Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > Under the Dome > Henkilöt

Under the Dome - Henkilöt

Angie McAlister

Angie McAlister on Joen sisar. Hän on elänyt koko elämänsä Chester's Millissä ja haluaisi jo päästä muualle. Hän työskentelee tarjoilijana Sweetbriar Rosessa ja tekee vapaaehtoistyötä sairaalassa. Junior ihailee häntä, mutta Angie ei ole yhtä kiinnostunut. Hänen vanhempansa eivät jääneet kuvun alle.

Dale 'Barbie' Barbara

Dale 'Barbie' Barbara on entinen armeijan erikoisjoukkojen mies. Hän kävi usein Chester's Millissä keräämässä lunnaita. Barbie on seurustellut Maxine Seagraven kanssa ja on nyt ihastunut Juliaan. Sarjan alkaessa hän ajautui käsirysyyn tämän miehen Peterin kanssa ja ampui hänet. Barbie auttaa kaupunkia pitämään yllä järjestystä, kunnes Big Jim ottaa hänet kohteekseen ja alkaa syyttää häntä itse tekemistään rikoksista.

Eleanor "Norrie" Calvert-Hill

Eleanor Calvert-Hill tunnetaan paremmin nimellä Norrie. Hän on 16-vuotias ja hänen vanhempansa ovat Alice Calvert ja Carolyn Hill. Norrie on kotoisin Los Angelesista ja oli matkalla leirille, kun kupu laskeutui. Hänellä on samanlaisia kohtauksia kuin Joella ja heistä tulee nopeasti pari.

James 'Big Jim' Rennie

James Rennie Sr. tunnetaan paremmin nimellä Big Jim. Hän on naimisissa Paulinen kanssa ja Juniorin isä. Big Jim on kaupunginvaltuuston jäsen ja ottaa johtajan roolin kuvun laskeutuessa. Hän omistaa myös autokaupan.

Joe McAlister

Joseph "Joe" McAlister on Angien teini-ikäinen veli. Hänen vanhempansa eivät jääneet kuvun alle. Joe seurustelee Norrien kanssa ja on yksi neljästä nuoresta, joiden kosketuksella on erityinen merkitys.

Julia Shumway

Julia Shumway on maineensa menettänyt toimittaja, joka on hiljattain muuttanut Chester's Milliin. Hänen aviomiehensä Peter on kadonnut ja Julia kiinnostuu Barbiesta, joka on todellisuudessa tappanut Peterin. 1. kauden lopulla kupu valitsee Julian monarkiksi, suojelijaksi.

Junior Rennie

James Rennie Jr. tunnetaan paremmin nimellä Junior. Hän on Big Jimin ja Paulinen poika. Juniorilla on pakkomielle Angieen, joka joutuu jatkuvasti torjumaan hänet. Hänessä on havaittavissa väkivaltaisia piirteitä. Junior pääsee apulaisseriffiksi.

Linda Esquivel

Linda Esquivel on kihloissa Eric "Rusty" Dentonin kanssa. Hän työskentelee apulaisseriffinä ja joutuu myöhemmin ottamaan vastuun seriffinä. Lindan oppi-isä on Duke Perkins.

Phil Bushey

Phil Busney työskenteli kuvun laskeutumisen aikaan DJ:nä WYBS-kanavalla. Työparinaan hänellä oli Dodee Weaver. Philillä on peliongelma ja hän on pahoissa veloissa, mutta onnistui aina maksamaan Barbielle. Hänelle tarjotaan paikkaa kaupungin seriffinä.

Sam Verdreaux

Tulee mukaan 2. kaudella. Sam Verdreaux on Paulinen veli eli Juniorin eno. Hänet tunnetaan kaupungin juoppona ja hän potee syyllisyyttä vuoden 1988 tapahtumista, jotka hän on salannut yhdessä Paulinen ja Lylen kanssa.Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa CBS to 25.06.2015
3.1

Katso netistä

http://www.ruutu.fi/ohjelmat/under-the-dome

Viralliset sivut

Under the Dome - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
27.95 €
Under the Dome - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
24.95 €