Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > True Blood > Näyttelijät

True Blood - Näyttelijät

Alexander Skarsgård "Eric Northman" IMDB

Anna Paquin "Sookie Stackhouse" IMDB

Anna Helene Paquin syntyi 24. heinäkuuta 1982 Winnipegissa, Kanadassa. Anna on naimisissa kanssanäyttelijä Stephen Moyerin kanssa. Hän vietti lapsuutensa Uudessa-Seelannissa. Anna on voittanut lapsena Oscarin elokuvasta Piano. Hän on näytellyt mm. elokuvissa X-Men trilogia, The Squid and the Whale, 25th Hour, Melkein julkkis (Almost Famous), Tyttö ja villihanhet (Fly Away Home) ja Sinussa on se jokin (She's All That).

Carrie Preston "Arlene Fowler" IMDB

Chris Bauer "Andy Bellefleur" IMDB

Mark Christopher Bauer syntyi 28. lokakuuta 1966 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on naimisissa Laura Cunninghamin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Christopher on näytellyt mm. elokuvissa Neal Cassady, Isiemme liput (Flags of Our Fathers), Broken Flowers ja High Fidelity sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Hädän hetkellä (Third Watch), Langalla (The Wire), The Good Wife, Kova laki: Erikoisyksikkö, Fringe, Life on Mars ja Num3rot.

Deborah Ann Woll "Jessica Hamby" IMDB

Jim Parrack "Hoyt Fortenberry" IMDB

Kristin Bauer "Pam De Beaufort" IMDB

Nelsan Ellis "Lafayette Reynolds" IMDB

Nelsan Ellis on tunnetaan myös näytelmäkirjailijana. Hän syntyi Harveyssa, Illinoisissa. Nelsan opiskeli Juilliardissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Talent, The Soloist, The Express ja Warm Springs sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Veronica Mars, Ilman johtolankaa ja The Inside.

Rutina Wesley "Tara Thornton" IMDB

Rutina L. Wesley syntyi Las Vegasissa, Nevadassa. Hän on naimisissa Jacob Fishelin kanssa. Rutina on opiskellut näyttelemistä Juilliardissa. Hän on näytelly mm. elokuvassa How She Move ja vieraillut mm. tv-sarjoissa Num3rot ja The Cleveland Show.

Ryan Kwanten "Jason Stackhouse" IMDB

Ryan Christian Kwanten syntyi 28. marraskuuta 1976 Sydneyssa, Australiassa. Hänellä on urheilijatausta. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Don't Fade Away, Flicka ja The Junction Boys sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Summerland, Pelastaja (Tru Calling), The Junction Boys ja Home and Away.

Sam Trammell "Sam Merlotte" IMDB

Sam Trammell syntyi 15. toukokuuta 1971 New Orleansissa, Louisianassa. Hän on opiskellut näyttelemistä Brownin yliopistossa. Sam on näytellyt mm. elokuvissa Aliens vs Predator - Requiem, The Last Full Measure, Syksy New Yorkissa (Autumn in New York) ja Beat sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Näkijä (Medium), Dexter, Todistettavasti syyllinen (Cold Case), Bones, Num3rot, House ja C.S.I. New York.

Stephen Moyer "Bill Compton" IMDB

Stephen John Emery syntyi 11. lokakuuta 1969 Brentwoodissa, Iso-Britanniassa. Hänellä on lapset Billy ja Lilac (s. 2002) edellisistä suhteistaan. Stephen on naimisissa kanssanäyttelijä Anna Paquinin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Alternate Endings, Empathy, 88 Minutes ja Quills - syntiset säkeet sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Eronnut nainen (The Starter Wife), Rakkautta ja rimakauhua (Cold Feet) ja Midsomerin murhat.

Todd Lowe "Terry Bellefleur" IMDBSeuraava jakso

Suomessa Yle TV2 to 23.04.2015 klo 22.00
7. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://areena.yle.fi/tv/true-blood

Viralliset sivut

True Blood - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
True Blood - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
True Blood - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
True Blood - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
True Blood - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
True Blood - Kausi 1-5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
True Blood - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
29.95 €
True Blood - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
39.95 €
True Blood - Kausi 1-7
CDON.com
CDON.com
84.95 €