3. kauden jaksot

3.1 Luhistuminen leivosluukulla (And the Soft Opening)

Ensiesitys Suomessa: 09.01.2014
Ensiesitys USA:ssa: 23.09.2013

Caroline ja Max esittelevät innolla uutta liiketilaansa. Han on tarjoutunut antamaan tilan tyttöjen käyttöön ilmaiseksi. Ensimmäinen asiakas on kukapa muukaan kuin Sophie. Asiakas kokee kovan kohtalon, jonka seurauksena leivosikkunasta tulee todella suosittu kohde. Kohde vaihtuu ovelta luukulle, kun Han ja tytöt ajautuvat riitaan.

3.2 Pöksypulma (And the Kickstarter)

Ensiesitys Suomessa: 16.01.2014
Ensiesitys USA:ssa: 30.09.2013

Han uhkaa näyttää vehkeensä Maxille tämän taas niskuroidessa töissä. Leivosluukun edessä kuvataan muotinäytöstä. Sophie tuo tytöille postia, ja Max saa ilmaisen tavaran. Caroline aloittaa Kickstarter-hankkeen, joka poikii hänelle uutta päälle pantavaa. Max tekee virheen, kun ei poista Carolinea ketjusta ennen viestin lähetystä. Lopulta vähän läpsitään paperipäätä.

3.3 Kahjot kissanaiset (And The Kitty Kitty Spank Spank)

Ensiesitys Suomessa: 23.01.2014
Ensiesitys USA:ssa: 07.10.2013

Carolinen ja Maxin oven takana mouruaa kissa, ja he pohtivat sen ottamista sisälle. Päätöksen jälkeen he joutuvat kuitenkin antamaan kissan pois. Sopiva henkilö löytyy ravintolan tiskiltä. Loppujen lopuksi kissa löytää uuden kodin tassut musiikkia soitellen. Sophie kertoo kauhutarinan Puolan kissoista. Caroline yllättää Maxin tervehtivällä lahjalla. Kastanja saa uuden ystävän.

3.4 Kähvelletty kahvikone (And the Group Head)

Ensiesitys Suomessa: 30.01.2014
Ensiesitys USA:ssa: 14.10.2013

Carolinen ja Maxin nalkutus auttaa, koska Han on hankkinut uuden tarjoilijan heidän avukseen. Oleg lupaa hankkia heille oman kahvikoneen ja sen he saavatkin sireenien saattelemana. Oleg haluaa vastapalvelukseksi udella tietoja. Oleg ottaa raskaasti kuulemansa uutisen Sophiesta. Tytöt menevät kilpailijalle töihin vain oppiakseen koneen käytön. Oleg jatkaa elämäänsä eteenpäin.

3.5 Uusi herkkuhitti (And the Cronuts)

Ensiesitys Suomessa: 06.02.2014
Ensiesitys USA:ssa: 21.10.2013

Han on aloittanut dieetin. Caroline ja Max saavat selville, että heidän leivoksensa ovat jäämässä toiselle sijalle. He päättävät lähteä selvittämään cronutien arvoitusta. Perillä riittää jonotusta ja asiatkin siinä hieman aukeavat. Tytöt hankkivat pimeästi ja kovin ottein uutta tuotetta. Max keksii vahingossa uuden tuotteen, jonka testaus käy Hanille ongelmaksi.

3.6 Uneton Brooklynissa (And the Piece of Sheet)

Ensiesitys Suomessa: 13.02.2014
Ensiesitys USA:ssa: 28.10.2013

Caroline ja Max tajuavat, että heillä on ylimääräistä rahaa. Carolinella on pidennyskriisi ja siitähän löytyy sopivasti tilaisuus rahan tuhlaamiseen. Carolinen yllätys saa Maxin raivon partaalle, mutta pienen tutkimusretken ansiosta Max löytää jotain kivaa itselleen. Kaikki kuitenkin kääntyy taas ylösalaisin ja Max ostaa Carolinelle kostoksi karvaisen lahjan.

3.7 Hanin heila (And the Girlfriend Experience)

Ensiesitys Suomessa: 20.02.2014
Ensiesitys USA:ssa: 04.11.2013

Han on valehdellut pahemman kerran ja nyt hänen äitinsä on tulossa kylään. Han keksii kiristyskeinon, jonka takia Caroline ja Max löytävät tiensä strippiluolaan. Tytöt saavat houkuteltua mukaansa Hanin tyttöystävän. Myöhemmin tytöt viettävät iltaa Hanin tyttöystävän ja äidin kanssa. Tilanne jännittää Hania niin, että hän pian leijailee pilvissä. Ilta laukeaa salaisuuksien paljastumiseen.

3.8 Trendimurkinaa (And the "It" Hole)

Ensiesitys Suomessa: 27.02.2014
Ensiesitys USA:ssa: 11.11.2013

Caroline on liekeissä, kun hän saa sovittua treffit trendiravintolaan. Sophie kuulee asiasta ja tuo Carolinelle tavaroita treffejä varten. Mies ei kuitenkaan saavu paikalle, joten Caroline ja Max lähtevät viettämään iltaa kahdestaan. Kun asiat eivät etene, Max päättää ottaa tarjoilun haltuun. Myös Sophie ja Oleg käyttävät oman käden oikeutta. Eikä opossumia sovi unohtaa laskuista.

3.9 Piiraspaniikki (And the Pastry Porn)

Ensiesitys Suomessa: 06.03.2014
Ensiesitys USA:ssa: 18.11.2013

Caroline ja Max toteavat asuntonsa olevan oikea sekamelska ja käskevät Sophien siivousfirman hoitaa asian. Sophie järjestää paikalle siivoojan, joka on alalla poikkeuksellinen. Siivooja ja Caroline tekevät Maxin sängyn patjan alta paljastavan ja koulumaisen löydön. Tytöt lähtevät tutustumaan uuteen mahdollisuuteen. Caroline on myytyä tyttöä nähdessään ranskiksen. Max ei usko itseensä tulikokeessa, mutta yllättää lopulta jopa itsensä.

3.10 Eka koulupäivä (And the First Day of School)

Ensiesitys Suomessa: 13.03.2014
Ensiesitys USA:ssa: 25.11.2013

Carolinen ja Maxin suuri päivä koittaa, kun Max aloittaa leipurikoulussa. Maxille järjestetään ravintolassa läksiäisjuhlat, ja hän on hämillään kaikista lahjoista. Metrossa tapahtuu hirveitä ja Max myöhästyy koulusta. Koulussa Max saa läksytystä ja kaksimielisiä ajatuksia, lopulta lentäen käytävään samanhenkisen luokkatoverinsa kanssa. Loppu on täynnä sokerisia ja nahkaisia paljastuksia.

3.11 Hautajaisreissu (And the Life After Death)

Ensiesitys Suomessa: 20.03.2014
Ensiesitys USA:ssa: 02.12.2013

Caroline näkee lehdessä suru-uutisen, joka muistuttaa häntä entisistä ajoista. Tytöt yrittävät saada vapaata, minkä Han tyrmää. Sophie kertoo erikoisen jutun Puolasta. Tytöt saavat uuden ystävänsä viemään heidät hautajaisiin. Perillä Caroline saa kouraisevan vastaanoton. Kukaan ei tunnista Carolinea ja tytöt ovat juuri lähdössä, kun nainen menneisyydestä ilmaantuu paikalle.

3.12 Hurmaava huijari (And the French Kiss)

Ensiesitys Suomessa: 27.03.2014
Ensiesitys USA:ssa: 16.12.2013

Caroline on innoissaan, kun leipurikoulun ohjaaja lähettää hänelle vihjailevan videon. Han saa kuulla taas pienuudestaan johtuvaa kuittailua. Caroline, Nicholas, Max ja Deke viettävät illan baarissa. Seuraavana päivänä Caroline kuulee huonoja uutisia ihastuksestaan Nicholaksesta. Caroline kertoo koulussa Nicholakselle tietävänsä hänen salaisuutensa, mutta Nicholas ei ole asiasta moksiskaan. Caroline on hämillään tunteistaan.

3.13 Ranskalainen pulma (And the Big But)

Ensiesitys Suomessa: 10.04.2014
Ensiesitys USA:ssa: 13.01.2014

Lumi on vallannut kaupungin ja Caroline saa kokea valkoisen koston leivosluukulla. Max ja Deke opettelevat ranskaa leivonnaisia apuna käyttäen. Caroline on vihainen Nicholakselle hänen vaimostaan. Maxilla ja Dekellä alkavat tunteet lämmetä. Max pettyy, kun Deke saa pyynnön toiselta naiselta sänkypuuhiin. Leipurikoulussa Deke aiheuttaa hälytyksen vain päästäkseen suutelemaan Maxia.

3.14 Murha-auto (And the Dumpster Sex)

Ensiesitys Suomessa: 17.04.2014
Ensiesitys USA:ssa: 20.01.2014

Leivosluukun edessä oleva auto aiheuttaa bisnekselle ongelmia. Auto paljastuu kauhujen autoksi, josta Caroline hätääntyy. Asiaa ei auta se, että Han on antanut auton omistajalle hänen kaikki tietonsa. Caroline pelkää omassa asunnossaan, eikä uskalla jäädä yksin. Deke vie Maxin kotiinsa, joka ei ole ihan tavallinen. Caroline onnistuu polttamaan paikkansa ja joutuu sairaalaan.

3.15 Rakkautta roskiksessa (And the Icing on the Cake)

Ensiesitys Suomessa: 24.04.2014
Ensiesitys USA:ssa: 27.01.2014

Deke ja Max asuvat roskiksessa, jonka takia Max myöhästyy töistä. Han menee antamaan Maxille palautetta myöhästymisestä. Leipurikoulussa Nicholas jatkaa Carolinen vikittelyä. Max ja Deke laittaa kaikkensa kakkuun. Max ja Deke sanovat rakastavansa toisiaan ja siitäkös aiheutuu hämmennystä. Deken roskis täyttyy väestä ja Carolinen takamus kokee kosketuksia. Dekestä paljastuu rahakas valhe.

3.16 Rikas, rakas, köyhä, smurffi (And the ATM)

Ensiesitys Suomessa: 01.05.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.02.2014

Han on hommannut ravintolaansa uuden koneen, jonka avajaisia he pitävät. Max hakee tavaroitaan pois Deken luota saatuaan tietää miehen miljoonaomaisuudesta. Max ei voi sietää rikkaita, joten yrittää laittaa välinsä poikki Dekeen. Deke ja Caroline yrittävät kaikkensa, jotta saisivat käännettyä Maxin pään. Deke tekee anteliaan lahjoituksen eräälle tärkeälle henkilölle. Lopulta päitä kääntyy yhdellä jos toisella asioiden suhteen.

3.17 Siveästi yökylässä (And the Married Man Sleepover)

Ensiesitys Suomessa: 08.05.2014
Ensiesitys USA:ssa: 24.02.2014

Max pyytää Carolinelta suojaa. Deke ja Max ovat sovussa ja romanttisella päällä. Nicholas pyytää Carolinea luokseen syömään ja harrastamaan lemmenleikkejä. Sophie näkee Nicholaksen ja hurmaantuu tästä. Caroline ja Max menevät kampaamoon, jossa Caroline saa kostean kosketuksen. Caroline soittaa Skype-puhelun Nicholaksen vaimolle. Myöhemmin Caroline ja Nicholas illastavat kiihkein tunnelmin.

3.18 Vaimon visiitti (And the Near Death Experience)

Ensiesitys Suomessa: 15.05.2014
Ensiesitys USA:ssa: 03.03.2014

Han ilmoittaa, että ravintolassa tehdään kevätsiivous. Caroline käyttää edelleen Nicholaksen vaimoa syynä asioihinsa. Caroline päättää laittaa Nicholaksen kova kovaa vasten ja uhkailee häntä jättämään vaimonsa. Nicholas ilmoittaa jotain suurta. Hanilla on hikiset oltavat eläimellisen ongelman kanssa. Caroline menee tapaamaan Nicholasta, joka on järjestänyt yllätysvieraan. Carolinen ja Maxin ilta muuttuu vetiseksi ja sirpaleiseksi.

3.19 Pyhän Patrickin pippalot (And the Kilt Trip)

Ensiesitys Suomessa: 22.05.2014
Ensiesitys USA:ssa: 17.03.2014

Merkkipäivän vuoksi Caroline ja Max ansaitsevat paremmin rahaa. Han pukeutuu vihreisiin. Tytöt, Han ja Oleg matkustavat taksilla ja joutuvat keskelle ruuhkaa. Ruuhkasta selvittyään he juovat vihreää olutta. Carolinen huulet saavat kokea helliä otteita. Han löytää naisseuraa. Sophie ottaa kaiken irti herrasmiehestä, johon Carolinekin on jo tutustunut lähemmin.

3.20 Vauraat vanhemmat (And the Not Broke Parents)

Ensiesitys Suomessa: 29.05.2014
Ensiesitys USA:ssa: 24.03.2014

Leipurikoululla Caroline, Max ja Deke kuulevat järkyttäviä uutisia. Uutisten jälkeen he viettävät aikaa Deken roskiksessa, pohdiskellen jatkoa. Deke keksii loistavan idean, mihin käyttää rahojaan. Max pääsee tapaamaan Deken vanhemmat heidän lukaalissaan. Siellä Max päästelee paniikissa sammakoita suustaan. Caroline joutuu kohtaamaan menneisyytensä. Lopulta tytöt päätyvät työntämään roskista.

3.21 Hääkakkuhärdelli (And the Wedding Cake Cake Cake)

Ensiesitys Suomessa: 05.06.2014
Ensiesitys USA:ssa: 14.04.2014

Verot ja niiden palautukset puhuttavat. Carolinen ja Maxin leivosluukulle ilmestyy kuuluisuus. Tytöt saavat tilauksen hääkakusta, jonka tekemistä Max epäilee. Tilaus kuitenkin pitää ja Max on menettää hermonsa jatkuvien muutosten takia. Kakku valmistuu ja toimitus kohteeseen onnistuu lopulta. Tytöt joutuvat sietämään tulevaa morsianta. Lopulta Max löytää itsensä alttarilta.

3.22 Vuokralaisvilunkia (And the New Lease on Life)

Ensiesitys Suomessa: 12.06.2014
Ensiesitys USA:ssa: 21.04.2014

Caroline ja Max panikoivat, kun heidän lankapuhelimensa soi. Tytöt hankkivat kolmannen vuokralaisen asuntoonsa kuullessaan, että vuokratarkastaja on tulossa käymään. Allekirjoituksien jälkeen kolmas henkilö alkaa käydä ongelmaksi, kun hän päättää jäädä tyttöjen luo. Hän myös vikittelee Sophieta. Tyyppi lupaa lähteä tyttöjen asunnosta, jos saa kiihkeän hetken heidän kanssaan. Sophie kuitenkin pelastaa tilanteen.

3.23 Hevoshulluutta (And the Free Money)

Ensiesitys Suomessa: 30.08.2014
Ensiesitys USA:ssa: 28.04.2014

Caroline ja Max ovat innoissaan, kun pystyvät maksamaan laskut. Oleg ei tykkää, kun Sophia tuo ravintolaan uuden poikaystävän. Caroline ja Max pääsevät mukaan seuraamaan raveja, rahaisin seurauksin. Caroline jää koukkuun raveihin, huonoin seurauksin. Han kysyy tutultaan vinkkejä raveihin, joihin tytöt luottavat. Kaikki ei suju suunnitelmien mukaan, mutta onneksi Earl tulee ja pelastaa tilanteen.

3.24 Maxin tulikoe (And the First Degree)

Ensiesitys Suomessa: 30.08.2014
Ensiesitys USA:ssa: 05.05.2014

Max paljastaa asioita valmistumisestaan. Sophie on hankkinut itselleen uudet lasit. Max joutuu opiskelemaan Amerikan historiaa ja Caroline auttaa Maxia kyselemällä häneltä kysymyksiä. Tytöt matkustavat Maxin kouluun, jossa hän yrittää suorittaa koetta. Max soittaa äidilleen päättäjäisiä koskien. Max jo menettää toivonsa, kunnes hänelle tärkeät ihmiset saapuvat juhlistamaan tilaisuutta ja kaikki ovat onnellisia.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 1

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 2

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 3

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 4

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 5