6. kauden jaksot

6.1 Viimeinen silaus (And the Two Openings: Part One)

Ensiesitys Suomessa: 19.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 10.10.2016

Max ja Caroline päättävät luopua tarjoilijan asuista. Oleg sytyttää naiset liekkeihin. Myös Han joutuu muuttamaan asujaan. Sophie on pyöreä kuin pallo. Caroline ja Max haastattelevat uusia työntekijöitä ja törmäävät valitettavan tuttuun henkilöön. Tytöt odottavat oikeuksia postista. Max käy tuhmia videoita puhelimella. Nukkeja ilmestyy taas kuvioihin. Vihdoin alkaa vedentulo.

6.2 Odotus palkitaan (And the Two Openings: Part Two)

Ensiesitys Suomessa: 19.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 10.10.2016

Han ottaa tytöt ja Olegin autoonsa ja he lähtevät sairaalaan. Earl herää ruumishuoneella. Sophien huoneeseen saapuu uusi nainen ja hän joutuu muualle. Caroline jakaa uuden baarinsa mainoksia samalla kun odotellaan uutta vauvaa. Oleg ei ole oikeaan aikaan paikalla ja Caroline joutuu ääntelemään. Oleg saa lopulta käärön syliinsä. Tytöt saavat viimein baarinsa auki. Han joutuu taistelemaan useiden töiden parissa.

6.3 Fiiniä käsirysyä (And the 80's Movie)

Ensiesitys Suomessa: 26.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 17.10.2016

Han pääsee taas kuittailemaan Carolinelle ja Maxille heidän työnteostaan. Tuoli puhuttaa. Caroline näkee kaluisia näkyjä Maxin puhelimesta. Sophie pyytää tyttöjä lapsenvahdiksi. Yököttäviä viestejä lähetetään. Tytöt jatkavat oman baarinsa pyörittämistä. Heidän asiakkaansa aiheuttavat epämiellyttävää tunnelmaa. Seksittömyys aiheuttaa mielessä kaikenlaista. Max joutuu asiakkaansa kanssa vääntävään tilanteeseen. Ääntelyt vapauttavat pakon edessä tunteita.

6.4 Kastajaiskatastrofi (And the Godmama Drama)

Ensiesitys Suomessa: 26.08.2017
Ensiesitys USA:ssa: 24.10.2016

Carolinen ja Maxin baarissa mietitään ruokalistaa ja Oleg kyselee lihastenrentouttajaa. Olegin äiti saapuu kyläilemään. Han ei saa sanojaan suustaan tervehtiessään vierasta. Oleg on pulassa äitinsä ja Sophian kanssa. Tytöt harjoittelevat kastamista. Sophia ei oikein innostu Olegin äidistä. Tytöillä on suunnitelma, joka vaatii Maxin tunnustamista. Samaan aikaan pyhä vesi saa kovaa kohtelua. Tytöt jäävät kiinni.

6.5 Yliopistoelämys (And the College Experience)

Ensiesitys Suomessa: 02.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 31.10.2016

Han esittää taikuria ja yrittää taikoa kanin hatusta. Temppu onnistuu periaatteessa, mutta kani on väärässä paikassa. Walking Dead puhuttaa. Sophia on ylpeä lapsestaan, vähän liikaakin. Maxin ja Carolinen bisnekselle löytyy ihailija. Bisnesmatka kutsuu. Max järjestää bileet, joista Caroline ei pidä. Meno kuitenkin yltyy ja pusuja vaihdellaan rennolla otteella. Maitoisat rinnat ratkaisevat ongelman.

6.6 Vanha suola janottaa (And the Rom-Commie)

Ensiesitys Suomessa: 02.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 07.11.2016

Caroline ja Max saavat lähetyksiä, joista erityisesti Max on innoissaan. Han jättää tytöille lapun, ja Max laukoo kaksimielisiä juttuja heti. Han haistaa heti palaneen käryä ja käskyt alkavat kaikua kuuroille korville. Kahvilaan tullaan kyselemään Earlia. Maxille lähetellään viestejä joista hän on hämillään. Earl on ihmeissään tuttavastaan. Han tekee pahan virheen ja saa tytöt peräänsä. Tytöt lähtevät Randyä vastaan ja kohta jo suudellaan.

6.7 Karmiva kaksoisolento (And the Sophie Doll)

Ensiesitys Suomessa: 09.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 14.11.2016

Ruokatilaukset aiheuttavat erimielisyyksiä, kun ruuasta löytyy ylimääräistä. Kaikkien päiden karvoitukset aiheuttavat puhetta. Max ei osaa työtään, joten asiakas joutuu itse töihin. Earl joutuu vahtimaan Barbaraa. Täplikäs-Han ei voi hyvin. Tytöt joutuvat olemattomien työtaitojensa takia kurssille. Han ei malta pysyä kotona, mikä kostautuu Maxille. Sophie pääsee mukaan drinkkihuijaukseen. Max pääsee lopulta loistamaan.

6.8 Sorsastusta (And the Duck Stamp)

Ensiesitys Suomessa: 09.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 21.11.2016

Max kuittailee Hanille kuinka bisnestä pyöritetään. Earlia yritetään saada maistamaan uusia juomia. Max ja Caroline tienaavat yllättävän hyvin. Caroline vie vaatteitaan pesulaan ja joutuu antamaan alushousunsa asiakkaalle. Menestyksen johdosta tytöt hoidattavat kyntensä, asiakkaidensa kustannuksella tietenkin. Han yrittää luoda taiteellista puoltaan. Max yllättää Hanin kaupankäynnistä. Kujalla tapahtuu ja Han ja Caroline yllättyvät Maxista.

6.9 Tuplatreffit (And the About Facetime)

Ensiesitys Suomessa: 16.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 05.12.2016

Kahvilan ovelle ilmestyy nainen, joka pelästyttää Carolinen. Earl joutuu naismyyjän käsittelyyn. Randy ja Max käyvät videokeskusteluja. Oleg on pahasti masentunut, koska Sophia vaatii häntä luopumaan tärkeästä esineestä. Max ja Caroline lähtevät ravintolaan taas jälleen kerran huonoin seurauksin. Caroline paljastaa Maxille, paljonko taukoa on edellisestä kerrasta. Han ilmoittaa tehneensä uuden ostoksen. Caroline jakaa valkoista lihaansa, mutta Max on aina tiellä. Lopulta Max saa huonon puhelun. Haniakin onnistaa.

6.10 Tuulen viemää (And the Himmicane)

Ensiesitys Suomessa: 23.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 12.12.2016

Caroline on innoissaan erouutisista. Han on pukeutunut sadeasuun ja saa tietenkin kuulla siitä. Sophia esittelee Maxille ja Carolinelle lapsenhoitajansa. Maxilta kysellään eroa Randystä, mutta turhaan. Caroline esittelee innoissaan ruokalistaa uusille asiakkaille. Oleg yrittää lähteä Sophian luo, mutta myrsky vie voiton. Sähkökatko lähentää Carolinea ja Hania. Seksuaalisia jännitteitä löytyy. Max yllättyy, kun hänet on estetty. Kahvila kokee kovia.

6.11 Matkailu on mukavaa (And the Planes, Fingers and Automobiles)

Ensiesitys Suomessa: 30.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 19.12.2016

Tytöt harmittelevat tuhoutunutta kahvilaansa ja luulevat pian olevansa kirottuja. Han yrittää kertoa hauskan tarinan, mutta ei huomaa tyttöjen kahvilan tilaa. Internet ei toimi myrskyn takia ja Max hermoilee. Caroline hoitaa raskain valhein puhelun. Max, Caroline ja Han lähtevät tien päälle, Han tietenkin ratissa. Sillä välin Oleg ja Sophia järjestävät asiakkaille viihdykettä. Pian auto aiheuttaa ongelmia. Max saa hyviä uutisia pilvessä.

6.12 Jänöjussit (And the Riverboat Runs Through It)

Ensiesitys Suomessa: 30.09.2017
Ensiesitys USA:ssa: 02.01.2017

Maakosketus on Maxille ja Carolinelle kova paikka. Erityisesti Caroline on vihainen tilanteesta. Lopulta tytöt turvautuvat soittamaan Hanille. Oleg leikkii Barbaran kanssa. Kadonnut lompakko aiheuttaa tuskia. Tyttöjen pitäisi lähteä Teksasiin, mutta sekin tuottaa ongelmia. Tyttöjen onnistuttua soluttautumaan laivaan, heidän onnensa kääntyy. Kastanja-hevonenkin pääsee kuvioihin mukaan. Tytöt joutuvat tarjoilemaan yllättävissä paikoissa ja alkaa sitä rahaakin jostain tulla.

6.13 Elävät kuolleet (And the Stalking Dead)

Ensiesitys Suomessa: 28.10.2017
Ensiesitys USA:ssa: 16.01.2017

Caroline ja Max yrittävät hotellissa kysellä huoneen numeroa, missä Randy majailee. Tytöt välttelevät kuitenkin häntä, koska ovat likaisia. Tytöt soittavat kahvilaan Hanille ja jälleen kerran vitsailevat. Oleg vain leikkii kännykällä, kun Barbaralla on itku herkässä ja kahvilassa remonttien äänet häiritsevät. Oleg ajaa tyttöjen kahvilan remonttiäijän tiehensä ja tarjoutuu itse hoitamaan homman loppuun. Toisaalla tytöt pääsevät kuolleiksi. Max kuulee Randyn synkän keskustelun.

6.14 Hätäapua (And the Emergency Contractor)

Ensiesitys Suomessa: 28.10.2017
Ensiesitys USA:ssa: 23.01.2017

Caroline ja Max pääsevät takaisin kahvilaan ja erityisesti Han on innoissaan saadessaan työntekijänsä takaisin. Tytöt odottavat innolla näkevänsä oman kahvilansa remontin jälkeen valmiina. Oven takana tyttöjä odottaakin kunnon yllätys. Kohta tytöiltä pyydetään sotkuista pyyntöä. Carolinella alkaa paikat hyrräämään nähtyään kahvilan korjaajan. Sophia tajuaa tehneensä kaiken väärin Barbaran suhteen. Caroline saa valoisan idean, kun Max saa huolestuttavia uutisia sairaalasta. Vaatteiden vaihto tuo Carolinelle hoidettavia yllätyksiä. Onnellisia asioitakin tapahtuu välillä.

6.15 Huolesta sekaisin (And the Turtle Sense)

Ensiesitys Suomessa: 08.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 06.02.2017

Han esittelee tytöille innoissaan uutta liikeideaansa ja johdattaa näytille valkoisen pyörillä kulkevan tarjoilijan. Han käskyttää ja tulee jahdatuksi väärien tilausten jälkeen. Caroline lirkuttelee puhelimeen. Puhelun jälkeen hän kertoo innoissaan kaikille pääsevänsä treffeille. Tytöt huomaavat, että heidän asuntoonsa on avain henkilöllä, jolla ei pitäisi. Kahvilaan saapuu asiakkaiksi pari nuorta kirkuvaa naista ja Max joutuu tarjoilemaan. Caroline menee deittinsä kanssa elokuviin ja törmää siellä tuttuihin.

6.16 Lajista toiseen (And the Tease Time)

Ensiesitys Suomessa: 09.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 13.02.2017

Caroline on innoissaan Bobbysta, mutta häpeää näyttää tälle työasuaan, joten hän piiloutuu Maxin taakse. Carolinen kolmannet treffit puhuttavat ja Sophia on riidoissa Barbaran kanssa. Tytöt lähtevät shoppailemaan Carolinelle uusia alusvaatteita. Asujen kokeilu tuottaa samaistuvan tuloksen. Kun puhutaan alusvaatteista, Oleg on salamana paikalla. Tytöt menevät kurssille opettelemaan seksikkäitä liikkeitä, joista Max ei meinaa innostua. Caroline kuitenkin kuulee hyviä uutisia työasustaan.

6.17 Mammanpoika (And the Jessica Shmessica)

Ensiesitys Suomessa: 14.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 20.02.2017

Caroline on niin Bobbyn lumoissa. Myös Han pääsee kuittailemaan Bobbyn asumismuodosta, mutta saa jälleen kommentin omaan nilkkaansa. Carolinelle tulee tilaisuus tavata tuleva anoppinsa. Juhliin yrittää kuokkavieraita ja Caroline tekee kaikkensa, ettei niin tapahtuisi. Max ihastuu huonekaluihin, kun Caroline yrittää selvitä Bobbyn äidistä. Pian taloon tulee yllätysvieraita. Tauluja putoilee ja paljastuksia sanotaan.

6.18 Isäkulta (And the Dad Day Afternoon)

Ensiesitys Suomessa: 15.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 27.02.2017

Kahvilassa nakuillaan oikein huolella ja silmät hamuilevat minne sattuvat. Myös Oleg rientää paikalle synnyinasussaan. Maxin huoneesta kuuluu yöllä ääniä. Han ilmoittaa sulkevansa kahvilan ja asiat ymmärretään hieman väärin. Siitähän syntyy sanailua. Maxin isä puhuttaa, eikä Max ole asiasta kovin innoissaan. Jopa Caroline siirtyy Hanin puolelle. Koko porukka lähtee retkelle ja Earl tapaa "itsensä".

6.19 Vauvauutisia (And the Baby and Other Things)

Ensiesitys Suomessa: 18.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 13.03.2017

Ravintolan asiakas aiheuttaa kaaosta, kun hän ei reagoi mihinkään. Olegin kokkauksiakin syytetään. Caroline on innoissaan Bobbysta ja kehuskeleekin tällä Maxille. Max joutuu pahaan asemaan, kun hän löytää tyttöjen asunnolta Bobbyn omaisuutta. Asiakas käy kiinni Carolinen kaksosiin ja hämmennystä on luvassa. Max joutuu alentumaan kysymään Hanilta apua. Max joutuu Hanin kanssa noloihin tilanteisiin ja joutuu katumaan avunpyyntöjä.

6.20 Urheiluhuumaa (And the Alley-Oops)

Ensiesitys Suomessa: 19.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 20.03.2017

Kahvilaan saapuu virkavaltaa mukanaan karvainen kaveri. Tämä aiheuttaa Carolinessa ja Hanissa heti tunteita. Sophiella ja Barbaralla on erimielisyyksiä ja kohta taas Haniakin pilkataan. Bobby ja Caroline lähtevät treffeille. Max myös löytää tiensä treffeille ja pääsee tiimiin mukaan. Kotona Caroline aiheuttaa vakavan onnettomuuden. Tapahtuu muitakin onnettomuuksia ja lasiseinien sisään pääsee yllättävää henkeä. Caroline pääsee näyttämään "taitonsa".

6.21 Mustia sukkia (And the Rock Me on the Dais)

Ensiesitys Suomessa: 20.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 10.04.2017

Caroline yrittää saada Maxin mukaan tekemään jumppaliikkeitä. Max on tapansa mukaan heti mukana. Caroline on kateellinen Barbaralle, koska tämä saa auton ennen häntä. Caroline saa Sophien kautta elokuvamaista postia. Tytöt menevät katsomaan elokuvaa paikan päälle ja tapaavat "itsensä". Carolinesta ollaan mustasukkaisia ja Han yrittää pelastaa tilanteen. Jokainen saa osansa itsestään ja kaikilla menee hyvin.

6.22 Koiratappelu (And 2 Broke Girls: The Movie)

Ensiesitys Suomessa: 21.12.2017
Ensiesitys USA:ssa: 17.04.2017

Toimittaja haastattelee Carolinea ja Maxia ja tunnetusti hommat vähän karkaavat käsistä. Han käy läksyttämästä tyttöjä tekemättömistä töistä. Ravintolaan saapuu tuttuja hieman jäitä kaipaavassa tilanteessa. Carolinelle tulee stylisti ja Sophiakin tajuaa tilanteen. Koko porukka pääsee juhlalliseen tilaisuuteen. Han astelee punaisella matolla, niin kameratkin sammuvat. Caroline möhlii pahemman kerran tärkeimmällä hetkellä. Isojakin kysymyksiä kysytään. Sarja päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 1

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 2

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 3

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 4

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 5