Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Tudors > Näyttelijät

Tudors - Näyttelijät

Henry Cavill "Charles Brandon" IMDB

Henry William Dalgliesh Cavill syntyi 5. toukokuuta 1983 Jerseyssa, Channel Islandsissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Monte Criston kreivi (The Count of Monte Cristo), Tristan & Isoldem, Stardust ja Whatever Works.

James Frain "Thomas Cromwell" IMDB

James Frain syntyi 14. maaliskuuta 1968 Leedsissa, Englannissa. Hän on naimisissa Marta Cunninghamin kanssa. James on valmistunut Lontoon Central School of Speech and Dramasta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Pinnan alla (Into the Blue), Siellä missä sydän on (Where the Heart Is), Reindeer games - Pelin henki ja Isän, pojan ja pojanpojan nimeen (Sunshine). James on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Rikollinen mieli, Num3rot, Näkijä (Medium), Ratkaisija (The Closer), Uhan alla (The Invasion) ja 24.

Jonathan Rhys Meyers "Henrik VIII" IMDB

Jonathan Michael Francis O'Keefe syntyi 27. heinäkuuta 1977 Dublinissa, Irlannissa. Hänellä on kolme nuorempaa veljeä Jamie, Paul ja Alan. Näyttelemisen lisäksi hän on myös laulaja ja muusikko. Jonathan otti näytellijäuralleen äitinsä tyttönimen. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Vaarallinen tehtävä III (Mission: Impossible III), Match Point, Aleksanteri (Alexander), Elvis - legendan synty, Turhuuden turuilla (Vanity Fair), Parempi kuin Beckham (Bend It Like Beckham) ja Velvet Goldmine.

Maria Doyle Kennedy "Katariina Aragonialainen" IMDB

Maria Doyle Kennedy syntyi vuonna 1964 Irlannissa. Hän on naimisissa Kieran Kennedyn kanssa. Hän kuuluu Black Velvet Band -yhtyeeseen ja on julkaissut myös soololevyn "Charm". Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Sorted. Maria on näytellyt mm. elokuvissa Talo Dublinissa (Tara Road), Spin the Bottle, Totuuden torvet (Mystics), Alamaailman kenraali (The General) ja The Commitments sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Älä kerro äidille (Queer as Folk) ja Oliver Twist.

Natalie Dormer "Anna Boleyn" IMDB

Natalie Dormer syntyi 11. helmikuuta 1982 Readingissa, Englannissa. Hän opiskeli Lontoossa Webber Douglas Academyssa. Hän on myös mezzosopraano ja puhuu ranskaa. Natalie harrastaa miekkailua. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Casanova, Incendiary ja Flawless sekä vieraillut tv-sarjassa Kaukaiset rannat (Distant Shores).

Nick Dunning "Thomas Boleyn" IMDB

Nick Dunning syntyi vuonna 1959 Wexfordissa, Irlannissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Aleksanteri (Alexander), In America, Kadonnut nainen (Into the Blue), Suojelija (Lamb) ja London Kills Me - levottomat jalat sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Murhan jäljet (Waking the Dead), Suurlähettiläs (The Ambassador), Holby Cityn sairaala, Midsomerin murhat (Midsomer Murders), Wycliffe ja Medics.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Tudors - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Tudors - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Tudors - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Tudors - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Tudors - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
34.95 €