Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Vaihdokkaat > Henkilöt

Vaihdokkaat - Henkilöt

Angelo Sorrento

Angelo Sorrento on Bayn biologinen isä. Hän seurusteli Reginan kanssa tyttöjen syntymän aikoihin. Daphne ei kuitenkaan muistuttanut Angeloa mitenkään ja hän epäili Reginan pettäneen häntä. Angelo päätti jättää perheensä, mitä Reginan ja Daphnen on vaikea antaa anteeksi. Angelo kuitenkin palaa heidän elämäänsä 1. kaudella, kun hän lukee lehdestä tyttöjen vaihtumisesta.

Bay Kennish

Bay Kennish on kasvanut Kathrynin ja Johnin tyttärenä, mutta hänen biologinen äitinsä on Regina. Bay on taiteellinen ja tekee mm. katutaidetta salaa. Bay on aina tuntenut olevansa ulkopuolinen ja haluaa nyt tutustua taustoihinsa ja etsiä isänsä.

Daphne Vasquez

Daphne Vasquez on kasvanut Reginan luona, mutta on Kathrynin ja Johnin biologinen tytär. Hänellä on myös veli Toby. 3-vuotiaana sairastetun aivokalvontulehduksen jälkeen Daphne kuuroutui. Hän on kiltti ja tunnollinen, mutta suuttuessaan osaa myös elää vaarallisesti. Daphnen paras ystävä on Emmett, joka on myös kuuro.

Emmett Bledsoe

Emmett Bledsoe on Melodyn ja Cameronin poika. Hän on Daphnen paras ystävä ja he käyvät samaa koulua, Carltonia. Heidän äitinsä ovat myös ystäviä keskenään. Emmettin koko perhe on kuuro, joten hän suhtautuu välillä kuuleviin vihamielisesti. Emmett harrastaa valokuvausta ja rumpujensoittoa. Hän kiinnostuu 1. kaudella taiteellisesta Baystä ja he alkavat seurustella. Daphne on aluksi mustasukkainen, mutta antaa periksi. Emmettin vanhemmat ovat eronneet ja heidän riitansa on vaikuttaneet hänen kovasti.

John Kennish

John Kennish on Tobyn ja Bayn isä sekä Daphnen biologinen isä. Hän on naimisissa Kathrynin kanssa. John on entinen baseball-tähti ja omistaa nyt ketjun autopesuloita. Hän käyttää urheilutermejä kaikissa tilanteissa ja rakastaa lastensa valmentamista. John haluaa pitää kaikki langat käsissään. Hän voi vaikuttaa ankaralta, mutta on myös valmis antamaan ihmisille toisen mahdollisuuden.

Kathryn Kennish

Kathryn Kennish on Bayn ja Tobyn äiti sekä Daphnen biologinen äiti. Hän on naimisissa Johnin kanssa. Kathryn ei ole työelämässä vaan hoitanut lapsia kotona ja nyt pyörittää huushollia. 1. kaudella hän alkaa kirjoittaa kirjaa vauvojen vaihtumisesta. Kathryn on hyvin huolehtivainen, mutta välillä jopa liian kiltti äiti. Hän antaa Johnin usein tehdä päätökset puolestaan.

Regina Vasquez

Regina Vasquez on kasvannut Daphnen, mutta hän on Bayn biologinen äiti. Regina on entinen alkoholisti, mutta ollut selvänä jo vuosia. Angelo jätti Reginan yksin hoitamaan Daphnea, kun tämä oli 3-vuotias. Reginan luona asuu myös hänen äitinsä Adrianna. Regina työskentelee kampaajana, mutta on nuorempana ollut myös lahjakas taiteilija.

Toby Kennish

Toby Kennish on Kathrynin ja Johnin poika ja Daphnen biologinen isoveli. Toby rakastaa musiikkia ja laulaa sekä soittaa kitaraa bändissä Guitar Face. Hänen paras ystävänsä on Wilke. Tobylla on peliongelma, joten vanhemmat kieltävät häneltä uhkapelaamisen. 1. kaudella Toby alkaa seurustella Simonen kanssa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

Viralliset sivut