Henkilöt

Caroline Channing
Earl
Han Lee
Max Black
Oleg Golishevsky
Sophie Kachinsky

Caroline Channing

Caroline Wesbox Channing aloittaa sarjan alussa työt tarjoilijana Williamsburg Dinerissä. Caroline oli aiemmin rikas seurapiirineitokainen, mutta hänen isänsä joutuu vankilaan ja menettää kaiken omaisuutensa. Caroline on opiskellut Whartonissa ja innostuu Maxin kuppikakkujen myötä liikeideasta. Hän asuu yhdessä Maxin kanssa ja heistä tulee lopulta parhaita ystäviä. Caroline on kiltti ja optimistinen, vaikka sopeutuminen köyhyyteen onkin vaikeaa. Hän on seurustellut mm. Andyn ja Nicholaksen. kanssa.

Earl

Earl on hoitanut kassaa Williamsburg Dinerissa jo vuodesta 1962. Hän on entinen jazz-muusikko, joka rakastaa marihuanaa ja uhkapelaamista. Max on erittäin läheinen hänen kanssaan ja toivoo, että Earl olisi hänen isänsä.

Han Lee

Han Lee on Williamsburg Dinerin omistaja eli Maxin ja Carolinen pomo. Hän saa jatkuvasti kuulla kuittailua mm. lyhyydestään ja tietämyksestään amerikkalaista kulttuuria kohtaan. Hanilla on vaikeuksia löytää naisseuraa.

Max Black

Max Black työskentelee tarjoilijana Williamsburg Dinerissa. Hän on aina ollut köyhä työläisluokan tyttö, jolla oli vaikea lapsuus. Max on taitava leipuri ja erikoistunut kuppikakkuihin. Han antaa hänen aluksi myydä niitä Dinerissa, mistä Caroline saa idean bisneksen perustamisesta. Max on perinteinen elämänkoululainen ja laukoo usein loukkaavia totuuksia hymy huulessa. Miesrintamalla vientiä riittää, Max on seurustellut mm. Johnnyn ja Deken kanssa.

Oleg Golishevsky

Vanko Oleg Golishevsky on Williamsburg Dinerin kokki ja kotoisin Ukrainasta. Hän kertoo jatkuvasti kaksimielisiä vitsejä ja ahdistelee Maxia ja Carolinea ehdottamalla seksiä. Tytöt eivät asiasta paljoa välitä tai vitsailevat takaisin. Oleg kiinnostuu Sophiesta ja he aloittavat seksisuhteen. Suhde on katkolla Olegin petettyä Sophieta, mutta he päätyvät takaisin yhteen.

Sophie Kachinsky

Sophie Kaczynski omistaa siivousfirman ja asuu Maxin asunnon yläpuolella. Hän on kotoisin Puolasta ja kertoo usein tarinoita kotimaastaan. Sophie auttaa tyttöjä urallaan eteenpäin. Hän on suorasanainen varsinkin seksielämästään. Sophie seurustelee Olegin kanssa.

Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - ei suomenkielisiä tekstejä

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 1

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 2

CDON.com9.95 €

2 Broke Girls

Kausi 3

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 4

CDON.com24.95 €

2 Broke Girls

Kausi 5