Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Tunteet pelissä > Näyttelijät

Tunteet pelissä - Näyttelijät

Barbara Alyn Woods "Deb Scott" IMDB

Barbara Alyn Woods syntyi maaliskuun 11. 1962, Chicagossa. Barbara on naimisissa John Lindin kanssa. Barbara ja John tapasivat Honey, I Shrunk the Kids tv-sarjan kuvauksissa. He avioituivat 1999. Heillä on kaksi tytärtä. Barbara on näytellyt mm. Ally McBealissa ja Wingsissä.

Barry Corbin "Whitey Durham" IMDB

Leonard Barrie "Barry" Corbin syntyi lokakuun 16. 1940 Lamesassa, Teksasissa. Hän on näytellyt useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Parhaiten hänet tunnetaan roolistaan entisenä astronauttina Maurice Minnifieldinä Northern Exposure -sarjassa, josta hän sai Emmy ehdokkuuden. Hän on näytellyt muun muassa Urban Cowboyssä sekä Roscoe Brownissa. Hän on näytellyt usein lännenelokuvissa.

Bethany Joy Galeotti "Haley James-Scott" IMDB

Bethany Joy Lenz syntyi 2. huhtikuuta 1981 Hollywoodissa, Floridassa. Bethany on naimisissa Michael Galeottin kanssa. Hän toimii niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Laulajana hän on tehnyt kaksi albumia: Preincarnate (2002) ja Come On Home (2005). Uransa alussa Bethany esiintyi toisella nimellään, jonka hän otti käyttöön aikaisin teini-iässä. Kun hän liittyi Tunteet pelissä -sarjaan hän otti nimekseen Bethany Joy Lenzin.

Chad Michael Murray "Lucas Scott" IMDB

Chad Michael Murray syntyi 24. elokuuta 1981 Buffalossa, New Yorkissa. Hänellä on kolme siskoa. 15-vuotiaana hän alkoi pelata amerikkalaista jalkapalloa. Lukion jälkeen Chad jätti urheilun ja aloitti mallin työt. Chad Michael on ollut naimisissa Tunteet pelissä -sarjassa näyttelevän Sophia Bushin kanssa. Nyt he ovat asumuserossa. Chad seurustelee nykyään Kenzie Daltonin kanssa, joka työskentelee Tunteet pelissä -sarjan taustajoukoissa. Hän on esiintynyt mm. sarjoissa Gilmoren tytöt (Gilmore Girls), Dawson's Creek sekä Perjantai on pahin (Freaky Friday), Tuhkimotarina (A Cinderella Story) ja Vahatalo (House of Wax) elokuvissa.

Craig Sheffer "Keith Scott" IMDB

Craig Sheffer syntyi huhtikuun 23. 1960, Pennsylvaniassa. Craig on näytellyt amerikkalaisessa saippuasarjassa One to Live. Nuorempana hän on näytteli ongelmia tuottavan teini-ikäisen pojan Emilio Estevezin ystävää elokuvassa That Was Then... This Is Now (1985). Parhaiten hänet tunnetaan juuri Tunteet pelissä sarjan Keth Scottina.

Hilarie Burton "Peyton Sawyer" IMDB

Hilarie Ross Burton syntyi 1. heinäkuuta 1982 Sterlingissä, Virginiassa. Hän on vanhin neljästä lapsesta. Ennen näyttelijänuraansa hän toimi videojockeyna MTV:llä. Hilarie on naimisissa Ian Prangen kanssa. Hän on näytellyt mm. tv-sarjassa Dawson's Creek ja elokuvassa Our Very Own. Hilarie harrastaa mm. antiikkiesineiden keräilyä ja neulomista.

James Lafferty "Nathan Scott" IMDB

James Martin Lafferty syntyi 25. heinäkuuta 1985 Kaliforniassa. Hänen perheeseensä kuuluu nuorempi veli ja vanhemmat. Veli Stuart Lafferty on vieraillut muutamassa Tunteet pelissä -sarjan jaksossa. James aloitti näyttelemisen 7-vuotiaana. Hän on Wilmingtonin ammattilaiskoripallojoukkueen taloudellinen tukija. James on esiintynyt mm. elokuvissa Boys on the Run ja A Season on the Brink.

Lee Norris "Mouth McFadden" IMDB

Lee Michael Norris syntyi syyskuun 25. 1981, Greenvillessä, North Carolinassa. Lee valmistui Wake Forest Universitystä vuonna 2004. Hänet on nähty näyttelemässä mm. Boy Meets Worldissa. Hän näyttelee 2007 ensi-iltaan tulevassa Zodiacissa.

Moira Kelly "Karen Roe" IMDB

Moira Kelly syntyi 6. maaliskuuta 1968 Queensissä, New Yorkissa. Moira on kolmas kuudesta lapsesta. Moiran huomattavimpiin rooleihin kuuluu rooli West Wing -sarjassa. Hän on myös antanut äänensä Leijonakuninkaan N alalle. Moira avioitui vuonna 2000 Steven Hewittin kanssa. Heillä on kaksi lasta, Ella ja Eamon.

Paul Johansson "Dan Scott" IMDB

Paul Johansson syntyi tammikuun 26. 1964, Washingtonissa. Hänet tunnetaan parhaiten Tunteet pelissä -sarjan Dan Scottina. Hän on urheilullinen kuten isänsä. Paul on näytellyt monissa sarjoissa joista esimerkkinä tunnettu Beverly Hills 90210. Paulin tiedetään seurustelevan Katherine Bailessin kanssa, joka näyttelee Tunteet pelissä -sarjassa koulun opiskelijaa Erica Marshia.

Sophia Bush "Brooke Davis" IMDB

Sophia Anna Bush syntyi heinäkuun 8. 1982. Sophia debytoi näyttelemällä Van Wilderissä Ryan Reynoldin kanssa. Sophia oli ehdolla Kate Brewsterin rooliin Terminator 3 ? koneiden kapina -elokuvassa, mutta rooli meni Claire Danesille. Sophia on vieraillut monissa sarjoissa kuten mm. Muodon vuoksi, Sabrina, teininoita sekä Punk'd. Sophia opiskeli Pohjois-Kalifornian yliopistossa kolmen vuoden ajan pääaineenaan journalismi ja teatteri, mutta keskeytti opinnot saadessaan Brooke Davisin roolin Tunteet pelissä -tv-sarjassa. Sophia meni vuonna 2005 naimisiin Tunteet pelissä -sarjassa näyttelevän Chad Michael Murrayn kanssa, mutta heidän avioliittonsa ei kestänyt kauaa. Joulukuussa 2006 heidän eronsa astui virallisesti voimaan.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Tunteet Pelissä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet Pelissä - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet Pelissä - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet Pelissä - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
18.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Tunteet pelissä - Kaudet 1-9
CDON.com
CDON.com
59.95 €