Henkilöt

Andrea
Beth Greene
Carl Grimes
Carol Peletier
Daryl Dixon
Glenn Rhee
Lori Grimes
Maggie Greene
Michonne
Negan
Rick Grimes
Sasha Williams

Andrea

Kaudet 1-3. Andrealla on sisar Amy, joka saa pureman. Tämä saa Andrean masentumaan ja jäämään itsekseen tartuntasuojalaitoksen räjähdyksen jälkeen. Dale ei kuitenkaan anna hänen jäädä yksin ja he pakenevat juuri ajoissa. Shane auttaa Andreaa parantamaan ampumistaitojaan. Andrea ei tee tavallisia naisten töitä vaan haluaa olla vahdissa.

Beth Greene

Kaudet 2-5. Beth Greene on Hershein tytär ja Maggien pikkusisko. Hän tuo optimismia ja toivoa ryhmään mm. laulamalla. Beth on kristitty nuori. Hän lähentyy Darylin kanssa. Beth joutuu Dawn Lernerin sieppaamaksi Grady Memorial Hospitaliin Atlantassa. Rickin ryhmä yrittää pelastaa hänet 5. kaudella.

Carl Grimes

Carl Grimes on Rickin ja Lorin poika. Hän luulee isänsä kuolleen ja alkaa pitää Shanea isähahmona. Carl on onnellinen isänsä löydettyä heidät. Vaikka onkin vielä nuori, Carl haluaisi myös osallistua ryhmän suojelemiseen. Lori alkaa huolestua poikansa kylmästä käytöksestä.

Carol Peletier

Carol Peletier lähti kotoaan pahoinpitelevän miehensä Edin ja tyttärensä Sophian kanssa etsimään turvapaikkaa Atlantasta. Matkalla hän tapaa Lorin Grimesin ja Shane Walshin. Perhe päätyy selviytyjien leiriin. Menetettyään perheensä Carol kiintyy Loriin ja Daryliin. Hänestä tulee sijaisäiti Lizzielle ja Mikalle. Hänellä on myös monimutkainen suhde Tyreeseen.

Daryl Dixon

Daryl Dixon on kotoisin etelästä ja taitava jäljittäjä. Hän elää isoveljensä Merlen varjossa. Daryl suuttuu helposti, mutta selviytyjät pian tottuvat miehen luonteeseen ja arvostavat hänen metsästystaitojaan. Merlen katoamisen jälkeen Daryl alkaa luoda läheisempiä suhteita erityisesti Carol Peletieriin ja Beth Greeneen. Hänestä tulee Rickin oikea käsi.

Glenn Rhee

Glenn auttaa Rickiä pakenemaan zombien saartamasta tankista ja johdattaa hänet ryhmänsä luokse. Glenn on ryhmälle hyödyllinen jäsen, sillä hän osaa korjata autoja ja käyttää asetta. 2. kaudella Glenn ihastuu Hershelin tyttäreen Maggieen.

Lori Grimes

Kaudet 1-3. Lori Grimes on Rickin vaimo ja Carlin äiti. Rickin oltua koomassa Lori pakeni Atlantaan ja aloitti suhteen Shanen kanssa. Hän kuitenkin lopettaa suhteen Rickin löydettyä heidät. 2. kaudella Lori saa tietää olevansa raskaana. Lori on huolissaan kaaoksen keskelle joutuneesta pojastaan ja yrittää suojella häntä kaikin voimin.

Maggie Greene

Tulee sarjaan 2. kaudella. Maggie Greene on elänyt maatilalla, joten ei aluksi osaa suhtautua maailmanloppuun muiden tavoin. Hänen isänsä on Hershel ja hänellä on sisko Beth. Tavatessaan Rickin ryhmän Maggiesta tulee nopeasti innokas taistelija ja taitava aseiden käyttäjä. Maggie kiinnostuu Glennistä ja he aloittavat suhteen.

Michonne

Tulee sarjaan 2. kaudella. Michonnella on 3-vuotias poika Andre Anthony. Hänen joutuu toipumaan traumasta ja alkaa pikku hiljaa avautua muulle ryhmälle. Michonne ottaa yhteen Kuvernöörin kanssa. Hän haluaisi ryhmän jatkavan turvaan Washingtoniin. Hän on konstaapeli Alexandriassa.

Negan

Jakso 6.16 ja 7. kausi. Pelastajien ryhmän johtaja. Neganista alkaa kuulua huhuja 6. kaudella ja viimeisessä jaksossa Rickin ryhmä joutuu Pelastajien väijytykseen. Negan ilmoittaa omistavansa heidät ja heidän tavaransa. Kohtaamisessa kuolee useampi Rickin joukon jäsen.

Rick Grimes

Rick Grimes on apulaisseriffi ja hänen työparinsa on Shane. Rick on naimisissa Lorin kanssa ja heillä on poika Carl. Rick on selkeä johtajahahmo selviytyjien porukassa, mutta ottaa usein yhteen Shanen kanssa. Rick on valmis mihin tahansa suojellakseen perhettään.

Sasha Williams

Tulee sarjaan 3. kaudella. Sasha Williams on entinen palomies. Hän kuuluu Jacksonvillen selviytyjiin, joita johtaa Sashan veli Tyreese. Atlantassa porukka kohtaa Rickin ryhmän vankilassa. Sasha ja Tyreese tapaavat Kuvernöörin, mutta saavat pian tietää millainen mies todella on. Sasha ihastuu Bob Stookeyhin.

Seuraava jakso

Suomessa FOX ma 08.10.2018 klo 22.00
9.1

USA:ssa AMC su 07.10.2018
9.1

DVD:nä (R2)

1. kausi - suomenkieliset tekstit
2. kausi - suomenkieliset tekstit
3. kausi - suomenkieliset tekstit
4. kausi - suomenkieliset tekstit
5. kausi - suomenkieliset tekstit
6. kausi - suomenkieliset tekstit
7. kausi - suomenkieliset tekstit
8. kausi - suomenkieliset tekstit, ilmestyy 24.09.2018

Viralliset sivut

USA
Suomi

CDON.com7.95 €

The Walking Dead

Kausi 1

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 2

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 3

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 4

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 5

CDON.com9.95 €

The Walking Dead

Kausi 6

CDON.com34.95 €

The Walking Dead

Kausi 7

EMP.fi5.99 €

City-juliste

EMP.fi22.99 €

Survivor-hame

EMP.fi29.99 €

Dead Inside -reppu

EMP.fi38.99 €

Walkers Fence -huppari