Henkilöt

Dale Cooper
Gordon Cole
Janey-E Jones
Laura Palmer
Lucy Moran
Sonny Jim Jones

Dale Cooper

Dale Dougie Cooper on varsin monessa sopassa keitetty agentti, joka tutkii kaupungin outoja tapauksia. Hänen elämänsä menee välillä sekaisin yliluonnollisten tapahtumien johdosta, ja siinäkös onkin läheisillä kestämistä.

Gordon Cole

Gordon Cole on Cooperin heikkokuuloinen pomo, joka puhuu jatkuvasti huutamalla. Hän erottuu tilassa kuin tilassa juurikin huutamisen takia.

Janey-E Jones

Janey-E Jones on Cooperin rakastava, mutta välillä niin Cooperiin kyllästynyt vaimo. Janey joutuu kestämään Cooperin outoa käytöstä, johon ei välillä löydy minkäänlaista selitystä.

Laura Palmer

Laura Palmer on varsinaisessa keskiössä koko sarjassa kun hänet murhataan ja monet kaupungissa haluavat tietää, kuka hänet murhasi. Hänellä on jonkinlainen yhteys lähes jokaiseen asukkaaseen kaupungissa.

Lucy Moran

Lucy Moran on Twin Peaksin poliisiasemalla virkailijana työskentelevä, tyttömäisesti kimittävä nainen. Hänen miehensä työnskentelee myös samaisella asemalla.

Sonny Jim Jones

Sonny Jim Jones on Cooperin ja Janey-E:n poika. Hänellä on vahva side isäänsä, joka ei aina ole läsnä kun sitä tarvittaisiin. Janey-E rakastaa häntä yli kaiken.

Seuraava jakso

Suomessa Tauolla

USA:ssa Tauolla

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com14.95 €

Supernatural

Kausi 12

CDON.com34.95 €

Black Sails

Kausi 4

CDON.com9.95 €

Gotham

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The 100

Kausi 4