe ei riitä (If At First You Don't Succeed, Lie, Lie Again)

Ensiesitys Suomessa: 20.08.2012
Ensiesitys USA:ssa: 31.01.2011

Aria epäilee, että Jason otti kuvan Alisonista tämän katoamispäivänä. Hannan äiti joutuu vaikeuksiin ottamiensa rahojen takia. Emily palaa uimajoukkueeseen ja rikkoo ennätyksiään, mikä saa joukkueen kapteenin Paigen kateelliseksi. A haluaa Hannan paljastavan Ellalle, että Aria tapailee Ezraa. Spencer jäljittää rannekorujen tekijän.

1.16 Ollaan kavereita (Je Suis une Amie)

Ensiesitys Suomessa: 27.08.2012
Ensiesitys USA:ssa: 07.02.2012

Aria ihmettelee vanhempiensa salailua. Caleb haluaa Hannalta vastapalveluksen. Spencer haluaa tietoja Tobylta, joten hän pestautuu tuutoriksi. Emily ja Paige sopivat välinsä. Spencer yrittää varoittaa Melissaa Ianista. Aria saa tietää Hannan teosta.

1.17 Maailma muuttuu (The New Normal)

Ensiesitys Suomessa: 03.12.2012
Ensiesitys USA:ssa: 14.02.2011

Tytöt eivät osaa tulkita Tobyn viestiä. Paigen isä tulee raivoamaan koululle. Emilyn äiti puolustaa tytärtään. Byron on mustasukkainen, kun Ella ylistää Ezraa. Hanna ja Caleb tekevät yhdessä salapoliisityötä Ashleyn hyväksi. Toby vapautetaan syytteistä.

1.18 Pahuuden siemen (The Badass Seed)

Ensiesitys Suomessa: 10.12.2012
Ensiesitys USA:ssa: 21.02.2011

Spencer ja Hanna pääsevät mukaan koulunäytelmään ja Aria vaatii päästä avustajaksi. Spencer pyytää Tobylta apua selvittääkseen, miten Jenna ja Ian tuntevat toisensa. Hanna alkaa ihastua Calebiin. Tytöt muistelevat iltaa, jolloin Alison vei heidät opiskelijabileisiin väärennetyillä henkkareilla. Tytöt löytävät uuden todisteen, mutta se kääntyy heitä itseään vastaan.

1.19 Kiinnostaa, epäilyttää, kiinnostaa (A Person of Interest)

Ensiesitys Suomessa: 17.12.2012
Ensiesitys USA:ssa: 28.02.2011

Poliisi kuulustele tyttöjä, jotka kertovat epäilyistään Iania kohtaan. Emily ja Paige tapaavat salaa. Toby ja Spencer löytävät huoneen 214. Ashley saa tietää Calebin asuneen heidän kellarissaan. Jenna kirjoittaa todentuntuisen tarinan elämästään ja antaa sen Ezran arvioitavaksi. Aria haluaa kertoa Ezralle totuuden Jennan onnettomuudesta.

1.20 Pöllön katse (Someone to Watch Over Me)

Ensiesitys Suomessa: 24.12.2012
Ensiesitys USA:ssa: 07.03.2011

Poliisi tutkii Hastingsien talon säikkäyttääkseen Spencerin. Aria lähettää vahingossa Ezralle tarkoitetun viestin äidilleen. Emily on mustasukkainen, kun Sean kiinnostuu Paigesta. Aria ja Emily kuulevat Calebin puhuvan jotain epäilyttävää. Hanna purkaa pettymystään Jennaan.

1.21 Haluttu avain (Monsters in the End)

Ensiesitys Suomessa: 31.12.2012
Ensiesitys USA:ssa: 14.03.2011

Caleb kertoo Hannalle, mitä Jenna halusi hänen etsivän. Spencerin perhe haluaa hänen käyttäytyvän mahdollisimman normaalisti ja pysymään poissa Tobyn luota. Aria näkee vahingossa Ezrasta epäilyttävän kuvan. Melissan ja Ianin alibi alkaa murentua. Emily yrittää auttaa Paigea ja tapaa samalla mukavan Samaran. Tytöt keksivät uuden motiivin Alisonin murhalle.

1.22 Kenelle kellot soivat? (For Whom The Bell Tolls)

Ensiesitys Suomessa: 07.01.2013
Ensiesitys USA:ssa: 21.03.2011

Tytöt kauhistuvat uusinta löytöään ja päättävät kertoa siitä myös Jennalle. Emilyn isä haluaa perheen muuttavan Teksasiin. Ezra saa uuden työpaikan. Hanna ikävöi Calebia. Melissa ja Spencer joutuvat onnettomuuteen. Tytöt keksivät juonen saadakseen vedenpitävät todisteet. Mutta vetääkö A pidemmän korren?

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 3

CDON.com16.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 7

CDON.com29.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-5

CDON.com44.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-6

CDON.com89.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-7

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars t-paita

CDON.com19.70 €

Sara Shepard: Uskomaton

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Paha

CDON.com7.20 €

Sara Shepard: Tappava

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Haluttu

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Kieroutunut

CDON.com18.70 €

Sara Shepard: Polttava