Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Vaihdokkaat > Näyttelijät

Vaihdokkaat - Näyttelijät

Constance Marie "Regina Vasquez" IMDB

Constance Marie Lopez syntyi 9. syyskuuta 1965 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on kihloissa Kent Katichin kanssa ja heillä on tytär Luna (s. 2009). Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Santa Barbara ja George Lopez. Contance on näytellyt mm. elokuvissa Sweet Surrender, Puff, Puff, Pass, The Last Marshal ja Siirtolaiset. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Aikavaras, Ally McBeal, C.S.I. ja Arki vaivaa (American Family).

D.W. Moffett "John Kennish" IMDB

Donald Warren Moffett syntyi 26. lokakuuta 1954 Highland Parkissa, Illinoisissa. Hän on naimisissa Kristal Rogersin kanssa ja heillä on kaksi lasta. D.W. on näytellyt mm. elokuvissa The Sitter, Skateland, The Smell of Success, bgFATLdy, Kolmetoista, Traffic ja Rankka päivä. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Happily Divorced, Aina vaarassa, Ratkaisija, Unelmien kentät (Friday Night Lights), Paljastavat valheet, Greyn anatomia, Aavekuiskaaja, Num3rot ja Perhesiteet.

Gilles Marini "Angelo Sorrento" IMDB

Gilles Marini syntyi 26. tammikuuta, 1976 Grassessa, Ranskassa. Hän on naimisissa Carolen kanssa ja heillä on kaksi lasta. Gilles näytteli vakituisesti tv-sarjassa Perhesiteet (Brothers & Sisters). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Sex and the City: Sinkkuelämää ja Stand Up sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tyhjätaskut, Moderni perhe, Kallista kipua, Castle, Muodon vuoksi, Dirty Sexy Money, Kauniit ja rohkeat, Ruma Betty ja Criminal Minds.

Katie Leclerc "Daphne Vasquez" IMDB

Katie Leclerc syntyi 6. marraskuuta 1986 San Antoniossa, Teksasissa. Hän on kihloissa Brian Habecostin kanssa. Katie sairastaa Menieren tautia ja on sen vuoksi huonokuuloinen. Hän on näytelly mm. elokuvissa The Confession ja Flying By sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Veronica Mars, Rillit huurussa ja Muotitalo.

Lea Thompson "Kathryn Kennish" IMDB

Lea Katherine Thompson syntyi 31. toukokuuta 1961 Rochesterissa, Minnesotassa. Hän on naimisissa Howard Deutchin kanssa ja heillä on tyttäret Madelyn (s. 1991) ja Zoey (s. 1994). Lea tunnetaan parhaiten Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta ja tv-sarjasta Caroline. Hän on näytellyt mm. elokuvissa J. Edgar, The Trouble with the Truth, Splinterheads, Out of Omaha ja Ville Vallaton. Lea on vieraillut mm. tv-sarjoissa C.S.I., Kampus Greek, For the People ja Ed.

Lucas Grabeel "Toby Kennish" IMDB

Lucas Stephen Grabeel syntyi 23. marraskuuta 1984 Springfieldissä, Missourissa. Hän on taitava muusikko, laulaja ja tanssija. Lucas tunnetaan parhaiten High School Musical -elokuvista. Hän on näytellyt myös elokuvissa Milk, Lock and Roll Forever, Alice Upside Down ja College Road Trip sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Veronica Mars, C.S.I. ja Smallville.

Sean Berdy "Emmett Bledsoe" IMDB

Sean Lance Berdy syntyi 3. kesäkuuta 1993 Boca Ratonissa, Floridassa. Hän on syntyjään kuuro. Sean on näytellyt mm. elokuvissa The Deaf Family, The Legend of the Mountain Man ja Bondage.

Vanessa Marano "Bay Kennish" IMDB

Vanessa Marano syntyi 30. lokakuuta 1992 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Gilmoren tytöt, The Comeback, Dexter, Ilman johtolankaa, Luota minuun, Tunteita ja tuoksuja, Samaa sukua, Näkijä, Aavekuiskaaja ja Mullan alla.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut