Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Under the Dome > Jaksot > 2. kausi

Under the Dome - 2. kauden jaksot

2.0 KERTAUSJAKSO Tapahtunut aiemmin (Inside Chester's Mill)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.01.2015
 • Ensiesitys USA:ssa: 23.06.2014

Jaksossa kerrataan 1. kauden tapahtumat ja ennakoidaan 2. kautta.

2.1 Päitä putoaa (Heads Will Roll)

 • Ensiesitys Suomessa: 10.09.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 30.06.2014

Barbieta syytetään edelleen rikoksista ja hänen kohtalonsa on todellisen syypään Big Jimin ja Juniorin käsissä. Kuvusta kuuluu outo ääni, joka saa Lindan pysäyttämään tuomion täytäntöön panon. Kuvusta on tullut magneettinen ja ihmiset pyörtyvät. Julia tapaa Sam Verdreauxin, Juniorin sedän pelastaessaan tyttöä hukkumiselta. Koulun tiedeopettaja Rebecca Pine kertoo teorioistaan Barbielle. Big Jim nimittää Philin uudeksi seriffiksi.

2.2 Tuholaisia (Infestation)

 • Ensiesitys Suomessa: 17.09.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 07.07.2014

Kuvun armosta pelastunut Big Jim muuttaa asennetaan ja päättää auttaa kaupunkilaisia. Kaupungin pellot ovat täynnä toukkia ja Rebecca ehdottaa niiden suihkuttamista hyönteismyrkyllä. Lentokone on vähällä pudota, mutta Big Jim pelastaa päivän ja kasvattaa jälleen arvostustaan. Julian pelastamaa tyttöä epäillään murhasta. Myös Jim ja Junior epäilevät toisiaan.

2.3 Force majeure (Force Majeure)

 • Ensiesitys Suomessa: 24.09.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 14.07.2014

Rebecca ja Big Jim aikovat suorittaa väestönlaskentaa kaupungissa päättäen, ketkä saavat elää. Ihmiset jäävät jumiin sisätiloihin, kun kaupunkiin laskeutuu vereltä näyttävä happosade. Joe, Norrie ja tuntematon tyttö löytävät koululta nettiyhteyden, joka kuitenkin katkeaa nopeasti. Junior saa viestin äidiltään, joka käskee luottamaan vain Lyleen. Väestön määrää pitää saada vähennettyä, mikä raivostuttaa Juliaa.

2.4 Paljastus (Revelation)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.10.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 21.07.2014

Rebecca jatkaa suunnitelmaansa vähentää ihmisten määrää Big Jimin tuella. Hän ottaa kuolleesta siasta verta luodakseen laboratoriossa viruksen. Julia ja Sam löytävät lisää kuolleita eläimiä ja pelkäävät ravintolan olevan saastutuksen kohteena. Junior vapauttaa Lylen vankilasta ja saa kuulla lisää Paulinesta. Barbie saa tietää nettiyhteydestä koululla ja mysteerisestä Melanie Crossista. Tyttö alkaa muistaa tapahtumia vuodelta 1988. Sam yrittää iskeä Juliaa.

2.5 Sovinto (Reconciliation)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.10.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 28.07.2014

Barbie kertoo Julialle Melaniesta ja munasta. Phil reagoi väkivaltaisesti ja saa potkut virastaan. Hän aikoo vapauttaa Big Jimin ja Rebeccan, mutta he eivät usko nyt olevan hyvä aika pakoon. Julia yrittää järjestää ruoanjakoa, mutta varastot menetetään räjähdyksessä. Sam auttaa Junioria etsimään Paulinen päiväkirjan puuttuvia sivuja ja Junior kertoo neljästä kädestä. Sam uskoo, että kaikki neljä pitää tappaa, että kupu poistuu. Leski Andrea näyttää Julialla oman ruokavarastonsa. Junior, Rebecca ja Sam löytävät tunnelin, joka lähtee Melanien vanhasta lokerosta koululla.

2.6 Pimeässä (In the Dark)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.10.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 04.08.2014

Barbie ja Sam tutkivat tunnelia, mutta räjähdys erottaa heidät Juniorista. He uskovat tunnelisysteemin ulottuvan kuvun ulkopuolelle. Kaupunkiin tulee hiekkamyrsky. Big Jim yrittää jälleen saada kaupunkilaiset puolelleen rakentamalla tuulimyllyn. Sam kertoo Barbielle teoriastaan neljää kättä koskien. Joe, Norrie, Melanie ja Junior piileskelevät Lyleltä ja aktivoivat munan, jolloin alkaa sataa vaaleanpunaisia tähtiä.

2.7 Kotiinpaluu (Going Home)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.10.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 11.08.2014

Barbie ja Julia kertovat Samista Juniorille, joka raivostuu. Barbie haluaa vielä lisää todisteita, mutta putoaa matkalla kuilun pohjalle. Julia pelkää hänen kuolleen. Big Jim on epäileväinen ja saa kuulla tapahtuneesta Rebeccalta. Sam löytää Paulinen ja kertoo kokemuksistaan Chester’s Millissä. Joe, Norrie ja Melanie yrittävät auttaa Juliaa.

2.8 Herääminen (Awakening)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.10.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 18.08.2014

Big Jim alkaa seriffiksi ja pyytää anteeksi käytöstään Rebeccalta. Barbie lähettää isänsä mukana viestin Julialle, joka näyttää viestin nuorille. He päättävät vastata tavalla, jonka vain Barbie ymmärtää. Pauline painostaa Samia auttamaan Lylea, joka höpisee punaisesta ovesta. Phil hyökkää Big Jimin kimppuun.

2.9 Punainen ovi (The Red Door)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.11.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 25.08.2014

Barbie viedään kuulusteltavaksi yksityisen turvafirman tiloihin. Käy ilmi, että firma tekee töitä Don Barbaralle, joka haluaa munan itselleen millä hinnalla hyvänsä. Don kiristää Juliaa, joka on Melanien ihmetykseksi valmis luopumaan munasta. Pauline järkyttyy Samin teosta ja haluaa sovittaa syntinsä palaamalla kaupunkiin. Big Jim ja Junior saavat mahdollisuuden päästä pois kuvun alta. Barbie tajuaa, missä punainen ovi ehkä on. Ryhmä lähtee paikan päälle ja näkee oudossa käytävässä takaumia. Palatessaan he ovat järvessä, paitsi Lylea ei näy missään.

2.10 Pudotus (The Fall)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.11.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.09.2014

Barbie ja Julia valmistelevat Chester's Millin asukkaita mahdolliseen evakuointiin. Julia haluaa mennä ensimmäisenä neuvottelemaan, mutta Barbie pelkää hänen turvallisuutensa puolesta. Big Jim tarjoutuu tehtävään, mutta ei kerro omasta sopimuksestaan. Barbie puhuu takaumastaan ja uskoo Melanien olevan hänen sisarensa. Junior haluaa kostaa Samille, mutta näky Angiesta saa hänet lopettamaan. Muna kirkuu ja Pauline alkaa maalata näkyjään. Huolestunut Big Jim heittää munan kuiluun, jolloin alkaa maanjäristys ja portti sulkeutuu.

2.11 Musta jää (Black Ice)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.11.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.09.2014

Kupu alkaa liikkua ja kaupunki alkaa jäätyä. Melanien tila pahenee, kun Zenithin väki löytää munan. Kaupunkilaiset kerääntyvät koululle, kun Rebecca ja Sam hoitavat sairastuneita. Barbie ja Julia joutuvat onnettomuuteen. Big Jim etsii satamasta polttoainetta ja löytää Lylen, joka kertoo omasta näystään. Aamulla kupu palaa normaaliin asentoon nostaen lämpötilaa. Joe ja Norrie epäilevät Hunteria ja seuraavat häntä kuvun reunalle.

2.12 Aika kuolla (Turn)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.11.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.09.2014

Kupu pienenee jatkuvasti ja aiheuttaa järistyksiä. Junior ja Lyle etsivät Paulinen muistikirjasta apua. Melanien tila huononee, joten Rebecca antaa hänelle verensiirron. Barbie vie Hunterin kuvun reunalle ja vaatii vartijoilta nähdä isänsä. Barbie vakuuttaa hänelle, että Melanie on elossa ja hänet pelastaakseen muna on palautettava Chester's Milliin.

2.13 Turvaan tuntemattomaan (Go Now)

 • Ensiesitys Suomessa: 03.12.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.09.2014

Pauline on huonossa kunnossa ja kertoo Julialle näkevänsä toisen henkilön johdattamassa heidät pois kuvusta. Kupu pienenee edelleen ja aiheuttaa muutoksia säässä. Joe, Norrie ja Hunter löytävät kraaterista luolan ja pienen halkeaman, jonka yli pitää hypätä. Barbie uskoo, että se on oikea tie pois kuvusta. Big Jim on raivoissaan ja uhkailee kupua.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS to 25.06.2015
3.1

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/under-the-dome

Viralliset sivut

Under the Dome - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
27.95 €
Under the Dome - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
24.95 €