Sarjaseuraaja

Suosituimmat amerikkalaiset tv-sarjat

Sarjaseuraaja > Tv-sarjat > Draama > Teoria miehistä > Henkilöt

Teoria miehistä - Henkilöt

Annie O'Donnell

Annie O'Donnell on Marinin uskollinen fani, joka seuraa kirjailijaa joka paikkaan. Annie päättää hetken mielijohteesta jäädä Elmoon. Hän ei ole löytänyt itselleen pysyvää suhdetta, mutta yrittää kovasti Marinin neuvojen avulla. Annie iskee silmänsä Patrickiin ja he alkavat seurustella.

Ben Jackson

Ben Jackson on Elmon pitää yllä Chieftain-baaria. Hän on naimisissa Theresan kanssa, mutta tällä hetkellä he tapailevat muita. Hänellä on ollut suhde Saraan ja vanhat tunteet kuumenevat. Ben kuitenkin rakastaa Theresaa ja palaa yhteen hänen kanssaan. Ben on hyvin rikas, mutta ei huutele asiasta. Hän rakastaa jääkiekkoa ja hankkii oman joukkueen.

Buzz Washington

Buzz Washington on kaupungin ainoan lentokoneen omistaja ja lentäjä. Hän on naimisissa postimyyntimorsiamensa Main kanssa. Hänellä on ollut suhde Celiaan. Hänellä on poika George entisestä avioliitostaan. Hän on myös Patrickin biologinen isä.

Jack Slattery

Jack Slattery on paikallinen biologi. Hän pitää huolta alueen eläimistä ja säilöö kokeitaan jopa jääkaappiin. Alusta asti hänen ja Marinin välillä on kipinöitä, kunnes Jackin entinen tyttöystävä Lynn saapuu kaupunkiin raskaana.

Jerome Robinsky

Jerome Robinsky on Chieftainin vakioasiakas. Hän on ammatiltaan säveltäjä. Hän seurusteli Annien äidin Mary Alicen kanssa.

Marin Frist

Marin Frist on kirjailija ja parisuhdeneuvoja. Hän on seurustellut 14-vuotiaasta lähtien eikä oikein osaa olla sinkku kihlattunsa Grahamin petettyä häntä. Marin jää Elmoon kirjoittamaan kolmatta kirjaansa miehistä. Hän kiinnostuu heti karismaattisesta Jackista.

Patrick Bachelor

Patrick Bachelor pitää Elmon ainutta motellia. Hän on Marinin fani ja ottaa hänet innolla vastaan. Hän pitää myös radio-ohjelmaa, joka nousee suosioon Marinin avulla. Patrick ihastuu Annieen ja he alkavat seurustella. Patrickin äiti on kaupungin poliisipäällikkö Celia.

Sara

Sara on yksinhuoltaja, sinkku ja kaupungin entinen maksullinen nainen. Hän pitää vastaanottoa Patrickin motellissa. Hänen poikansa Matthew ei tapaa isäänsä ollenkaan. Sara on kiinnostunut ensiaputyöstä ja menee töihin Benin baariin. Hän seurustelee hetken Benin kanssa ja aloittaa sitten suhteen Eric-nimisen papin kanssa.

Theresa

Theresa on paikallisen baarin tarjoilija. Hän on naimisissa Benin kanssa, mutta he ovat vieraantuneet toisistaan. Hän on entinen Jewelin taustalaulaja. Theresa työskentelee baarissa. Hänen ja Benin suhde lämpenee uudelleen.Seuraava jakso

Suomessa Päättynyt

USA:ssa Päättynyt