Henkilöt

Alison DiLaurentis
Aria Montgomery
Ashley Marin
Byron Montgomery
Caleb Rivers
Ella Montgomery
Emily Fields
Ezra Fitz
Hanna Marin
Jenna Marshall
Melissa Hastings
Mona Vanderwall
Spencer Hastings
Toby Cavanaugh

Alison DiLaurentis

Alison DiLaurentis oli Arian, Hannan, Emilyn ja Spencerin paras ystävä ja porukan johtaja. Hän katosi tyttöjen illan jälkeen 1. syyskuuta vuosi ennen sarjan alkua. Alison oli Rosewoodin kuningatar, kaunis ja viekas tyttö, joka tuntui tietävän kaikkien salaisuudet. Alison päätti, ketkä olivat suosittuja ja ketkä eivät. Hän kiusasi mm. Monaa ja Lucasia eikä tullut toimeen Jennan kanssa. Alisonilla oli useita poikaystäviä. Alisonilla on isoveli Jason.

Aria Montgomery

Aria Montgomeryn perheeseen kuuluvat äiti Ella, isä Byron ja pikkuveli Mike. Ennen sarjan alkua Aria vietti isänsä töiden takia vuoden Islannissa. Aria on taiteellinen tyttö, joka ihastuu opettajaansa Ezraan 1. kaudella. Hän tietää isänsä pettäneen äitiään, mutta pitää salaisuuden kunnes A paljastaa sen.

Ashley Marin

Ashley Marin on Hannan äiti ja eronnut tämän isästä Tomista. Ashley työskentelee pankissa ja tekee kaikkensa pitääkseen perheen taloudellisesti pystyssä. Hän sortuu jopa rikokseen lainatessaan rahaa rikkaan naisen tallelokerosta, mikä saa myös Hannan vaikeuksiin A:n kanssa. Ashley seurustelee hetken poliisi Darren Wildenin kanssa Hannan näpistyksen takia. Ashley auttaa Byronia, kun tämä jää yksin lasten kanssa.

Byron Montgomery

Byron Montgomery on Arian ja Miken isä ja naimisissa Ellan kanssa. Aria ja Alison näkevät sattumalta, kun Byron suutelee opiskelija Meredithiä. Aria pitää salaisuuden, mutta Ella saa myöhemmin tietää salasuhteesta. Byronin työn perässä koko perhe muutti vuodeksi Islantiin ja palaa sieltä sarjan alussa. Byron on opettaja Hollis Collegessa.

Caleb Rivers

Caleb Rivers käy samaa koulua Arian, Hannan, Spencerin ja Emilyn kanssa. Hän on elänyt vaikean lapsuuden ja kiertänyt sijaiskodista toiseen. Emily pyytää Calebin apua, kun hän ei saa yhteyttä leirillä olevaan Mayaan. Caleb osaa hyvin teknisiä juttuja, kuten hakkerointia. Hän työskentelee aluksi Jennan laskuun, mutta ihastuu Hannaan ja alkaa auttaa tyttöjä. Caleb saa myös tietää A:sta.

Ella Montgomery

Ella Montgomery on Arian ja Miken äiti ja Byronin vaimo. Hän on työskennellyt taidegalleriassa ja Rosewoodin lukiossa englannin opettajana. Ella haluaa lastensa kasvavan itsenäisiksi ja omanlaisiksi persoonikseen, mutta harmistuu välillä heidän käyttäydyttyään liian vapaasti. Ella ei sarjan alussa tiedä miehensä pettäneen häntä, mutta asia paljastuu 1. kaudella. Ella muuttaa pois, mutta palaa myöhemmin saadakseen perheen jälleen kokoon. Ella on hyvä ystävä Ashleyn ja Pamin kanssa.

Emily Fields

Emily Fieldsin perheeseen kuuluvat isä Wayne ja äiti Pam. Emily on uintijoukkueen tähti. Hän pitää tytöistä ja ihastuukin sarjan alussa Mayaan. Emily ei kuitenkaan halua kaikkien tietävän salaisuuttaan. Emily ystävystyy myös Tobyn kanssa, vaikka kaikki muut haluavat vältellä häntä.

Ezra Fitz

Ezra Fitz on tyttöjen äidinkielen opettaja Rosewoodin lukiossa. Hän on vastavalmistunut ja tapaa Arian baarissa luullen häntä college-opiskelijaksi. He aloittavat vaikean suhteen salassa kaikilta, paitsi A:lta.

Hanna Marin

Hanna Marinin perheeseen kuuluu vain äiti Ashley, sillä hänen isällään Tomilla on uusi perhe. Hanna oli ennen ylipainoinen, mutta nousi Alisonin katoamisen jälkeen koulun kuningattareksi. Hänen paras ystävänsä on Mona, joka on myös kokenut muodonmuutoksen. Hanna jää kiinni näpistämisestä ja poikaystävänsä Seanin auton romuttamisesta, mikä huolestuttaa hänen vanhempiaan.

Jenna Marshall

Jenna Marshall oli Alisonin arkkivihollinen. Hän sokeutuu vahingossa tyttöjen keksimän pilan takia, mutta tytöt pakenevat paikalta. Jenna on jonkin aikaa sokeiden koulussa, mutta palaa Rosewoodiin Alisonin ruumiin löydyttyä. Jennalla on velipuoli Toby. Heidän vanhempansa ovat usein poissa kotoa. Jenna harrastaa huilunsoittoa ja keramiikkaa. Juonikas Jenna käyttää ihmisiä hyväkseen ja hylkää heidät helposti. Hän osaa myös esittää hyvin viatonta.

Melissa Hastings

Melissa Hastings on Spencerin isosisko. He kilpailevat paljon keskenään ja Melissa tuntuu tekevän kaiken täydellisemmin. Kostoksi Spencer on varastanut häneltä useamman poikaystävän. Melissa opiskelee liiketaloutta Whartonissa ja asuu Philadelphiassa, mutta käy myös usein kotona. Sarjan alussa hän on kihloissa Wrenin kanssa ja seurustelee myöhemmin Ianin kanssa. Melissa kävi yhtä aikaa koulua Jasonin, Garrettin ja Ianin kanssa.

Mona Vanderwall

Mona Vanderwall on Hannan paras ystävä. Alisonilla oli tapana kiusata Monaa ja vältellä häntä. Alisonin kadottua Hanna ja Mona päättivät muuttaa elämänsä paremmiksi ja heistä tulikin koulun uudet kuningattaret. Mona vaikuttaa usein pinnalliselta, mutta Hannan ystävyys on hänelle tärkeää.

Spencer Hastings

Spencer Hastingsin perheeseen kuuluvat isä Peter, äiti Veronica ja isosisko Melissa. Spencerin perhe on rikas ja häntä kannustetaan jatkuvasti hyviin suorituksiin koulussa. Spencer on myös urheilullinen ja pelaa aina tosissaan voitto mielessä. Hän kilpailee usein sisarensa kanssa ja on tuhonnut muutaman Melissan rakkaussuhteen.

Toby Cavanaugh

Toby Cavanaugh on Jennan velipuoli. Kun Alison oli vielä elossa, hän väitti muille tytöille Tobyn tirkistelleen heitä. Muut ovat edelleen epäluuloisia, mutta Emily ystävystyy Tobyn kanssa pikku hiljaa. Myöhemmin myös Spencer alkaa luottaa häneen ja tytöt saavat hänestä liittolaisen. Toby pysyttelee paljon omissa oloissaan ja haluaisi muuttaa pois kotoa. Hän joutuu tukemaan sokeaa siskoaan vastentahtoisesti.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 3

CDON.com16.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 5

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 6

CDON.com34.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 7

CDON.com29.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-5

CDON.com44.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-6

CDON.com89.95 €

Pretty Little Liars

Kausi 1-7

CDON.com9.95 €

Pretty Little Liars t-paita

CDON.com19.70 €

Sara Shepard: Uskomaton

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Paha

CDON.com7.20 €

Sara Shepard: Tappava

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Haluttu

CDON.com19.60 €

Sara Shepard: Kieroutunut

CDON.com18.70 €

Sara Shepard: Polttava