Näyttelijät

David Lynch "Gordon Cole"
Kimmy Robertson "Lucy Moran"
Kyle MacLachlan "Dale Cooper"
Naomi Watts "Janey-E Jones"
Pierce Gagnon "Sonny Jim Jones"
Sheryl Lee "Laura Palmer"

David Lynch "Gordon Cole" IMDb

David Lynch syntyi 20. tammikuuta 1946 Missoulassa, Montanassa. Hän on naimisissa Emily Stoflen kanssa. Davidilla on kolme lasta aiemmista avioliitoistaan. David tunnetaan ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hänen tunnetuimpia töitään ovat Mulholland Drive, Elefanttimies ja Blue Velvet.

Kimmy Robertson "Lucy Moran" IMDb

Kimmy Robertson syntyi 27. marraskuuta 1954 Hollywoodissa, Los Angelesissa. Hän on ollut naimisissa John Christian Walkerin kanssa. Kimmy on näytellyt mm. elokuvissa Anderson's Cross, Stuart Little - pieni suuri hiiri, Speed 2 - vaara iskee vesillä ja Apua! Lapsenvahti kuoli - eihän kerrota äidille sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Angel from Hell, Vihjeet hukassa, Luuserit ja Teho-osasto. Hän on tehnyt myös paljon ääninäyttelijän töitä mm. Pieni Merenneito ja Gravedale High.

Kyle MacLachlan "Dale Cooper" IMDb

Kyle Merritt McLachlan syntyi 22. helmikuuta 1959 Yakimassa, Washingtonissa. Hän on naimisissa Desiree Gruberin kanssa ja heillä on poika Callum. Kyle näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Täydelliset naiset, Portlandia, Believe ja In Justice. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Blue Velvet, Peace, Love, & Misunderstanding, Menestyksen tuoksu, Free Jimmy ja Häivähdys pinkkiä sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa S.H.I.E.L.D.-agentit, Good Wife ja Ensisilmäyksellä.

Naomi Watts "Janey-E Jones" IMDb

Naomi Ellen Watts syntyi 28. syyskuuta 1968 Shorehamissa, Englannissa. Hän muutti Australiaan 14-vuotiaana. Naomi on näytellyt mm. elokuvissa 21 grammaa, King Kong, Kirjava huntu, Funny games, Ring, Mulholland Drive, Outolintu-sarja, Diana ja J. Edgar.

Pierce Gagnon "Sonny Jim Jones" IMDb

Pierce Gagnon syntyi 25. heinäkuuta 2005 Atlantassa, Georgiassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Extant. Pierce on näytellyt mm. elokuvissa Looper, Wish I Was Here ja Tomorrowland sekä vieraillut mm. tv-sarjassa Tunteet pelissä.

Sheryl Lee "Laura Palmer" IMDb

Sheryl Lynn Lee on syntynyt 22. huhtikuuta 1967 Augsburgissa, Saksassa, mutta kasvanut Coloradossa. Hän on ollut naimisissa Jesse Diamondin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Sheryl on näytellyt mm. elokuvissa Café Society, Rebirth, The Makings of You ja Texas Killing Fields sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Paljastavat valheet, Vihjeet hukassa, Dirty Sexy Money ja Tunteet pelissä.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4