Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Tudors > Henkilöt

Tudors - Henkilöt

Anna Boleyn

Anna Boleyn on Henrikin toinen vaimo. Heidän suhteensa alkoi vielä, kun Henrik oli naimisissa Katariina Aragonialaisen kanssa. Annalla ja Henrikillä on tytär Elisabeth I, josta tuli Englannin kuningatar. Boleyn teloitettiin 2. kauden lopussa syytettynä aviorikoksesta ja valtiopetoksesta.

Charles Brandon

Charles Brandon, Suffolkin herttua kasvoi hovissa ja ystävystyi Henrik VIII:n kanssa.

Henrik VIII

Henrik VIII hallitsi Englantia vuosina 1509-1547. Hän oli naimisissa kuuden naisen kanssa: Katariina Aragonialainen, Anna Boleyn, Jane Seymour, Anna Kleveläinen, Katariina Howard ja Katariina Parr. Hän sai neljä lasta: Maria I, Elisabet I, Henrik Cornwallin herttua ja Edward VI. Henrik VIII on Henrik VII:n ja Yorkin Elisabethin poika. Hänellä oli isoveli Arthur, joka kuitenkin menehtyi nuorena ja Henrikistä tuli kuningas. Henrik on Tudor-suvun toinen monarkki. Hänellä on siskot Margareeta, Elisabet, Maria ja Katriina sekä veli Edmund.

Katariina Aragonialainen

Katariina Aragonialainen on Henrikin ensimmäinen vaimo. Hän oli Espanjan hallitsijoiden nuorin tytär, joka oli aluksi naimisissa Henrikin isoveljen Arthurin kanssa. Katariinalla ja Henrikillä on tytär Mary eli Maria I Tudor. Miespuolista perillistä Katariina ei pystynyt antamaan vaan sai monta keskenmenoa ja vähän aikaa eläneitä lapsia.

Thomas Boleyn

Thomas Boleyn, Wiltshiren jaarli toimi suurlähettiläänä erityisesti Ranskassa. Hän on naimisissa Lady Elizabeth Howardin kanssa ja heillä on lapset Mary, George ja Anna.

Thomas Cromwell

Thomas Cromwell, 1. Essexin jaarli on Britannian pääministeri. Hän ajoi Englannin eroa katolisesta kirkosta.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Tudors - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Tudors - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Tudors - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Tudors - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
11.95 €
Tudors - Kaudet 1-4
CDON.com
CDON.com
34.95 €