Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Teoria miehistä > Näyttelijät

Teoria miehistä - Näyttelijät

Abraham Benrubi "Ben Jackson" IMDB

Abraham Rubin Hercules Benrubi syntyi 4. lokakuuta 1969 Indianapolisissa, Indianassa. Hänen intohimoihinsa kuuluu sarjakuvien kerääminen ja verkkopelit. Abraham on näytellyt vakituisesti saippuasarjassa Teho-osasto. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Wristcutters: A Love Story, Miss Kovis 2 (Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous), Mela kateissa (Without a Paddle), Armoton maa (Open Range) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Criminal Minds, Buffy vampyyrintappaja (Buffy the Vampire Slayer), Dark Angel, Salaiset kansiot (The X Files) ja Pulmuset (Married with Children).

Anne Heche "Marin Frist" IMDB

Anne Celeste Heche syntyi 25. toukokuuta 1969 Aurorassa, Ohiossa. Hän seurustelee James Tupperin kanssa ja heillä on poika Atlas (s. 2009). Anne on ollut naimisissa Coleman Laffoonin kanssa ja heillä on yksi lapsi, Homer (2002). Anne on seurustellut myös mm. Richard Burgin ja Ellen DeGeneresin kanssa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Birth, John Q, Prozac Nation, Donnie Brasco ja Psycho sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Muodon vuoksi (Nip/Tuck), Everwood ja Ally McBeal.

Derek Richardson "Patrick Bachelor" IMDB

Derek Richardson syntyi 18. tammikuuta 1976 Queensburyssä, New Yorkissa. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Hostel, Reeker, Tosinuija & vielä nujempi (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd) ja Anna palaa 2 (Bring It on Again) sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa House, Kova laki (Law & Order) ja Felicity.

Emily Bergl "Annie O'Donnell" IMDB

Emily Bergl syntyi 25. huhtikuuta 1975 Milton Keynesissa, Englannissa. Hän on kuitenkin kasvanut Chicagossa. Emily on opiskellut äidinkieltä ja teatteria. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Fur, The Hard Easy ja Carrie 2 sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Gilmoren tytöt (Gilmore Girls), Taken, CSI Miami, Teho-osasto ja NYPD Blue.

James Tupper "Jack Slattery" IMDB

James Tupper syntyi 4. elokuuta 1965 Dartmouthissa, Kanadassa. Hän seurustelee Anne Hechen kanssa ja heillä on poika Atlas (s. 2009). James on ollut naimisissa Kate Mayfieldin kanssa. Hän opiskeli näyttelemistä Concordian yliopistossa Montrealissa ja myöhemmin Rutgersin yliopistossa New Jerseyssä. Jamesin on huhuttu deittailevan näyttelijäkollega Anne Hecheä. Hän on näytellyt mm. elokuvissa Love's Abiding Joy, For Heaven's Sake, Love's Long Journey ja Corky Romano - Fiasko maffioso sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa CSI New York, Gilmoren tytöt (Gilmore Girls) ja How I Met Your Mother.

John Amos "Buzz Washington" IMDB

John A. Amos syntyi 27. joulukuuta 1939 Newarkissa, New Jerseyssa. Hän on naimisissa Elisabete De Sousa-Amosin kanssa ja heillä on kaksi lasta. John on ollut naimisissa Lillian Lehmanin (lapset K.C. ja Shannon) ja Noel J. Mickelsonin (kaksi lasta) kanssa. John on näytellyt mm. elokuvissa Eläintohtori 3, Die Hard 2 ja The Watermelon Heist sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Kovan onnen kundi, West Wing, Texas Ranger ja Enkelin kosketus.

Sarah Strange "Theresa" IMDB

Sarah Strange syntyi 6. syyskuuta 1974 Vancouverissa, Kanadassa. Hän on näytellyt vakituisesti tv-sarjoissa Virussota (ReGenesis) ja Da Vincin murhatutkimukset (Da Vinci's Inquest). Sarah on näytellyt mm. elokuvissa White Noise, Ladies and the Champ ja Mixed Blessings sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Life As We Know It, Tähtiportti (Stargate SG-1), Dark Angel, Tehdäänpä uutiset (The Newsroom) ja Poltergeist: The Legacy.

Suleka Mathew "Sara" IMDB

Suleka Mathew syntyi 11. toukokuuta Keralassa, Intiassa. Hän on kuitenkin kasvanut Vancouverissa, Kanadassa. Suleka on näytellyt vakituisesti tv-sarjassa Da Vincin murhatutkimukset (Da Vinci's Inquest). Hän on näytellyt mm. elokuvissa Häivähdys pinkkiä (Touch of Pink), Rakkauden tasavalta (The Republic of Love) ja Final Days of Planet Earth sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa West Wing, The Dead Zone, Taisteluplaneetta Galactica (Battlestar Galactica), Yhdestoista hetki (The Eleventh Hour), Dark Angel ja Verkkopeli (The Net).

Timothy Webber "Jerome Robinsky" IMDB

Timothy Webber on näytellyt mm. elokuvissa Avioelämää (Married Life), One Last Dance, Brainstorm ja Ignition sekä vieraillut mm. tv-sarjoissa Reaper, Supernatural, Tähtiportti, Taken ja Black Harbour.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt