4. kauden jaksot

4.1 Todellisuutta televisiossa (And The Reality Problem)

Ensiesitys Suomessa: 20.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 27.10.2014

Carolinen ja Maxin leivosluukulle tulee ryöstäjä, jonka Max selvittää puheliaasti perumaan aikeensa. Han on käynyt messuilla ja innoissaan selittää, kuinka on suunnitellut uutta ruokalistaa ravintolaansa. Sophie etsii seuraa kännykällään. Leivosluukulle ilmestyy ärhäkkä nainen puhelimensa kanssa ja tytöille tarjoutuu tilaisuus, josta he ovat todella kauan haaveilleet. Max hermostuu todella, kun suunnitelmat muuttuvat. Lopulta he saavat leivosluukulle asiakkaakseen ison takamuksen omaavan henkilön.

4.2 Tiistaikomistus (And The DJ Face)

Ensiesitys Suomessa: 27.11.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.11.2014

Carolinella ja Maxilla on palkkapäivä, mutta ihmettelevät summaa. Maxin yhden yön hoito pelästyttää Carolinen pahemman kerran. Max saa viestejä hoidoltaan, joka paljastuu levyjen pyörittelijäksi. Hanista paljastuu uusi asia. Max ei halua olla enää hoidon kanssa tekemisissä, mutta tilanteet muuttuvat kiihkeiksi. Korkeampi voima yhdistää Sophien ja Olegin.

4.3 Nalle ja kala (And The Childhood Not Included)

Ensiesitys Suomessa: 04.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 10.11.2014

Han tuo ravintolaansa akvaarion. Max saa paketin, jota hän ei halua aukaista. Sophie kuitenkin tekee sen Maxin puolesta. Paketista paljastuu pehmeä muisto menneisyydestä. Asiakas haluaa ostaa Maxille tulleen tavaran. Han käskee Carolinen hoitaa akvaariota, mikä menee pahasti pieleen. Caroline hommaa uuden kalan, mutta päätyy akvaarion ylle haarat levällään.

4.4 Polkien perille (And The Old Bike Yarn)

Ensiesitys Suomessa: 11.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 17.11.2014

Horoskoopit puhuttavat. Leivosluukun eteen ilmestyy outo nainen, jonka kanssa etenkin Max ei tule toimeen. Tästä Caroline saa uuden idean tuotteiden toimitukseen, mutta Max ei hypi riemusta. Sophie tulee Maxille puhumaan ongelmistaan. Max paljastaa, ettei osaa ajaa pyörää. Caroline lahjoo Maxin opettelemaan asioita. Han on innoissaan, kun kuulee muiden ongelmista. Max oppii uusia asioita vihan vallassa.

4.5 Briljantit bisnesnaiset (And The Brand Job)

Ensiesitys Suomessa: 18.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 24.11.2014

Max heittelee leivoksia ulos luukusta. Caroline ilmoittaa, että bisnes on heikkenemään päin. Caroline ja Max lähtevät seminaariin leivosten kanssa, mutta Max tylsistyy kuollakseen. Tyttöjen käsketään miettiä, ovat he toisilleen hyvän yhtiökumppanit ja kannattaako heidän jatkaa. Han joutuu tarjoilemaan tyttöjen kinastellessa bisneksestään. Max ilahtuu, kun Caroline hankkii hänen ideaansa kuvaavan paidan.

4.6 Mallivuokralaiset (And The Model Apartment)

Ensiesitys Suomessa: 25.12.2014
Ensiesitys USA:ssa: 08.12.2014

Caroline ja Max laativat ilmoitusta asunnostaan, hieman värittäen totuutta. Asuntoon ilmestyy tyttöjä muotimaailman huipulta. Mallitytöt järjestävät show'n alusvaatteisiin ja enkelinsiipiin pukeutuneena. Caroline ja Max pettyvät, kun mallit eivät kutsu heitä mukaan bileisiin. Bileiden lomassa valkenee, millaisesta asunnosta onkaan kyse. Caroline saa siivekkään kiitoksen.

4.7 Joulun taikaa (And a Loan for Christmas)

Ensiesitys Suomessa: 01.01.2015
Ensiesitys USA:ssa: 15.12.2014

Joulunaikaan kaikilla on hyvä tahto. Tai niin sitä luulisi, kunnes Max palvelee asiakasta. Han on tehnyt alaisilleen lahjan. Caroline ja Max lähtevät jouluostoksille. Matkalla he törmäävät pankkiin, joka liittyy Carolinen menneisyyteen. Kaupungilla he päätyvät kalliiseen vaateliikkeeseen. Liikkeessä he kauppaavat väkisin omaa tuotettaan myyntiin ja se kannattaa. Sophie väsää joulukoristelukilpailuun valoja. Han joutuu vuorostaan tekemään töitä tytöille. Tytöt pääsevät ihailemaan tuotettaan näyteikkunaan.

4.8 Tehdastouhuilua (And the Fun Factory)

Ensiesitys Suomessa: 17.11.2015
Ensiesitys USA:ssa: 05.01.2015

Han esittelee työntekijöilleen uuden tilausjärjestelmän. Laitteet kuitenkin tekevät katoamistempun, eikä Han siitä ilahdu. Kerrankin kun Carolinella ja Maxilla on rahaa, Sophie tulee ja pyytää niitä omaan bisnekseensä. Tytöt eivät hypi riemusta. Tytöt lähtevät rahoineen tarkastamaan uusia haasteita ja saavat uusia t-paitoja. Paitojen joukossa on avunpyyntö. Caroline yrittää selvittää pyynnön alkuperää, ja tytöt joutuvat vihreään sotaan.

4.9 Kaahailua menneisyydestä (And the Past and the Furious)

Ensiesitys Suomessa: 24.11.2015
Ensiesitys USA:ssa: 19.01.2015

Han pitää ravintolassaan työntekijöilleen tilaisuuden elvytysnukella. Oleg aikoo kysyä Sophielta ison kysymyksen. Carolinelle tuodaan hänen isältään valkoinen, huippunopea ja huippukallis lahja. Tytöt keskustelevat syvällisiä lahjassa ja hetkeä myöhemmin he ovatkin jo muualla, eikä Caroline siitä ilahdu. Max saa valkoisen pedon syöksemään hiekkaa päälleen. Suuria kysymyksiä kysellään, suurin vastauksin.

4.10 Muutto-ongelmia (And the Move-In Meltdown)

Ensiesitys Suomessa: 01.12.2015
Ensiesitys USA:ssa: 02.02.2015

Pakkanen koettelee alaosastoja. Oleg ja Sophie muuttavat yhteen. Caroline ja Max eivät tykkää ajatuksesta yhtään. Tytöt kutsutaan Olegille ja Sophielle tupaantuliaisiin. Han on paniikissa kantaessaan Olegin tavaroita sisälle. Koko porukka syö Sophien luona. Oleg tuo asuntoon maalauksen, jota Sophie ei halua. Taulu aiheuttaa heti riitaa veitsien kera. Olegin tavarat lähtevät takaisin mistä tulivatkin. Matkalla tapahtuu yhtä jos toista. Tilanteet kuitenkin rauhoittuvat muuttoautossa.

4.11 Sormuksen ritarittaret (And the Crime Ring)

Ensiesitys Suomessa: 08.12.2015
Ensiesitys USA:ssa: 09.02.2015

Polttelevat asiakkaat häiritsevät ravintolassa. Sophie tulee kertomaan Carolinelle ja Maxille hääjuttujaan. Sophie kysyy Maxia tärkeään tehtävään. Max ei oikein innostu asiasta menneisyyteensä vedoten. Tytöillä riittää t-paitoja. Caroline hullaantuu pinkeistä t-paidoista niin paljon, että viettää seuraavan yön poissa kotoa. Samalla hän kadottaa tärkeän esineen. Sen seurauksena tytöt siirtyvät kaidalta tieltä pientareelle. Lopulta kalterit kutsuvat ja Sophie kutsutaan apuun.

4.12 Idearosmot (And the Knock Off Knock Out)

Ensiesitys Suomessa: 15.12.2015
Ensiesitys USA:ssa: 16.02.2015

Sophie on hankkinut paljon häälehtiä. Oleg tajuaa, että hänen tuttavansa on hääsuunnittelija. Asiakas tulee leivosluukulle tietty paita päällä ja tytöt tajuavat jonkun muun myyvän heidän paitojaan. Caroline ja Max menevät liikkeeseen, joka myy heidän paitojaan. Liikkeessä ihmiset eivät ole ymmärtäväisellä päällä. Sophie tapaa Olegin hääsuunnittelijan, eikä tietenkään innostu hänestä. Tytöt tarvitsevat asianajajaa. Han joutuu ajavaan tilanteeseen, mutta pelastautuu puhujan taidoillaan.

4.13 Pesemättömänä paras (And the Great Unwashed)

Ensiesitys Suomessa: 22.12.2015
Ensiesitys USA:ssa: 23.02.2015

Han pitää ravintolassaan alaisilleen palkintojenjaon. Asiakas pyytää Carolinea tarjoilemaan Maxin sijasta, mikä yllättää Carolinen. Sophie on piilossa Olegilta, kun on löytänyt tämän salaisen teknisen laitteen. Caroline ihmettelee, kun uutta kanta-asiakasta ei ala kuulua. Tytöt toimittavat tavallisuudesta poiketen ruokaa asiakkaalle. Tytöt joutuvat tutustumaan uuden asiakkaan taidegalleriaan ja hämmästyvät, kun näkevät itsensä seinällä. Caroline saa asiakkaaltaan muiston.

4.14 Kuppikakkukatastrofi (And the Cupcake Captives)

Ensiesitys Suomessa: 29.12.2015
Ensiesitys USA:ssa: 09.03.2015

Han kehittää ravintolassaan drinkkejä, jotka kuvastavat hänen työntekijöitään. Caroline luulee myyneensä viimeisen paidan, mutta Max on tilannut niitä lisää. Tytöt järjestävät Sophielle häihin liittyvät juhlat. Caroline ei ole tyytyväinen Maxin aikaansaannoksiin. Tyttöjen ovelle ilmestyy FBI, ja Sophie ymmärtää tilanteen väärin. Hetkeä myöhemmin talo eristetään. Tytöt joutuvat pahaan asemaan. Han pääsee televisioon puolustamaan tyttöjä. Lopulta asiat alkavat järjestymään.

4.15 Paksu katti (And the Fat Cat)

Ensiesitys Suomessa: 05.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 23.03.2015

Muut keksivät syitä Maxin myöhästymiselle Hanin sitä tivatessa. Carolinen ja Maxin Nancy-kissa tekee katoamistempun. Komea liikemies palauttaa kissan, jolla onkin melkoinen yllätys. Tytöt tarvitsevat apua tilanteen hoitamisen, joten he menevät miehen toimistolle. Riidoilta ei vältytä, mutta lopulta tytöt pääsevät kotiin karvatassujen kanssa.

4.16 Nollatoleranssi (And the Zero Tolerance)

Ensiesitys Suomessa: 12.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 30.03.2015

Ravintolassa työtä häiritsee lentävä esine. Sen ohjaajaksi paljastuu yllättävä henkilö. Oleg esittelee kameralle pikkuveljensä, josta Han sokaistuu. Caroline käy automaatilla ja kiljuu, kun huomaa asioiden olevan miinuksella. Leipurikoulun ajoilta tuttu henkilö ilmestyy leivosluukulle. Carolinelle ja Maxille tarjoutuu tilaisuus hankkia lisää rahaa. Tiukan työhaastattelun jälkeen työ alkaa tuottaa tulosta. Koko ravintolan väki saapuu tukemaan tyttöjä heidän kolmannessa työssään. Kolmannen työn johtaja on hieman erikoinen. Caroline yrittää kiivetä urallaan rintoja pitkin.

4.17 Iskuhoitoa (And the High Hook-Up)

Ensiesitys Suomessa: 19.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 13.04.2015

Ravintolassa syttyy tulipalo ja Han joutuu tositoimiin, kun kukaan muu ei tee mitään. Caroline ja Max saavat apulaisen kolmannessa työpaikassaan. Max on iloinen asiasta. Han paljastuu pikku vakoilijaksi. Caroline joutuu tekemisiin omistajan tyttöystävän kanssa. Tytöt joutuvat ottamaan kotiinsa ravintolaan tulleen uuden työntekijän, koska tällä ei ole omaa kotia. Työnantaja ilmestyy tyttöjen kotiovelle. Han palkkaa uuden työntekijän ja on innoissaan, koska vihdoin joku työntekijöistä tekee töitä.

4.18 Kolttua kerrakseen (And the Taste Test)

Ensiesitys Suomessa: 26.01.2016
Ensiesitys USA:ssa: 20.04.2015

Sophie tulee ravintolaan keskustelemaan häistään. Myös Caroline joutuu osallistumaan Sophien häihin. Sophie tuo The High -ravintolaan tytöille esittelyyn Puolasta tulleen paketin. Paketin sisältö venyy ja paukkuu haisevasti, ja tytöt joutuvat pukuostoksille. Ostoksilla Sophie löytää tyttöjen mielestä hirveän puvun. Ostosryntäyksessä Sophie taistelee saadakseen puvut tytöille. Tytöt vihaavat Sophien valitsemia pukuja ja ilahtuvat, kun ne varastetaan.

4.19 Seksilakko (And the Look of the Irish)

Ensiesitys Suomessa: 02.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 27.04.2015

Caroline ja Max kyselevät Olegilta, miksi tätä ei kiinnosta mikään. Syyksi paljastuu Sophien pihtaaminen ennen häitä. Han esittelee uusinta hankintaansa ravintolan keittiöön. Keittiössä sattuu pikkuinen onnettomuus, mikä on Carolinen ja Maxin mieleen. Caroline saa viestin mallimaailmasta. Caroline ja Max seuraavat vierestä, kun Oleg ottaa kuvia Nashista. Han kuitenkin tulee paikalle ja huutaa vihaisena työntekijöilleen. Sophie ei kestä millään, kun hän yrittää kunnioittaa perinteitä. Tytöillä alkaa homma toimia lopulta.

4.20 Mammanpoika (And the Minor Problem)

Ensiesitys Suomessa: 09.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 04.05.2015

Max joutuu vastailemaan kysymyksiin tulevaisuuden suunnitelmistaan. Caroline ja Max saavat loistavan tilaisuuden edetä urallaan kohti korkeuksia. Tytöt lähtevät Nashin kanssa mallikuvauksiin. Nashille ilmaantuu yllättävä henkilö vieraaksi, ja Max saa kuulla uusia asioita miehestä. Caroline on paniikissa, koska on vastuussa Nashista. Sophie ja Oleg suunnittelevat häitään ja esittelevät ideoitaan tytöille. Tytöt lähtevät Nashin perään lentokentälle. Kentällä Max päästää suustaan sammakon ja joutuu turvatarkastukseen.

4.21 Uusia tuulia ja taka-ajatuksia (And the Grate Expectations)

Ensiesitys Suomessa: 16.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 11.05.2015

Caroline ja Max kokevat huonoja ja hyviä asioita bisnesten suhteen. Sophie hehkuu onnea. Han saa tilaisuuden vinoilla tytöille heidän työpaikkansa sijainnin takia. Oleg pyytää Hania tärkeään tehtävään. Tytöt pääsevät avaamaan uuden leivosliikkeensä. Odotukset ovat korkealla, mutta kaikki ei suju odotuksien mukaan. Caroline saa heti ensimmäisestä asiakkaasta ihailijan. Han kokee paineita Olegin juhlien järjestämisestä. Olegin ja Sophien välit kokevat kovia, mutta kaiken voi korjata.

4.22 Tärkeä tehtävä (And the Disappointing Unit)

Ensiesitys Suomessa: 23.02.2016
Ensiesitys USA:ssa: 18.05.2015

Han järjestää ravintolassaan perhepäivän. Caroline saa kännykkäänsä tilauksia, mutta ne ovat lentokentän liikkeeseen. Sophien ja Olegin häät kokevat taas pahan takaiskun, kun viikatemies iskee. Tytöt palaavat pitkän tauon jälkeen leivosluukulle. Poissaolon aikana Earl on tehnyt muutoksen tiloihin, josta erityisesti Max on innoissaan. Vihdoin Sophien ja Olegin suuri päivä koittaa. Kastanjakin pääsee töihin. Tytöillä asiakkaita riittää lopulta ja kaikki sujuu niin hyvin, että he pääsevät lopulta lentämään taivaan tuuliin juoman kera.

Seuraava jakso

Suomessa Sub ti 06.09.2016 klo 19.30
5.1 Vasaran varjossa

Suomessa Sub ti 13.09.2016 klo 19.30
5.2 And the Gym and Juice

Suomessa Sub la 20.08.2016 klo 13.00
4. kausi (u)

USA:ssa CBS ma 10.10.2016
6.1

USA:ssa CBS ma 17.10.2016
6.2

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

Tyhjätaskut

Kausi 1

CDON.com9.95 €

Tyhjätaskut

Kausi 2

CDON.com9.95 €

Tyhjätaskut

Kausi 3

CDON.com24.95 €

Tyhjätaskut

Kausi 4