Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Fantasia/scifi > True Blood > Henkilöt

True Blood - Henkilöt

Andy Bellefleur

Andy Bellefleur on etsivä, jota Bon Tempsin väki ei kunnioita. Hän tutkii murhia 1. kaudella ja pitää pääepäiltynä Jasonia. Andy ratkeaa juomaan ja joutuu itsekin epäillyksi.

Bill Compton

Bill Compton on vampyyri, johon Sookie rakastuu. Bill muuttui vasten tahtoaan sisällisodan aikaan ja tuntee suurta vetoa ihmiselämään. Hän näyttää helposti tunteensa ja muistelee entistä elämäänsä ihmisenä, mikä on epätavallista vampyyreille. Bill riskeeraa usein asemansa vampyyrien joukossa suojellakseen Sookieta.

Jason Stackhouse

Jason Stackhouse on Sookien hidasälyinen veli, joka kaataa naisia Bon Tempsissa. 1. kaudella häntä epäillään murhista. Jasonilla on riippuvuus V:hen. Anti-vampyyri yhteisö ottaa Jasonin hoivaansa. Jason tekee kaikkensa pitääkseen siskonsa turvassa. Hänestä tulee hyvä ystävä Andyn kanssa.

Lafayette Reynolds

Lafayette Reynolds on Taran serkku ja kokki Merlottesissa. Hänet tunnetaan huumediilerina ja homoprostituoituna. Hänen persoonallisuutensa johtaa useisiin kohtaamisiin homovastaisten asiakkaiden kanssa 1. kaudella. Lafayette myy vampyyriverta (katunimi V) mm. Jasonille.

Sam Merlotte

Sam Merlotte omistaa baarin, jossa Sookie työskentelee. Hän on ihastunut ja lojaali Sookielle. Sam ei pidä Billistä ja haluaisi vampyyrien ja ihmisten elävän erillään, vaikka haluaakin tasa-arvoa. Sam seurustelee hetken Taran kanssa. Sam on muodonmuuttaja, joka vahtii usein Sookieta koiran hahmossa.

Sookie Stackhouse

Sookie on telepaattinen tarjoilija ja sarjan päähahmo. Hänellä on kykynsä takia vaikeuksia luoda pysyviä ihmissuhteita. Hän tajuaa, ettei pysty lukemaan Billin mieltä ja ihastuu häneen. Suhde kääntää koko kaupungin Sookieta vastaan. Samalla hän astuu myös olentojen ja yliluonnollisten selkkauksien maailmaan.

Tara Thornton

Tara Thornton on Sookie paras ystävä ja baarimikko Merlottesissa. Hän joutui kasvamaan väkivaltaisessa kodissa, joten hän ei luota helposti ihmisiin. Hänen äitinsä Lettie Mae on alkoholisti, joka uskoo riippuvuutensa johtuvan demonista. Äiti paraneekin, joten kaikki luotaan pois työntävä Tara alkaa itsekin uskoa olevansa jonkun muun vallassa.Seuraava jakso

Suomessa Yle TV2 to 23.04.2015 klo 22.00
7. kausi (u)

USA:ssa Päättynyt

Katso netistä

http://areena.yle.fi/tv/true-blood

Viralliset sivut

True Blood - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
True Blood - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
11.95 €
True Blood - Kausi 3
CDON.com
CDON.com
14.95 €
True Blood - Kausi 4
CDON.com
CDON.com
14.95 €
True Blood - Kausi 5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
True Blood - Kausi 1-5
CDON.com
CDON.com
19.95 €
True Blood - Kausi 6
CDON.com
CDON.com
29.95 €
True Blood - Kausi 7
CDON.com
CDON.com
39.95 €
True Blood - Kausi 1-7
CDON.com
CDON.com
84.95 €