Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Tunteet pelissä > Henkilöt

Tunteet pelissä - Henkilöt

Brooke Davis

Brooke Davis on bile-eläin ja yksi viidestä päähahmosta. Brooke on cheerleader-joukkueen kapteeni ja hänestä tuli oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 2. kaudella. Brooke on myös seurustellut Lucasin kanssa 1. kaudella. Heidän suhteensa loppui, kun Brooke sai tietää Lucasista ja Peytonista. Toisella kaudella hän ihastuu Felixiin. Lucas ja Brooke palaavat yhteen kolmannella kaudella.

Dan Scott

Dan Scott sai Karenin raskaaksi ja odottamaan Lucasia heidän viimeisenä vuonnaan lukiossa. Dan tapasi Debin, joka tuli myös raskaaksi ja alkoi odottaa Nathania. Dan päätti pysyä Debin rinnalla ja kasvattaa Nathanin eli hän hylkäsi Lucasin. Dan sai sydänkohtauksen 1. kauden lopussa ja hänellä todettiin HCM. Dan selvisi taas kuolemalta 2. kauden päätöksessä, jolloin hän jäi loukkuun palavaan autokauppaansa.

Deb Scott

Deborah "Deb" Scott on Nathanin äiti ja Danin vaimo, mutta he ovat eroamassa. Deb ja Karen ovat yhteistyökumppaneita. Hänellä on lääkeriippuvuus toisella kaudella. Deb suhtautui hyvin jyrkästi Nathanin ja Haleyn avioliittoon. Hän yritti myös tappaa Danin toisen kauden lopussa huumaamalla hänet ja sytyttämällä hänen autokauppansa tuleen.

Haley James-Scott

Haley James-Scott on Lucasin paras ystävä ja Nathanin vaimo. Brooke antoi Haleylle lempinimen 'apuope'. Myöhemmin Haleystä tuli laulaja. Haley lähti kiertueelle The Wreckersejen ja Chris Kellerin kanssa. Haley ja Nathan uusivat valansa kolmannella kaudella.

Karen Roe

Karen Roe on Lucasin äiti ja Karen's Cafen omistaja. Kun Dan jätti Karenin, hän päätti kasvattaa Lucasin yksin. Karen lähti ensimmäisellä kaudella Italiaan ruuanlaittokurssille ja toisella kaudella hän meni yliopiston kursseille ja päätyi seurustelemaan professorinsa kanssa. Karen rakastuu Keithiin kolmannella kaudella. Karen tulee Keithille raskaaksi.

Keith Scott

Keith Scott on Danin vieli ja hän on ollut pitkään ihastunut Kareniin. Sen jälkeen kun hän makasi Debin kanssa, Dan halusi rankaista Keithiä ja palkkasi Julesin särkemään hänen sydämensä. Keith kosi Karenia ja päätti adoptoida Lucasin.

Lucas Scott

Lucas Eugene Scott on Nathanin velipuoli, Karenin ja Danin poika. Lucas on kiinnostunut kirjallisuudesta ja koripallosta. Hän on yleensä sarjan keskipiste. Kun Lucas aloitti pelaamaan Ravensissa, hänet valittiin Nathanin johdon alaiseksi. Hänen täytyi lopettaa koripallo saadessaan tietää sydänsairaudestaan. Hänellä on on-off suhde Brooken kanssa.

Mouth McFadden

Marvin "Mouth" McFadden selosti koripallopelejä River Courtissa. Myöhemmin Mouthista tuli Ravesien selostaja. Mouthin ensimmäinen tyttöystävä oli toisella kaudella Erica Marsh, nyt hän on ihastunut Racheliin. Mouth auttoi toisella kaudella Brookea pääsemään oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi.

Nathan Scott

Nathan Scott on Lucasin velipuoli, Danin ja Debin poika. Nathan oli koripallojoukkue Ravesin tähtipelaaja, kunnes Lucas tuli mukaan uhkaamaan hänen asemaansa. Nathan alkoi vihata Lucasia, vaikka ei ollut koskaan todella tavannut häntä. Heistä tuli kuitenkin lopulta ystäviä. Nathan on vapautunut vanhemmistaan ja avioitunut Lucasin ystävän, Haley Jamesin kanssa.

Peyton Sawyer

Peyton Sawyer on kiinnostunut musiikista ja hän on cheerleader parhaan ystävänsä Brooken kanssa. Hänellä oli on-off suhde Jack Jagielskin kanssa. Peyton tajusi ajallaan, että hänen tunteensa Lucasiin ovat enemmänkin ystävälliset. Peyton sai tietää, että hänet on adoptoitu kun hänen biologinen äitinsä tuli käymään hänen luonaan.

Whitey Durham

Whitey Durham on Tree Hill Ravesien päävalmentaja. Whitey auttaa pelaajiaan kun he vain tarvitsevat apua. Whitey oli päättänyt lopettaa valmentamisen, mutta joukkue sai hänet muuttamaan päätöstään. Dan olisi halunnut hänen paikkansa valmentajana, mutta Karenin vahvan puheen johdosta Whitey voitti.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Tunteet Pelissä - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet Pelissä - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet Pelissä - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
22.95 €
Tunteet Pelissä - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
18.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
19.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 8
CDON.com
CDON.com
29.95 €
Tunteet pelissä - Kausi 9
CDON.com
CDON.com
24.95 €
Tunteet pelissä - Kaudet 1-9
CDON.com
CDON.com
59.95 €