Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Under the Dome > Jaksot > 1. kausi

Under the Dome - 1. kauden jaksot

1.1 Paraatipäivä (Pilot)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 24.06.2013

Barbie hautaa miehen Chester’s Millin metsään. Hän on juuri lähdössä pois kaupungista, kun sen ylle laskeutuu läpinäkyvä kupu. Kaikki jäävät vangeiksi sen sisälle. Paikallinen reportteri Julia Shumway kiinnostuu Barbiesta, kun hän pelastaa Joen hengen. Big Jim kuuluttaa hätäviestin radion kautta ja poliisit Duke ja Linda yrittävät rauhoitella nousevaa paniikkia. Junior sieppaa Angien epäiltyään hanta suhteesta Barbieen. Carolyn ja Alice säikähtävät, kun heidän tyttärensä Norrie saa kohtauksen. Duke epäilee, että koko kaupunkia rangaistaan synkän salaisuuden vuoksi. Armeijan joukot saapuvat kuvun lähelle, kun muu maailma saa tietää tapahtuneesta.

1.2 Tulipalo (The Fire)

 • Ensiesitys Suomessa: 01.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 01.07.2013

Barbie tajuaa unohtaneensa tunnistuslevynsä mökkiin, missä hän tappoi Peterin, joten hän lähtee hakemaan niitä. Junior kuitenkin pysäyttää hänet. Radioasemalla Dodee ja Phil kuulevat armeijan keskustelua ja Julia haluaa tiedon kaikkien kuultavaksi. Joe ja Ben näkevät armeijan testaavan, pääseekö vesi kuvun lävitse. Big Jim käskee pastori Cogginsin tuhoamaan propaanilähetyksen todisteet Duken luona, mutta hän aiheuttaakin tulipalon. Kaupunkilaiset tulevat apuun sammuttaakseen palon. Hysteerinen poliisi Paul kokeilee kuvun ampumista traagisin seurauksin.

1.3 Takaa-ajettu (Manhunt)

 • Ensiesitys Suomessa: 08.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 08.07.2013

Paul vangitaan, mutta hän karkaa ja laittaa Lindan lukkojen taakse. Big Jim järjestää etsintäpartion Paulin löytämiseksi, mutta Linda yrittää samaa omin pain. Linda päätyykin pelastamaan Barbien ja Big Jimin, joten hänet nimitetään uudeksi seriffiksi. Julia seuraa Junioria tunneleihin. Ben kutsuu kaupungin teinit lataamaan sähkölaitteensa Joen generaattorista. Carolyn ja Alice löytävät laitteen räjähdyksen jälkeen Norrien ja Joen, joiden käsien kosketus saa aikaan kohtaukset molemmilla. He hokevat lausetta ”vaaleanpunaiset tähdet putoavat”.

1.4 Tartunta (Outbreak)

 • Ensiesitys Suomessa: 15.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 15.07.2013

Julia saa tietää Philin ja Barbien yhteydestä hänen aviomieheensä Peteriin ja yrittää kysyä heiltä, missä mies on. Useat kaupunkilaiset sairastuvat, joten Alice menee klinikalle vapaaehtoiseksi ja epäilee taudiksi aivokalvontulehdusta. Junior haluaa koko klinikan karanteeniin ja hiljentää karkuun yrittävät. Linda vaikuttaa ja nimittää hänet apulaisseriffiksi. Big Jim ja Barbie etsivät lääkkeitä, mutta Coggins on jo ehtinyt viedä ne kaikki. Joe ja Norrie kokeilevat uudelleen kohtauksen saamista. Big Jim löytää Angien maanalaisesta suojasta.

1.5 Moab (Blue on Blue)

 • Ensiesitys Suomessa: 22.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 22.07.2013

Jim jättää Angien lukkojen taakse, koska ei usko hänen kertomustaan. Armeija on järjestänyt vierailupäivän kaupungin asukkaille, missä perheenjäsenet ja ystävät voivat tulla katsomaan läheisiään varatulle paikalle kuvun äärelle. Linda joutuu välittämään suru-uutisen. Julian sisar näyttää hänelle hyvästelevän viestin Peteriltä. Norrie tapaa biologisen isänsä. Barbie saa kuulla sotilaalta, että armeija yrittää tuhota kuvun ohjuksella, joka luultavasti tappaa kaikki asukkaat. Big Jim käskee kaikki suojaan maan alle ja vapauttaa Angien. Norrie ja Joe suutelevat. Coggins vaatii Big Jimiä tunnustamaan tekonsa.

1.6 Sammumaton jano (The Endless Thirst)

 • Ensiesitys Suomessa: 29.01.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 29.07.2013

Kaupungin vesitorni tuhoutuu ja järvi on saastunut, joten kaupunkilaiset yrittävät saada hupenevat resurssit itselleen. Linda ja Barbie yrittävät estää paniikkia. Angie kertoo Roselle Juniorin teoista ja pyytää apua. Yllättävä sade saa kaaoksen loppumaan. Big Jim lupaa suojella Angieta ja Joeta, jos hän lupaa pysyä hiljaa Juniorin teosta. Julia ja Dodee tutkivat radiosignaalin lähdettä. Joe ja Norrie yrittävät etsiä insuliinia Alicelle.

1.7 Kupu kuvun alla (Imperfect Circles)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 05.08.2013

Big Jim pelkää menettävänsä otteen kaupunkilaisista, joten hän päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Julian ystävä Harriet koskee kupua ja hänen vauvansa alkaa syntyä. Dundeen veljekset pysäyttävät heidät matkalla sairaalaan, mutta Barbie sattuu apuun. Jim pakottaa Juniorin häipymään talostaan. Angie törmää Joen ystävään ja he päättävät korjata tilanteen ravintolassa. Joe ja Norrie yrittävät löytää kuvun keskipisteen, mutta he löytävätkin toisen pienen kuvun, jonka sisällä on mysteerinen muna.

1.8 Vettä sakeampaa (Thicker Than Water)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 12.08.2013

Junior yrittää palata kotiin, mutta Big Jim uhkaa häntä aseella. Barbie, Linda, Junior ja Carter ottavat kaivon haltuun Ollielta. Pian alkaa taistelu ja aseet laulavat. Barbie saa idean pommittaa kaivoa. Murtunut Norrie syyttää traagisesta menetyksestään Joeta ja haluaa erota. Joe vie minikuvun luokse Julian, joka koskettaessaan nyt vaaleanmunaista munaa kuulee sanat "monarkia kruunataan." Angie ja Norrie ystävystyvät jutellessaan Joesta.

1.9 Neljäs käsi (The Fourth Hand)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 19.08.2013

Julia vie Barbien katsomaan minikupua, mutta se on kadonnut. Barbie ja Linda löytävät narkkarin, jolla on vieroitusoireita pastori Cogginsilta ostamastaan huumeesta. Angie ottaa ravintolan haltuunsa, mutta saa pian samanlaisen kohtauksen kuin Joella ja Norriella aiemmin oli. Big Jim ehdottaa Lindalle, että he pyytäisivät kaupunkilaisia vapaaehtoisesti palauttamaan aseensa.

1.10 Pelin henki (Let the Games Begin)

 • Ensiesitys Suomessa: 26.02.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 26.08.2013

Linda pyytää Julian apua etsiessään todisteita Duken osuudesta rikoksiin kaupungissa. Julia saa viimein tietää, mitä Peterille tapahtui. Maxine näyttää Barbielle järjestämänsä maanalaisen tappelukerhon ja osoittaa olevansa tosissaan valtausaikeissaan. Joe, Angie ja Norrie koskettavat minikupua ja muna alkaa loistaa. Kupuun ilmestyy neljäs kädenjälki, joten nuoret tajuavat tarvitsevansa vielä yhden henkilön.

1.11 Paholaisnainen (Speak of the Devil)

 • Ensiesitys Suomessa: 05.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 02.09.2013

Big Jim muodostaa etsintäpartion, kun totuus Barbien menneisyydestä paljastuu. Maxine ottaa yhteen Barbien lähimmän liittolaisen kanssa. Joe, Norrie, Angie ja Junior päästävät irti minikuvusta ja näkevät valkoisia pisteitä ladossa. Junior yrittää lähentyä Angien kanssa, mutta joutuu taas torjutuksi. Hänen häipyessään taivaalle alkaa muodostua myrskypilviä. Barbie yrittää pelastaa Julian ja pyytää Big Jimin apua Maxinen tuhoamisessa. Linda saa lisää vääriä todisteita Barbiesta. Norrie ehdottaa muille kolmelle ison kuvun koskettamista samaan aikaan. He näkevät näyn Big Jimistä.

1.12 Olosuhteiden pakosta (Exigent Circumstances)

 • Ensiesitys Suomessa: 12.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 09.09.2013

Barbie piileskelee metsässä ja Big Jim yrittää vakuuttaa kaupunkilaiset hänen syyllisyydestään. Dodee kertoo hänelle, että Barbieta etsitään myös kuvun ulkopuolella. Hän sattumalta kuulee radiosta, että Big Jim on oikea syyllinen rikoksiin. Carolyn näkee minikuvun, mutta lupaa pitää sen salassa. Big Jim pääsee jäljille, mutta Ben ehtii piilottaa kuvun, kunnes Linda ilmestyy paikalle. Barbie pyytää Angieta suojelemaan Juliaa, joka on yhä sairaalassa. Big Jim kiristää Barbieta tunnustamaan kaikki rikokset.

1.13 Esirippu laskeutuu (Curtains)

 • Ensiesitys Suomessa: 19.03.2014
 • Ensiesitys USA:ssa: 16.09.2013

Monarkkiperhonen kuoriutuu ja minikupu sekä iso kupu muuttuvat mustiksi. Linda haluaisi minikuvun polisiin haltuun, mutta Joe ehdottaa, että neljä nuorta koskisivat jälleen siihen. Vapaaksi päässyt perhonen lentää valitun monarkin luokse. Alicen näköinen vierailija kertoo kuvun olevan heidän suojakseen. Valo palautuu, jos he pitävät munan turvassa. Big Jim tunnustaa rikoksensa Juniorille. Julia suojelee munaa heittämällä sen järveen, jolloin alkaa sataa vaaleanpunaisia tähtiä. Kupu alkaa muuttua häikäisevän valkoiseksi.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS to 25.06.2015
3.1

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/under-the-dome

Viralliset sivut

Under the Dome - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
27.95 €
Under the Dome - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
24.95 €