Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Totuuden anatomia > Näyttelijät

Totuuden anatomia - Näyttelijät

Dana Delany "Megan Hunt" IMDB

Dana Welles Delany syntyi 13. maaliskuuta 1956 New York Cityssä. Hän on seurustellut mm. Henry Czernyn, Treat Williamsin ja Don Henleyn kanssa. Danan piti alunperin saada Breen rooli. Dana on näytellyt mm. elokuvissa A Beautiful Life, The Right Temptation ja Exit to Eden sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Cheers, Taisteluplaneetta Galactica ja L-koodi.

Geoffrey Arend "Ethan Gross" IMDB

Geoffrey R. Arend syntyi 28. helmikuuta 1978 Manhattanilla, New Yorkissa. Hän on naimisissa näyttelijä Christina Hendricksin kanssa. Geoffrey on näytellyt mm. elokuvissa Save the Date, (500) Days of Summer, Garden State, Vannomatta Paris (Pledge This!) ja Älyvapaa veto sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Ratkaisija, Näkijä, Rakkauden anatomia ja Luota minuun.

Jeri Ryan "Kate Murphy" IMDB

Jeri Lynn Zimmerman syntyi 22. helmikuuta 1968 Münchenissä, Saksassa. Hän on naimisissa Christophe Emen kanssa ja heillä on tytär Gisele (s. 2008). Jerillä on myös poika Alex (s. 1994) aiemmasta liitostaan Jack Ryanin kanssa. Jeri eli lapsuutensa eri sotilastukikohdissa Amerikassa. Hän aloitti uransa kauneusmaailmassa ja oli mm. Miss Illinois vuonna 1989. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjoissa Shark ja Käytäväpeliä. Jeri on näytellyt mm. elokuvissa Vähät rakkaudesta, Dracula 2001, The kid - pojasta mieheksi ja Men Cry Bullets sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Leverage, Miehen puolikkaat, Kova laki: Rikollinen mieli, O.C. ja Vihjeet hukassa.

John Carroll Lynch "Bud Morris" IMDB

John Carroll Lynch syntyi 1. elokuuta 1963 Boulderissa, Coloradossa. Hän on naimisissa Brenda Wehlen kanssa. John on näytellyt mm. elokuvissa Zodiac, Fargo, Hölmö hullu rakkaus, Paul, Suljettu saari (Shutter Island) ja Gran Torino. Hän on vieraillut mm. tv-sarjoissa Kodinpuolustaja, Monk, C.S.I., Paljastavat valheet, Big Love, The Drew Carey Show ja Carnivàle.

Mary Mouser "Lacey Fleming" IMDB

Mary Matilyn Mouser syntyi 9. toukokuuta 1996 Pine Bluffissa, Arkansasissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa All Kids Count, Ball Don't Lie ja LA Blues sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Aavekuiskaaja, Paljastavat valheet, Life, C.S.I., Monk, NCIS Rikostutkijat ja Ilman johtolankaa.

Nicholas Bishop "Peter Dunlop" IMDB

Nicholas Bishop syntyi 19. syyskuuta 1973 Swindonissa, Englannissa. Hän eli lapsuutensa ja nuoruutensa Australiassa. Nicholas on näytellyt mm. elokuvissa The Land of the Astronauts, Punishment, Walking on Water ja Äitini on Frank (My Mother Frank) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Past Life, McLeodin tyttäret, Kelmien kerho ja Home and Away.

Sonja Sohn "Samantha Baker" IMDB

Sonja Sohn syntyi 1964 Newport Newsissa, Virginiassa. Hän on naimisissa Adam Plackin kanssa. Sonjalla on kaksi lasta ensimmäisestä avioliitostaan. Hän näytteli vakituisesti sarjassa Langalla (The Wire). Sonja on näytellyt mm. elokuvissa Parfyymi, The Killing Zone, Shaft, Bringing Out the Dead ja Slam sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Perhesiteet ja Todistettavasti syyllinen.

Windell Middlebrooks "Curtis Brumfield" IMDB

Windell Dwain Middlebrooks syntyi 8. tammikuuta 1979 Fort Worthissa, Teksasissa ja kuoli 10. maaliskuuta 2015 Los Angelesissa. Hän on näytellyt mm. elokuvassa Miss March sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa It's Always Sunny in Philadelphia, Viiden tähden merielämää, Puumanainen, Tuho-osasto (Scrubs), Parks and Recreation, Kovan onnen kundi, Entourage ja Veronica Mars.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Totuuden anatomia - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Totuuden anatomia - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €