Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > V > Henkilöt

V - Henkilöt

Anna

Anna on vierailijoiden ihastuttava johtaja ja avaruudesta tulleen lajin kuningatar, jolla on tavoite hallita maapalloa ja pyyhkäistä ihmiskunta olemattomiin. Siihen hänellä on pitkänlinjan suunnitelma, jossa aluksi saadaan ihmisten luottamus koko maailman osalta ja samalla tuhottua viideskolonna -nimellä kulkeva vastarinta. Hän käyttää säälimättä hyväkseen lajin tunteettomuutta ja lähipiiriin kuuluvia niin ihmisiä, kuin myös lajitovereitaan.

Chad Decker

Uraa uutisankkurina isänsä yhtiössä aloitteleva Chad saa elämänsä tilaisuuden vierailijoiden ilmaantuessa maapallolle. Anna näkee hänessä mahdollisuuden suunnitelmaansa ja näin Chad pääsee vierailijoiden lähipiiriin ja tekemään koko maailman tavoittavat uutiset yksinoikeudella suoraan alukselta käsin. Samalla utelias uutismies yrittää udella tietoja viidennestä kolonnasta, joita hän käyttää hyväkseen saadakseen lisää uutisia Annalta.

Erica Evans

FBI:n agentti, joka epäilee alusta alkaen vierailijoiden tarkoitusperiä. Tutustuu viidennenkolonnan toimintaan tutkiessaan saamaansa vihjettä, jonka jälkeen alkaa itse koota porukkaa kasaan taistelussa vierailijoita vastaan. Yrittää samalla työskennellä myös FBI:ssä, käyttääkseen heidän tietojaan avukseen, sekä suojella poikaansa Tyleria.

Isä Jack Landry

Entinen kenttäpastori, jolla on siis myös taistelukokemusta kirkon työn lisäksi, alkaa paheksua vierailijoiden tekemiä ihmeitä ja jumalaan vertaamista. Joutuu myöskin miettimään omaa uskoaan ja alkaa avustamaan Ericaa vierailijoiden vastaisessa taistelussa yhtenä viidennenkolonnan jäsenenä. Haluaa aina luottaa ihmisiin ja kohdella kaikki hyvin ja tasapuolisesti.

Lisa

Lisa on vierailijoiden johtajan Annan tytär, jonka tehtävänä on saada houkuteltua Tyler Evans mukaan alukselle. Tylerin myötä Lisalle alkaa kehittyä myös ihmismäisiä tunteita, eikä hän ole enää ollenkaan varma, haluaako hän koko ihmiskunnan tuhoa ja onko hänen äitinsä sittenkään aina oikeassa.

Ryan Nichols

Ryan on useita vuosia maassa piilotellut vierailija, joka on oppinut ihmistunteita ja päättänyt elää mahdollisimman paljon ihmismäistä elämää yhdessä tyttöystävänsä Valerien kanssa. Ongelmia tuottaa Valerien tietämättömyys hänen todellisesta hahmostaan, sekä eri lajien välinen raskaus. Suunnitelmiin tulee kuitenkin muutos vierailijoiden ilmestyttyä ja hänen jouduttua mukaan viidennenkolonnan vastarinnan toteutukseen.

Tyler Evans

Tyler on Erica Evansin teini-ikäinen poika, joka ihastuu vierailija Lisaan ja innostuu muutenkin vierailijoista vasten äitinsä tahtoa. Hän pääsee vierailijoiden alukseen lähipiirissä, mutta joutuu tietämättään Annan vaarallisten suunnitelmien pelinappulaksi.

V - Kausi 1
CDON.com

CDON.com   19.95 €
V - Kausi 2
CDON.com

CDON.com   17.95 €