Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > V > Näyttelijät

V - Näyttelijät

Elizabeth Mitchell "Erica Evans" IMDB

Elizabeth Mitchell syntyi 27. maaliskuuta 1970 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Chris Soldevillan kanssa ja heillä on poika Christopher (s. 2005). Elizabeth on näytellyt mm. elokuvissa Running Scared, Nurse Betty, Frequency ja Gia sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Lost, House, Everwood, C.S.I., Teho-osasto (ER) ja Suhteellista (Significant Others).

Joel Gretsch "Isä Jack Landry" IMDB

Joel Gretsch syntyi 20.12.1963 St. Cloudissa, Minnesotassa. Hän on naimisissa Melanie Shatnerin kanssa. Hänellä on tytär, Willow. Joelin ensimmäinen läpimurtorooli oli elokuvassa Bagger Vance -viheriön legenda (The Legend of Bagger Vance). Joel näytteli yhtä pääosaa scifi-sarjassa V. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Kate's Addiction ja Minority Report sekä vieraillut tv-sarjoissa CSI New York, CSI Miami, Taken, Frendit (Friends) ja Melrose Place.

Laura Vandervoot "Lisa" IMDB

Kanadalainen näyttelijä, joka tunnetaan V sarjan lisäksi myös mm. Smallvillestä. Näyttelijän ammatin sivussa hän harrastaa paljon urheilua, esimerkiksi tennistä, koripalloa, voimistelua ja karatea josta hänellä on musta vyö. Laura on valittu Maxim lehden 100 kuumimman naisen joukkoon.

Logan Huffman "Tyler Evans" IMDB

Logan tunnetaan lähinnä V sarjasta, mutta löytyy hänen ansioluettelostaan myös kolme elokuvaa, joista hänellä on sivuroolit. Hän on yksi kolmesta sisaruksesta, syntynyt joulukuussa 1989 indianapoliksessa, josta hän muutti 17 vuotiaana New Yorkiin toteuttaakseen unelmiaan.

Morena Baccarin "Anna" IMDB

Morena Baccarin syntyi 2. kesäkuuta 1979 Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Sieltä hän muutti 7 vuotiaana isän työn perässä New Yorkiin, jossa hän on opiskellut mm. taiteita ja näyttelemistä. Nuorena ollessaan paikallisessa High Schoolissa, hän ja Claire Danes olivat luokka kavereita. Hänet tunnetaan parhaiten vierailijoiden johtajana sarjassa V (2009), mutta tämän lisäksi hän on vieraillut mm. sarjoissa Tähtiportti, Näkijä ja Num3rot. Tämän lisäksi hänellä on ollut pienempiä rooleja useissa elokuvissa.

Morris Chestnut "Ryan Nichols" IMDB

Morris syntyi tammikuussa 1969 Kaliforniassa. Hänen ensimmäisiä tunnettuja elokuviaan on 1991 valmistunut Boyz n the Hood - Kulman kundit, jossa hän esitti Ice Cuben näyttelemän hahmon veljeä. Tämän jälkeen hänet on nähty mm. Steven Seagalin kanssa elokuvassa Kaappaus Raiteilla.

Scott Wolf "Chad Decker" IMDB

Syntynyt kesäkuussa 1968 Bostonissa. Seurusteli ja kihlautui Alyssa Milanon kanssa, mutta suhde katkesi lyhyeen. Nykyisen vaimonsa Kelley Limpin kanssa heillä on 2009 syntynyt poika Jackson Kayse. Ennen V -sarjaa Scott on näytellyt useissa TV sarjoissa (mm. Everwood, CSI NY, Viiden juttu), sekä muutamissa elokuvissa, joista mainittakoon esim. päärooli videopeliin perustuvassa elokuvassa Double Dragon (1994)

V - Kausi 1
CDON.com
Discshop.fi
19.95 €
V - Kausi 2
CDON.com
Discshop.fi
39.95 €