5. kauden jaksot

5.1 Vasaran varjossa (And the Wrecking Ball)

Ensiesitys Suomessa: 06.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 12.11.2015

Caroline ja Max jatkavat entiseen malliin bisneksiään. Leivosluukulle saapuu ryhmä toiveikkaana hakemaan leivoksia, mutta kun ryhmänvetäjä puhuu suunsa puhtaaksi, eivät tytöt saakaan heistä asiakkaita. Tästäkös Caroline suuttuu. Caroline ja Han löytävät vihdoin jotain yhteistä. Sophie saapuu ravintolaan ja kertoo raskaan uutisen. Tytöt ja Han lähtevät kostoretkelle, mutta Han jänistää. Sophia ja Caroline tympääntyvät toisiinsa negatiivisen tikun jälkeen. Asioita alkaa tapahtua ja luukut pamahtavat kiinni.

5.2 Mehumimmit (And the Gym and Juice)

Ensiesitys Suomessa: 13.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 19.11.2015

Carolinella ja Maxilla on kotona pahoja ongelmia suihkun kanssa. Han kuulee tyttöjen ongelman ja tarjoutuu auttamaan. Max on innoissaan, kun pääsee kuntosalille suihkuun. Caroline kuulee mehuisan jutun ja kohta Max löytyy mehubaarin tiskiltä. Han joutuu taas kärsimään pituudestaan. Caroline saa taas ihailijan, mutta saa pian vihollisia kaksin kappalein. Han pääsee joogan avulla näpäyttämään Carolinea. Olegin ja Sophian meno äityy pullaisaksi, josta Kastanjakaan ei pidä.

5.3 Tilanteen tasalla (And the Maybe Baby)

Ensiesitys Suomessa: 20.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 26.11.2015

Han syttyy palamaan sisäisesti, kun Caroline ja Max yllyttävät häntä. Leivosluukulle ilmestyy Candy Andy ja ilmoittaa suuria uutisia tytöille. Max hermostuu, kun Caroline menee lupaamaan jotain leivosmaista. Sophie tilaa netistä paketin, jonka sisällöllä hänen on tarkoitus harjoitella äitinä oloa. Oleg innostuu tästä, mutta vain hetkeksi. Caroline ja Max menevät Andylle leivosten kanssa, eikä tilanteilta voida välttyä. Caroline menee paniikkiin tajutessaan, että vanha suola janottaa. Lopulta Han suljetaan matkalaukkuun.

5.4 Maine mustana (And the Inside-Outside Situation)

Ensiesitys Suomessa: 27.09.2016
Ensiesitys USA:ssa: 10.12.2015

Caroline paljastelee tietämättään ja saa hyvää tippiä. Carolinelle ja Maxille aiheutuu päänvaivaa leivostilauksesta. Max sanoo jotain pahaa asiakkaan kuullen ja sekös häätää asiakkaan pois. Sanominen kulkee kaupungilla aiheuttaen bisnekselle hallaa. Tytöt joutuvat keskelle mielenosoitusta, joten Han joutuu yleisön eteen pelastamaan tilannetta. Yllättäen tytöt saavat kuitenkin jälleen ison tilauksen. Tilaus johtaa rahaisaan pahvilappuun. Kahvilan asiakaskato korjaantuu hetkessä, kun huulet kohtaavat koko maailman edessä.

5.5 Luottamus koetuksella (And the Escape Room)

Ensiesitys Suomessa: 04.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 17.12.2015

Carolinen ja Maxin ovelle ilmestyy ruokalähetys, jota he eivät ole tilanneet. Oleg ja Sophie jatkavat vauvahommia. Caroline kuulee maksaneensa liikaa asumisestaan. Han käskee työntekijänsä saman pöydän ääreen. Joukolla he lähtevät katsomaan Hanin uutta ideaa. Caroline kuittailee Maxille jatkuvasti kokemastaan vääryydestä. Porukka päätyy ihmemaahan arvoituksien seurauksena. Caroline löytää likaiset paikat reiästä. Lopulta ihmemaassa sovitaan ja romahdetaan lattian läpi.

5.6 Odottavan aika (And the Not Regular Down There)

Ensiesitys Suomessa: 11.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 06.01.2016

Han ilmoittaa, että joku varastaa hänen ravintolastaan. Han tutkii työntekijöitään kirjaimellisesti ja Carolinelta löytyykin jotain kyseenalaisesta paikasta. Max yllättyy todella, kun hänet torjutaan. Sophien vauvaprojekti ei ota tuulta alleen. Caroline ja Max lähtevät Sophien tueksi lääkäriin. Max viettää iltaa kahdestaan ihastuksensa kanssa ja saa lopulta selvyyden salaisuuteen...mikä ei pysy kauaa salaisuutena. Lopulta Maxin suu saa valkoisen sisällön.

5.7 Paluubileet (And the Coming Out Party)

Ensiesitys Suomessa: 18.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 13.01.2016

Hanin Netflix-sovellusta on väärinkäytetty. Caroline saa yllättävän viestin vuosien takaa ja on tästä innoissaan. Caroline ottaa Maxin mukaansa ja tutussa paikassa herää lapsuusmuistoja. Caroline melkein möläyttää olevansa köyhä väärän henkilön kuullen. Kutsujen saavuttua Max joutuu pukemaan paljastavan asun ja Caroline pitää yllä valoisaa tunnelmaa. Myös Han joutuu tilaisuuteen pieneksi avuksi. Koko ravintolan väki on joutunut lopulta paikalle näyttämään taitonsa. Lopulta asiat kääntyvät niin, että korotuksia tapahtuu.

5.8 Kakkuja ja koripalloa (And the Basketball Jones)

Ensiesitys Suomessa: 25.10.2016
Ensiesitys USA:ssa: 20.01.2016

Han kokee, että tarvitsee liikuntaa ja keksii uuden tavan tuhoisin seurauksin. Caroline keksii uuden idean markkinointiin. Olegin ammatikseen urheileva serkku tulee käymään. Oleg saa kaksi lippua, mutta Sophia ei lähde mukaan. Lopulta Caroline ja Max saavat molemmat liput käyttöönsä. Tytöt siirtyvät kyseenalaisin keinoin lähemmäs itse tapahtumia. Caroline innostuu kuullessaan viittauksen menneisyyteen. Kalja liukastaa paikat, tytöt ottavat jalat alleen ja päätyvät jääkylmään astiaan.

5.9 Takaisin lauteille (And the Sax Problem)

Ensiesitys Suomessa: 01.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 27.01.2016

Ravintolassa järjestetään sormusyllätys asiakkaalle, mutta Caroline tekee virheen. Han joutuu Sophian käsittelyyn. Earlin myöhästyminen aiheuttaa kysymyksiä. Caroline ja Max lähtevät selvittelemään Earlin asioita, kun kuulevat tämän lemmensotkuista. Tilanne on äitymässä tappeluksi, mutta lopulta Earl saa soittaa klubilla. Earl ei ole aikaisemmin esiintynyt selvänä. Hän joutuu pakon edessä lavalle, kun Caroline hyppää mikin taakse kyseenalaisilla taidoilla. Maanalainenkin saa osansa esiintymisestä.

5.10 Uusia tuttavuuksia (And the No New Friends)

Ensiesitys Suomessa: 08.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 03.02.2016

Ravintolassa älypuhelimet ovat kuuminta hottia. Leivosluukulla musta ja valkoinen kohtaavat iloisissa merkeissä. Caroline ei oikein tykkää, kun Max viettää aikaa vanhan tuttavansa kanssa. Tästä suivaantuneena Caroline etsii uusia ystäviä itselleen. Tytöt kutsutaan bileisiin, jotka osoittautuvat hieman erilaisiksi kuin he kuvittelivat. Tämän tajuttuaan, he yrittävät paeta bileistä. Maxin negatiivisuus valaisee huoneen. Max tarjoaa omaa "luontoaan" maksuvälineeksi. Pimeällä metsätiellä tyttöjen ystävyys syvenee.

5.11 Kuin kotonaan (And the Booth Babes)

Ensiesitys Suomessa: 15.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 10.02.2016

Earl etsii deittiseuraa netistä. Videopelit puhuttavat ja Max paljastaa pitävänsä niistä. Carolinen ja Maxin pitää olla kilttejä asiakkaalle palkinnon toivossa. Tytöt kutsuvat itsensä pelimessuille ja päätyvät messutytöiksi. Han esittelee tytöille ryhmänsä. Maxille paljastuu, että hänkin on mukana pelissä. Max saakin lahjan messuilta ja pääsee pelaamaan itseään kuoleman pelissä. Myös Caroline huomaa olevansa pelissä, eikä ilahdu asiasta. Tytöt saavat roolit ja Han yrittää päästä pakoon henkilöä.

5.12 Uusille urille (And the Story Telling Show)

Ensiesitys Suomessa: 22.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 18.02.2016

Caroline shoppailee puhelimellaan ja saa kuulla kuittailua Maxilta. Asiakas flirttailee Carolinelle ja antaa tälle numeronsa, josta Caroline on innoissaan. Caroline lähtee sovittuun tapaamiseen, mutta ovella tulee ongelmia. Rahaa etsitään ja Carolinea pyydetään kaivelemaan omaa menneisyyttään julkisesti. Ravintolassa Sophie ja Oleg järjestävät tilaisuuden naisille tulevaa lasta varten ja tapaavat oikean "raskauskoneen". Koko ravintolan väki kokoontuu kuulemaan Carolinen elämäntarinaa. Lopulta tyttöjä kutsuu Hollywood.

5.13 Mutkia matkaan (And the Lost Baggage)

Ensiesitys Suomessa: 29.11.2016
Ensiesitys USA:ssa: 25.02.2016

Caroline ja Max lähtevät elokuvapuuhiin Los Angelesiin. Perillä tytöt yllättyvät huoneensa tasosta. Max tapaa uuden tuttavuuden. Caroline juoruaa puhelimessa, että Max ei ole tullut yöksi takaisin. Max tunnustaa Carolinelle pitävänsä eräästä henkilöstä. Sophien adoptioasiat sen kun jatkuvat. Asiat muuttuvat pilvisiin ja humaltuviin suuntiin, kun kaikki ei sujukaan suunnitellusti. Max yrittää parhaansa mukaan auttaa Carolinea. Max saa takaisin hukkaamansa esineen ja yllätysvieras saapuu heidän ovelleen.

5.14 Kaverille kanssa (And You Bet Your Ass)

Ensiesitys Suomessa: 06.12.2016
Ensiesitys USA:ssa: 03.03.2016

Caroline ja Max nauttivat hotellielämästä. Sophia saapuu taas tyttöjen ovelle. Max tuo huoneeseen ihastuksensa. Tytöt odottavat heille tärkeitä vieraita ja ovat innoissaan, kun he saapuvat. Tytöt sopivat illallisen kahden mieshenkilön kanssa. Caroline ei ilahdu, kun tajuaa, kuka hänen seuralaisensa on. Caroline joutuu paljastamaan Maxille ikävän asian heidän yhteistyöstään. Han soittaa ja läksyttää Maxia, kun Max on laittanut kiihkeän soittoäänen Hanin puhelimeen. Tytöillä alkaa asiat sujumaan ja uusia tunteitakin löytyy. Hania ahdistellaan ravintolassa.

5.15 Käpälämäessä (And the Great Escape)

Ensiesitys Suomessa: 13.12.2016
Ensiesitys USA:ssa: 10.03.2016

Caroline ja Max viettävät laatuaikaa hotellilla ja kehuvat Hanille, kuinka tapaavat kuuluisuuksia. Sophiekin saapuu paikalle savuisissa tunnelmissa. Caroline kuulee peruutuksia ja Max tarjoutuu vahdiksi. Tytöt pääsevät upeaan asuntoon vahtimaan karvaista kaveria. Tytöt kuulevat yläilmoista kauhistuttavia uutisia ja kohta he huomaavat, että karkailuja on päässyt tapahtumaan. Tilanteet kehkeytyvät ja Hollywood saa osansa veitsestä ja verkosta.

5.16 Paluu arkeen (And the Pity Party Bus)

Ensiesitys Suomessa: 20.12.2016
Ensiesitys USA:ssa: 31.03.2016

Han läksyttää ravintolan likaisuudesta. Max ja Caroline vain jatkavat lokoista oloaan shampanjan kera. Caroline on ihmeissään, kun Max suunnittelee tulevaisuuttaan. Caroline liikuttuu, kun hän näkee Maxin onnellisena ihmissuhteesta. Illallisella seuraan liittyy uusi henkilö ja uutta tietoa sataa Maxin niskaan. Suunnitelmat eivät suju yhtään niin kuin pitäisi ja Caroline yrittää piristää Maxia bailaavalla bussilla. Max kuulee outoja uutisia. Tytöt pääsevät henkiseen maailmaan. Sophie kertoo Olegille todellisia uutisia.

5.17 Kakkua jos jonkinmoista (And the Show And Don't Tell)

Ensiesitys Suomessa: 27.12.2016
Ensiesitys USA:ssa: 07.04.2016

Han on innoissaan ja vinoilevalla tuulella, kun Caroline ja Max saapuvat takaisin töihin. Heti saavuttuaan tytöt pyytävät päivää vapaaksi vierailun takia. Sophie ja Oleg miettivät tulevaa perheenlisäystä. Max keksii uuden myyntivaltin leivosbisnekseen alkoholipitoisesta tuotteesta. Musikaalia lauletaan ja Caroline tapaa isänsä iloisissa merkeissä. Hetkeä myöhemmin Caroline huomaa hukanneensa tärkeän kuoren. Tytöt riitelevät ja Han saa myös osansa kinastelusta. Tytöt kertovat uuden idean kaikille.

5.18 Tilaa tulevaisuudelle (And the Loophole)

Ensiesitys Suomessa: 03.01.2017
Ensiesitys USA:ssa: 14.04.2016

Sophie esittelee ylpeänä paisuvaa vartaloaan. Caroline ja Max yrittävät mielistellä Hania, kun he yrittävät saada ideansa läpi. Max jää kiinni puhelimensa takia. Ravintolaan ilmestyy uusi alue yllättäen. Tyttöjen asunnon oven taakse ilmestyy popahtava laatikko. Caroline ja Han menevät katsomaan liiketilaa. Han kokee välittäjältä vihjailuja. Max jää kiinni toistamiseen. Caroline joutuu tuomariksi suhteiden selvittelyyn. Tytöt saavat lopulta loistavan sopimuksen.

5.19 Onni onnettomuudessa (And the Attack of the Killer Apartment)

Ensiesitys Suomessa: 10.01.2017
Ensiesitys USA:ssa: 21.04.2016

Caroline valittaa hartioitaan ja asiakas tarjoutuu auttamaan häntä kiusallisen nautinnollisin seurauksin. Han miettii terveellisempää ruokalistaa. Maxilla ja Randylla menee hyvin, joten Max esittelee tälle asuntonsa. Oleg tuo tytöille uusia leluja ja Max innostuu yhdestä heti. Unohduksien seurauksena verta lentää sitä vähiten haluavan henkilön päälle. Randy joutuu jäämään yksin tyttöjen asunnolle, josta Max kantaa raskasta syyllisyyttä. Puhelinsoiton jälkeen tytöille tulee kiire. Outo henkilö käy ovella ja lopulta Caroline on märkänä.

5.20 Mainetta ja kunniaa (And the Partnership Hits the Fan)

Ensiesitys Suomessa: 17.01.2017
Ensiesitys USA:ssa: 28.04.2016

Alapäistä väännetään taas vitsiä. Oleg ja Sophia pohtivat vanhemmuutta. Caroline kuulee, kun Randy pyytää Maxia ulos syömään hienoon ravintolaan, joten Caroline yrittää päästä mukaan. Randy vie Maxin vähintäänkin erikoiseen ravintolaan. Maxin innostus laantuu, kun lautanen tuodaan eteen. Caroline ilmestyy paikalle ja on lähellä paljastaa Maxin salailun. Caroline joutuu peittelemään ääniä. Max tarjoilee hampurilaisen ja kohta kuulee, että hänen pitäisi ruokkia tulevaa perheenjäsentä.

5.21 Tilan tarpeessa (And the Ten Inches)

Ensiesitys Suomessa: 24.01.2017
Ensiesitys USA:ssa: 05.05.2016

Ravintolasta katoavat sähköt ja Han ottaa tilanteen haltuun tummin kommentein. Caroline ja Max esittelevät muille, kun heidän leivosluukkuaan remontoidaan. Caroline tajuaa piirustuksissa olevan pienoisen virheen. Remontti aiheuttaa kränää viereisen yrityksen kanssa. Randy toimii pelastavana enkelinä, kun Caroline menee ja lupaa hänet seuralaiseksi. Sophie joutuu vuodepotilaaksi. Illalla meno muuttuu kissatappeluksi.

5.22 Uhkapeliä (And the Big Gamble)

Ensiesitys Suomessa: 31.01.2017
Ensiesitys USA:ssa: 12.05.2016

Ravintolassa ihmetellään kirjan väritystä. Caroline yllättää Olegin tositoimissa. Randy tivaa Maxilta tulevaa suunnitelmaa, kun hänen täytyy lähteä kaupungista. Hania tullaan kyselemään. Caroline huolestuu asiasta. Han pudottaa pelillisen pommin. Caroline ja Max lähtevät Hanin kanssa karaokeen. Hetkeä myöhemmin tytöt ovat innoissan tekemistään ostoista. Han kokee kolauksen sisimmässään. Max on murheellinen päätöksistään. Kausi päättyy.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 1

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 2

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 3

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 4

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 5