Näyttelijät

Beth Behrs "Caroline Channing"
Garrett Morris "Earl"
Jennifer Coolidge "Sophie Kachinsky"
Jonathan Kite "Oleg Golishevsky"
Kat Dennings "Max Black"
Matthew Moy "Han Lee"

Beth Behrs "Caroline Channing" IMDb

Beth Behrs syntyi 26. joulukuuta 1985 Lancasterissa, Pennsylvaniassa. Hän seurustelee näyttelijä Michael Gladisin kanssa. Beth on näytellyt mm. elokuvissa Hello, My Name Is Doris, Route 30, Too!, Adventures of Serial Buddies ja American Pie Presents: The Book of Love sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Pretty Tough, NCIS Los Angeles ja Castle.

Garrett Morris "Earl" IMDb

Garrett Gonzalez Morris syntyi 1. helmikuuta 1937 New Orleansissa, Louisianassa. Hän on naimisissa Fredan kanssa. Garrett näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Saturday Night Live, The Jamie Foxx Show, Cleghorne! ja Martin. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Freeloaders, Pawn Shop, Let Go, Sun Valley, The Longshots, Dog Gone, Jackpot ja Pilvessä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hävyttömät, Vihjeet hukassa, Roc, Hunter, Murhasta tuli totta, Los Jefferson ja Roll Out.

Jennifer Coolidge "Sophie Kachinsky" IMDb

Jennifer Audrey Coolidge syntyi 28. elokuuta 1961 Bostonissa, Massachusettsissa. Hänet muistetaan parhaiten American Pie ja Blondin kosto -elokuvista. Jennifer näytteli vakituisesti tv-sarjassa Joey. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Klik!, A Cinderella Story, The Jack of Spades, Paha poliisi, A Good Funeral ja Epic Movie sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Salattu teinielämä, Muodon vuoksi, Ratkaisija, Frendit ja Sinkkuelämää.

Jonathan Kite "Oleg Golishevsky" IMDb

Jonathan Kite syntyi Skokiessa, Illinoisissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Deeply Irresponsible, Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu ja Night Tales sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Isän tyttö, Raptor Raptor, The Skokie Jo and Shappy Show, Wasabi warriors, In the Flow with Affion Crockett ja Waverly Placen velhot.

Kat Dennings "Max Black" IMDb

Katherine V. Litwack syntyi 13. kesäkuuta 1986 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän seurustelee Josh Grobanin kanssa. Kat näytteli vakituisesti tv-sarjassa Raising Dad. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Nick & Norah: loputon soittolista, Thor, Daydream Nation, Puputalo, Kesän sävelet, 40 v. ja neitsyt ja Hamekyttä 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Sinkkuelämää, C.S.I. New York, C.S.I., Teho-osasto ja Ilman johtolankaa.

Matthew Moy "Han Lee" IMDb

Matthew James Moy syntyi 3. helmikuuta 1984 San Franciscossa, Kaliforniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Näin ystävien kesken, FDR: American Badass! ja The Grover Complex sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Tuho-osasto, Criminal Minds, Ensisilmäyksellä, Not So Union, Aim High, Middle, Onnea matkaan, Charlie! ja iCarly. Matthew tekee myös ääninäyttelijän töitä mm. tv-sarjassa Steven Universe.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 1

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 2

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 3

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 4

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 5