Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Rikos > Totuuden anatomia > Henkilöt

Totuuden anatomia - Henkilöt

Bud Morris

Bud Morris on poliisi, joka määrätään mukaan Meganin tapauksiin. Hänen työparinsa on Samantha. Bud luulee yleensä heti tietävänsä kuolinsyyn, mutta joutuu yllättymään Meganin tutkinnan edetessä. Budilla on vaikeuksia vaimonsa Jeanien kanssa.

Curtis Brumfield

Curtis Brumfield on kuolinsyytutkija ja Meganin työkaveri sekä esimies. Hän on älykäs, mutta joutuu usein muiden kaltoinkohtelemaksi. Hänen erityisalaansa ovat mm. ötökät.

Ethan Gross

Ethan Gross työskentelee kuolinsyytutkijana eli on Meganin työkaveri. Hän pitää itseään muita nuorempana ja innokkaampana työssään. Samalla Ethan myös saa usein kaikki ikävimmät työt.

Kate Murphy

Kate Murphy on kuolinsyyosaston johtaja eli myös Meganin esimies. Hän haluaa antaa Meganille mahdollisuuden, mutta naisten välit kiristyvät Katen alettua tapailla Toddia.

Lacey Fleming

Lacey Fleming on Meganin ja Toddin tytär. Sarjan alussa hän asuu isänsä luona, koska hänellä on tytön huoltajuus. Megan haluaa kuitenkin rakentaa suhdettaan tyttäreensä ja onnistuukin siinä. Lacey harrastaa ratsastusta. Hän on hyvin kiinnostunut äitinsä työstä.

Megan Hunt

Megan Hunt on entinen neurokirurgi ja nykyinen kuolinsyyntutkija. Hän joutui jättämään työnsä auto-onnettomuuden jälkeen, koska hänen käsiensä vapina aiheutta yhden potilaan kuoleman. Samaan aikaan hän erosi miehestään Toddista, joka sai Lacey-tyttären huoltajuuden. Megan yrittää tottua uuteen työhönsä ja rakentaa suhdetta tyttäreensä muuttamalla omaa käytöstään. Megan on älykäs ja taitava tutkija, joka kunnioittaa uhreja ja halua keinolla millä hyvänsä saada heille oikeutta löytämällä syyllisen.

Peter Dunlop

Peter Dunlop on entinen poliisi, joka sai ampumahaavan kaupan ryöstössä. Tapaus vei hänet kaduille ja lopulta huumevieroitukseen, jonka jälkeen hän aloitti työt lääketieteellisenä rikostutkijana. Hän työskentelee yhdessä Meganin kanssa ja he ystävystyvät nopeasti.

Samantha Baker

Samantha Baker on poliisi ja Bud Morrisin työpari. Hän on energinen ja älykäs nainen. Toisin kuin Bud, Samantha suhtautuu ystävällisesti Meganiin ja kunnioittaa hänen työtään.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt

Viralliset sivut

Totuuden anatomia - Kausi 1
CDON.com
CDON.com
9.95 €
Totuuden anatomia - Kausi 2
CDON.com
CDON.com
9.95 €