Näyttelijät

Andrew Lincoln "Rick Grimes"
Chandler Riggs "Carl Grimes"
Danai Gurira "Michonne"
Emily Kinney "Beth Greene"
Jeffrey Dean Morgan "Negan"
Lauren Cohan "Maggie Greene"
Laurie Holden "Andrea"
Melissa McBride "Carol Peletier"
Norman Reedus "Daryl Dixon"
Sarah Wayne Callies "Lori Grimes"
Sonequa Martin-Green "Sasha Williams"
Steven Yeun "Glenn Rhee"

Andrew Lincoln "Rick Grimes" IMDb

Andrew Lincoln syntyi 14. syyskuuta 1973 Lontoossa, Iso-Britanniassa. Hän on naimisissa Gael Andersonin kanssa ja heillä on yksi lapsi. Andrew on näytellyt mm. elokuvissa Made in Dagenham, Heartbreaker, These Foolish Things ja Rakkautta vain sekä mm. tv-sarjoissa Strike Back, Afterlife ja Opettajat.

Chandler Riggs "Carl Grimes" IMDb

Chandler Riggs syntyi 27. kesäkuuta 1999 Atlantassa, Georgiassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Jesus H. Zombie, The Wronged Man ja Ennen aikojaan.

Danai Gurira "Michonne" IMDb

Danai Gurira syntyi 14. helmikuuta 1978 Grinnellissa, Iowassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Mother of George, Restless City, My Soul to Take ja The Visitor sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Treme, Paljastavat valheet, Life on Mars ja Kova laki.

Emily Kinney "Beth Greene" IMDb

Emily Rebecca Kinney syntyi 15. elokuuta 1985 Waynessa, Nebraskassa. Hän näyttelemisen lisäksi laulaja ja julkaissut kaksi levyä. Emily on näytellyt mm. elokuvissa Pientä säätöä ja Concussion sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Masters of Sex, The Flash, Forever, Good Wife, Pahan jäljillä ja Viimeistä päivää.

Jeffrey Dean Morgan "Negan" IMDb

Jeffrey Dean Morgan syntyi 22. huhtikuuta 1966 Seattlessa, Washingtonissa. Hän on eronnut ja tällä hetkellä sinkku. Jeffrey on seurustellut mm. Mary-Louise Parkerin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa P.S. Rakastan sinua, Kabluey, Aaveen jäljillä (Chasing Ghosts), Six (Six: The Mark Unleashed) ja Dead & Breakfast sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Good Wife, Supernatural, Weeds, Greyn anatomia (Grey's Anatomy), O.C., Monk, Pelastaja (Tru Calling), CSI ja Angel.

Lauren Cohan "Maggie Greene" IMDb

Lauren Cohan syntyi 7. tammikuuta 1982 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Reach Me ja Float sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Vampyyripäiväkirjat, Supernatural, Chuck, Kova laki: Erikoisyksikkö, Moderni perhe, Todistettavasti syyllinen ja C.S.I. New York.

Laurie Holden "Andrea" IMDb

Heather Laurie Holden syntyi 17. joulukuuta 1969 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän näytteli vakituisesti tv-sarjassa Seitsemän rohkeaa miestä. Laurie on näytellyt mm. elokuvissa The mist - usva, Silent Hill, Fantastic Four, Bailey's Billion$ ja The Majestic sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Shield - Lain varjolla, Salaiset kansiot, Äärirajoilla ja Murhasta tuli totta.

Melissa McBride "Carol Peletier" IMDb

Melissa Suzanne McBride syntyi 23. toukokuuta 1965 Lexingtonissa, Kentuckyssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Mist - Usva, Kuoripoikien kosto, Piilaakson pioneerit, Ei kotiin ja The Reconstruction of William Zero sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Texas Ranger, Pimeyden sydän ja Piru irti.

Norman Reedus "Daryl Dixon" IMDb

Norman Mark Reedus syntyi 6. tammikuuta 1969 Hollywoodissa, Floridassa. Hänellä on Helena Christensenin kanssa poika Mingus (s. 1999). Norman on näytellyt mm. elokuvissa American Gangster, Blade II, Sky, Air, Loma, Night of the Templar ja Salaliittolainen sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Havaiji 5-0, Masters of Horror ja Siskoni on noita.

Sarah Wayne Callies "Lori Grimes" IMDb

Sarah Anne Callies syntyi 1.6.1977 Honolulussa, Hawajilla. Hän on naimisissa Josh Winterhaltin kanssa ja heillä on yksi lapsi Keala (s. 2007). Sarah näytteli vakituisesti tv-sarjassa Pako. Hän on näytellyt mm. elokuvissa The Celestine Prophecy ja Whisper sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kova laki: Erikoisyksikkö, Dragnet, Queens Supreme, Tarzan ja Num3rot (Numb3rs).

Sonequa Martin-Green "Sasha Williams" IMDb

Sonequa Martin-Green syntyi 21. maaliskuuta 1985 Russellvillessa, Alabamassa. Hän on naimisissa Kenric Greenin ja heillä on poika Kenric (s. 2015). Sonequa on näytellyt mm. elokuvissa Shockwave Darkside, Yelling to the Sky, Rivers Wash Over Me ja Toe to Toe sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Olipa kerran, NYC 22, Gossip Girl ja Good Wife.

Steven Yeun "Glenn Rhee" IMDb

Steven Yeun syntyi Soulissa, Etelä-Koreassa, mutta muutti jo nuorena Yhdysvaltoihin. Steven on opiskellut psykologiaa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa A Moment of Youth ja My Name Is Jerry sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Rillit huurussa, Kova laki: Los Angeles ja Warehouse 13.

Seuraava jakso

Suomessa FOX ma 08.10.2018 klo 22.00
9.1

USA:ssa AMC su 07.10.2018
9.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 24.09.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com7.95 €

The Walking Dead

Kausi 1

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 2

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 4

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 5

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 6

CDON.com34.95 €

The Walking Dead

Kausi 7

EMP.fi5.99 €

City-juliste

EMP.fi22.99 €

Survivor-hame

EMP.fi29.99 €

Dead Inside -reppu

EMP.fi38.99 €

Walkers Fence -huppari